" Van egy ismerősöm, van egy csomó talp nélküli zoknija,...."Csehországban Babiš már majdnem három és fél éve kissebségi kormányt vezet ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
" Van egy ismerősöm, van egy csomó talp nélküli zoknija,...."Csehországban Babiš már majdnem három és fél éve kissebségi kormányt vezet ...
Barokkos túlzás.Csehországban Babiš már majdnem három és fél éve kissebségi kormányt vezet ...
És milyen hatékonyak! Saját magukat rövidítik meg anyagilag és erkölcsileg is ha csak a nyomorult haderőfejlesztést nézzük náluk.Csehországban Babiš már majdnem három és fél éve kissebségi kormányt vezet ...
brutál cikk.A szlovák kormányválságról egy elemzés:
Még az is lehet, hogy két hét múlva nem Igor Matovičnak hívják a szlovák miniszterelnököt | Mandiner
A külső szemlélő számára egy szokványos koalíciós vita, viszont ha mélyebbre kaparunk, nem csak a négyes koalíció van válságban, jóval több van emögött. A Makronóm helyzetképe a koronaválságba és politikai patthelyzetbe süllyedt Szlovákiáról.makronom.mandiner.hu
Hoppácska!"Forrásaink szerint azok a leegyszerűsítő képek miszerint a Penta a szovjet intézményben tanuló alapítók miatt valamiféle keleti érdeket követett volna, nem megfoghatóak."
..
"A koalíciós kormány most merész akcióba fogott, a „Tisztítótűz”, az „Isten malmai” és a „Júdás” fedőnevű rajtaütésekben kommandósok fogták el Jaroslav Haščákot, a Penta Investments befektetőcsoport dollármilliárdos vezetőjét, illetve egy rakás politikust, rendőrt és nemzetbiztonsági vezetőt."
..
Jóllehet nem látom át teljes mértékben a dolgokat, de miért van egy olyan érzésem, hogy gyakorlatilag ugyanaz zajlik le most tőlünk északra, mint ami megtörtént a románoknál. Nevezetesen minden keleti kapcsolódási pont elvágása és a "Soros-birodalom" polipjának beültetése. Folyik a Kraken tapadókorongos csápjainak a kinyújtása...
..
Itt vannak további cikkek:
https://korkep.sk/cimke/gorilla/
https://korkep.sk/cimke/jaroslav-harrak/
Biztos?Véget ért a koalíciós válság
Boris Kollár (Sme rodina) házelnök és az SaS is megerősítette, hogy véget ért a kormányválság, a négy koalíciós párt megegyezett.ujszo.com
brutál cikk.
teljesen nyilvánvaló, hogy annak az operettországnak minél előbb meg kell szűnnie.
Krajči lemondatása volt a feltétele a kormányválság megoldásának.Biztos?
Hol és mikor?Lesz majd ilyen nálunk is, nyugi.
Én értem, hogy szerinted mindenben mi (illetve a kormány) vagyunk a janik, de a tények ellentmondanak. Ezt elb@szták, és hiába mossák az agyadat, az oltások körül káosz van, az oltásokkal hátul kullogunk, miközben - elvileg - hegyekben áll az oltóanyag. De tudom, erről is Karigeri és Gyurcsányi tehet.Mitől lenne ilyen nálunk? Rossz a helyzet, de NEM a kormány mutálta a vírust. Elsők vagyunk Európában. Egyre többen regisztrálnak. Ha pedig Vadaiék és Karácsonyék nem a Politiconak adott infóikat "olvasnák vissza" és segítenének, akkor hamarabb vége lenne. Ők épp most távolodnak ezerrel a választási győzelemtől. Az emberek nem hülyék.
Tökéletesen ezt nem lehet csinálni. Aki ennél jobbat akar, miért nem segít inkább? Alja népség, ki a bajban is áskálódik itthon és nemzettestvéreink ellen.
12.-ek vagyunk beoltott per capita tekintetében. A Politico egy full faszságot hozott le ami az összes birtokolt vakcina elhasználását nézte. Szóval ha az országnak lenne három vakcinája amiből kettőt elhasználtak volna akkor a politico szerint full jók lennénk beoltottság szempontjából.Én értem, hogy szerinted mindenben mi (illetve a kormány) vagyunk a janik, de a tények ellentmondanak. Ezt elb@szták, és hiába mossák az agyadat, az oltások körül káosz van, az oltásokkal hátul kullogunk, miközben - elvileg - hegyekben áll az oltóanyag. De tudom, erről is Karigeri és Gyurcsányi tehet.
Én értem, hogy szerinted mindenben mi (illetve a kormány) vagyunk a janik, de a tények ellentmondanak. Ezt elb@szták, és hiába mossák az agyadat, az oltások körül káosz van, az oltásokkal hátul kullogunk, miközben - elvileg - hegyekben áll az oltóanyag. De tudom, erről is Karigeri és Gyurcsányi tehet.
Kedves Littlejohn:ja... Kedves Masztiff..... a már nem létező (merta Zorbán) INDEX cikke...
Die Welt: Magyarország az oltási kampány Európa-bajnoka
A lap szerint a magas halálozási arány miatt az emberek már minden oltóanyagot elfogadnak.index.hu