A KKE topik az félig átváltozott ukrán topikká miután egy "kedves" fórumtársunk a haverjával bezáratta az eredeti ukrán topikot úgy néz ki örökre.Egyébként ezt a topikot miért kellett nyitni? Teljesen felesleges. A KKE topik bőven elég.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A KKE topik az félig átváltozott ukrán topikká miután egy "kedves" fórumtársunk a haverjával bezáratta az eredeti ukrán topikot úgy néz ki örökre.Egyébként ezt a topikot miért kellett nyitni? Teljesen felesleges. A KKE topik bőven elég.
boki, ezt még fordítóba se lehet betenni, a novicsokon kívűl nem sok mindent értek belőleNeves közép-európai(cseh) szociológus irása a Novicsokról
Megosztod velünk, miről szól?Neves közép-európai(cseh) szociológus irása a Novicsokról
A V4 (eredetileg V3) egy egészen más geopolitikai szituációba jott létre. Lengyelek azóta elkezdtek a bomladozó orosz erdekszféra felé nézelodni, Magyarok pedig Balkán félé. Ráadásul intenzív konfliktusokba bonyolódtak az EU-n belul. Ha ez elfajul és esetleg elveszítenétek a szavazójogotokat (a Nemetek már csak azért se fogják leállitani a folyamatot, mert a PiS rá akarja tenni a kezét a német tulajdonú sajtóra), akkor a magmaradt két V4 ország még inkább Austria félé fog sodródni.
A S3 belul az atomenergia azért sokkal sújjossab megosztó kérdés, mind a dekrétumok , viszont nagyon sok olyan pont is van, ahol kozelebb állunk egmáshoz, mind a V4.
Csak egy pamflet az egész. Nincen benne semmi, amit már a boki-félék unalomig ne nyomnának a témába.
boki, ezt még fordítóba se lehet betenni, a novicsokon kívűl nem sok mindent értek belőle
Megosztod velünk, miről szól?
Pont olyan "hívőket" gúnyol ki, akik mindent elhisznek.Csak egy pamflet az egész. Nincen benne semmi, amit már a boki-félék unalomig ne nyomnának a témába.
Még terveben van a bocskorosoknál 21 UH-1Y és 24 db AH-1Z beszerzése.Az is igaz a 1990-es években még 96 darabot akartak az utóbbiból. A elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve még egy jó pár évbe beletelhet mire az amerikai helikopterek szolgálatba állhatnak Európa Indiájában.
Pont olyan "hívőket" gúnyol ki, akik mindent elhisznek.
Az idő tájt még nem volt AH-1ZAkkor még AH-1F-ről volt szó, nem sok köze van az AH-1Z-hez, kinézeti hasonlóságon kívül. Bár a négyágú főrotor pl. azért elég szembetűnő különbség.
Az idő tájt még nem volt AH-1Z
Most marad ez a topic singli Szlovákia , vagy át lesz nevezve Cseh / Szlovákiára? Felolem akár Ausztria / Csehország / Szlovákia is lehetne az Austerlitzi hármas (S3) jegyében. (amúgy ezek az államok megegyeztek, hogy csak végso esetben zárják le egmás határait).
Azért kérdem, mert van némi infó a cseh T-72-es modernizációrol, és nem tudom hogy érdemes e ide beszúrni, vagy máshová : https://www.irozhlas.cz/zpravy-domo...rmada-tank-vrtulnik-modernizace_2009040731_pj
Egyébként ezt a topikot miért kellett nyitni? Teljesen felesleges. A KKE topik bőven elég.
Van Románia is. Ott (KKE) a "nagy összefüggésekben" elvesznek a részletek.
Ló..aszt!Szerintem minden szomszédos országnak külön topik kéne.
Egyébként ezt a topikot miért kellett nyitni? Teljesen felesleges. A KKE topik bőven elég.
Most marad ez a topic singli Szlovákia , vagy át lesz nevezve Cseh / Szlovákiára?
...
Igen!Szerintem minden szomszédos országnak külön topik kéne.
Igen!
Úgymint:
Felvidék
Kárpátalja
Erdély
Vajdaság
Őrvidék
....
kihagytam valamit?
Szerintem még legyen felvidéki topik szlovák helyett.Szerintem @PavolR miatt ... Egyébként szerintem simán "elfér" ...
Úgy látom, hogy a topik neve 'Szlovákia' - míg a címkék között egy címke van: 'cseh/szlovákia'. Javasolnám az alábbi kettő dolgot:
- a topik neve legyen: Csehország / Szlovákia ,
- első körben legyen négy külön címke: Csehország ; Szlovákia ; cseh ; szlovák .
Tulajdonképpen lenne egy harmadik javaslatom is. Szeretnélek megkérni, hogy legyél egyfajta "topikgazda". Nem is feltétlenül, mint moderálás oldalról, hanem inkább egyfajta "jelenléttel". Ilyen lehetne első körben az, hogy a modi -kat megkéred, hogy a fentebbi két pont alapján a szükséges módosításokat tegyék meg, ha egyetértesz vele.
Előre is köszönöm szépen.