Kedves Littlejohn:
Váratlanul megváltozott a kommunikáció.
24.hu
A próba nem volt sikeres. A kórházfőigazgatóság küldte szét az oltási káosz előtt a feladatlistát.
24.hu
Mellesleg, nekem már meg kellett volna kapnom az oltást (a kínait is elfogadtam egy nyilatkozatban), regisztráltam is több, mint két hónapja, oszt mégsem.
Annak idején nem akartam betenni ide
ezt, mert azért nem gondoltam O-t ennyire g-nek. Majdnem bejött a terv, csak a vírnyákot nem lehet rendeletekkel igazgatni, az egészségügyet meg éppen most sikerül szétverni:
https://24.hu/belfold/2021/03/11/lantos-gabriella-1200-beteg-folott-a-lelegeztetogep-koporso-lehet/
Sajnos nem találom azt a korábbi, kormányszakértő által készített ppt előadást, amiben arról értekezik, hogy a kormányzat milyen hibákat követett el a pandémia kezelésében, és hogyan lehetne korrigálni valamelyest, kiket (mely országok példáját) kellene követni. Természetesen pusztába kiáltott szó volt. (Azért keresem tovább...)
Az meg milyen dolog, hogy az újranyitásról "kérdezik" a választókat, miközben reggel a rádióban azt hallom, hogy újranyitás lesz, mert Magyarországnak működnie kell. (A terv része tényleg, úgy látszik.) Akkor érdekli itt bárkinek a véleménye a kormányzatot, vagy csak megint jó indok kidobni (odaadni a haveroknak) a milliárdokat a látszat fenntartására?