1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Ukrajnai fegyveres konfliktus

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2014. március 1..

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. boki

  boki Well-Known Member

  Még 6 nap az orosz támadásig Ukrajna ellen ...
   
 2. Python

  Python Well-Known Member

  Biztos ivott egy kis Vodkát, vagy súgtak neki, hogy te Petro, ezt kell mondani, és nektek provokálni egy támadással az orosz Medvét...!

  Vagy csak simán akkora már a szarkupac gazdaságilag, társadalmilag odaát, hogy ütni kell a tamtam dobot, és bevezetni a szükségállapotot, vagy különben összedől a kártyavár...!
   
 3. boki

  boki Well-Known Member

  Nem csak....
  Tobb brit és amerikai "eszes" elemzo , ujságíro, szakérto írta- jelezte , hogy augusztus 25-én indul az orosz támadás Ukrajna ellen.
   
 4. xfotel

  xfotel New Member

  obama valójában ukrán. a valcmanista süvölvény ártány.
   
 5. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  obama valójában ukrán. a valcmanista süvölvény ártány.
  </blockquote>

  Nem hiszed el, de pl. a Facebook-os Zuckerberg tényleg ukránnak vallotta nemrég magát, na meg kínainak is megpróbálta volna magát vallani, de az már nehezen lett volna hihető. Ezért feleségül vett egy kínai nőt, és perfekt megtanult kínaiul. Hiába a 1.5 milliárdos piacért bármit :)
   
 6. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Hoppá!

  Emellett azért ne menjünk el észrevétlenül:

  "Egyes szakértők szerint Moszkva újra érdekszférákra akarja osztani Kelet-Európát <b>az USA-val</b>, mint a hidegháború idején."

  Nnna. Csak összejön a deal??
   
 7. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Végre egy reális gondolat Porostól, és nem a hülyesége, hogy Moszkváig mennek az ukránok az amcsikkal:

  Ukrajna nem tudja kizárni, hogy Oroszország a közeljövőben esetleg megszállja – ezt mondta Petro Porosenko, az ország elnöke.

  http://www.origo.hu/nagyvilag/20160819-ukrajna-porosenko-megszallas-krim-felsziget.html


  A cikk többi része orbitális marhaság.
   
 8. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  http://www.origo.hu/nagyvilag/20160819-europai-szelsojobb-es-orosz-szervezetek-kapcsolata-merkel.html
   
 9. Python

  Python Well-Known Member

  Az orosz elnök azután beszélt erről, hogy az utóbbi időben a Kreml többször vádolta Ukrajnát diverzáns- és terrorakciók előkészítésével a bekebelezett területen. Kijev rendre cáfolta az állításokat.
  - Úgy tűnik, ukrán partnerünk a válság elmélyítéséről döntött. Nem tudjuk miért. Nem akarják, vagy valamilyen okból nem tudják betartani a minszki megállapodást – mondta az orosz elnök a tűzszüneti egyezségre utalva.
  https://www.youtube.com/watch?v=2lQU_kE6-a8
   
 10. plushun

  plushun Well-Known Member

  De ha 26.-án sem lesz támadás az az elemző gondolom majd lapít mint szar a fűben.
   
 11. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  De ha 26.-án sem lesz támadás az az elemző gondolom majd lapít mint szar a fűben.

  </blockquote>

  Alapvetően lesz egy katonai parádé Kijevben 24-én. Innen szoktak aztán egyenesen a frontra menni a technikák.. Lehet hogy most is ezt tervezi Kijev, ezért van már most az ellen kampány.


  http://karpathir.com/2016/08/14/katonai-parade-lesz-kijevben/
  "Kijevben nagyszabású katonai parádéval tervezik megünnepelni Ukrajna függetlenségének 25. évfordulóját.
  A felvonulásra a napokban meg is kezdték a gyakorlást, melyen közel 200 eszköz vonul majd fel. Az előkészületeket megtekintette a rendezvény lebonyolításáért felelős védelmi miniszter, Sztepan Poltorak is. A jubileumi parádé megszervezését maga az elnök, Petro Porosenko rendelte el, ennek értelmében augusztus 24-én Kijev főutcáján lesznek láthatóak a felvonuló harcászati eszközök.
  Elemzők szerint ez egyfajta erőfitogtatás is lesz Moszkva számára – írta a KISZO."
   
 12. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  http://karpathir.com/2016/08/20/nincs-szukseg-az-imf-penzere/
  "A Kijevtől búcsúzó amerikai nagykövet szerint Ukrajnának most nincs is szüksége az IMF segítségére..."

  Ez egy érdekes "vélemény". És köze sincs a valósághoz.
   
 13. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  http://www.balrad.com/2016/08/20/donbassz-214/
  "Nagyon úgy fest a dolog, hogy korrekcióra szorul Kijev donbasszi veszteséglistája. Ami miatt akár több száz ukrán család is szomorú bizonyosságot kaphat hír nélküli-régóta nem látott hozzátartozója sorsáról. TALÁN!
  A Luganszki Népköztársaság Tájékoztatási Hivatalának vezetője tegnap arról számolt be, hogy hamarosan megkezdik két-eddig gondosan titkolt-ATO tömegsír feltárását a Sztanyica Luganszka járásban..."
   
 14. rumcajsz

  rumcajsz Well-Known Member

  Hát már hogy a viharba kéne az a rongyos pár milliárd! Gyerekek itt akkora a jólét és a habzsi-dőzsi, hogy ilyet még nem láttatok. Nekünk IMF hitel? Kell a mágneses viharban búgócsigát játszó Vasorrú bábának az a lóvé!
  Na jó, viccet félretéve, ez azt mutatja, hogy a nyugat be fogja áldozni Ukrajnát. Belátták, hogy ebbe a feneketlen zsákba hiába öntik a pénzt, az nem ér semmit és az őszi szellő (meg a villany és gázszámla) igencsak kellemetlen gondolatokat duruzsol majd a lakosság fülébe.És akkor lehet majd Nemzeti Gárda, meg mindenféle oligarcha-druzsina meg egyéb magánhadsereg. A közrendet senki nem fogja tudni fenntartani, mert a Majdannal kiszabadult a szellem a palackból, hiszen példát adtak a népnek, hogy lehet eredményesen lázadni a hatalom ellen. Akkor pedig a szervestrágya e kies szép országban akkorát fog robbanni, hogy még az ég is szaglik majd. Egy év múlva meg Putyin papa hátradől, tölt magának egy csésze teát és elméláz rajta, hogy a jobb vagy bal lábát törölje e bele az alázattal elé járuló ukrán küldöttségbe, akik nem akarnak majd semmi mást, csak egy kis meleget, világosságot, egy korty vodkát és egy darabka kenyeret a kegyelmes cár atyuskától.
   
 15. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Hát már hogy a viharba kéne az a rongyos pár milliárd! Gyerekek itt akkora a jólét és a habzsi-dőzsi, hogy ilyet még nem láttatok. Nekünk IMF hitel? Kell a mágneses viharban búgócsigát játszó Vasorrú bábának az a lóvé!
  Na jó, viccet félretéve, ez azt mutatja, hogy a nyugat be fogja áldozni Ukrajnát. Belátták, hogy ebbe a feneketlen zsákba hiába öntik a pénzt, az nem ér semmit és az őszi szellő (meg a villany és gázszámla) igencsak kellemetlen gondolatokat duruzsol majd a lakosság fülébe.És akkor lehet majd Nemzeti Gárda, meg mindenféle oligarcha-druzsina meg egyéb magánhadsereg. A közrendet senki nem fogja tudni fenntartani, mert a Majdannal kiszabadult a szellem a palackból, hiszen példát adtak a népnek, hogy lehet eredményesen lázadni a hatalom ellen. Akkor pedig a szervestrágya e kies szép országban akkorát fog robbanni, hogy még az ég is szaglik majd. Egy év múlva meg Putyin papa hátradől, tölt magának egy csésze teát és elméláz rajta, hogy a jobb vagy bal lábát törölje e bele az alázattal elé járuló ukrán küldöttségbe, akik nem akarnak majd semmi mást, csak egy kis meleget, világosságot, egy korty vodkát és egy darabka kenyeret a kegyelmes cár atyuskától.</blockquote>


  A pillanatnyi ukrán helyzet tökéletes leírása!

  Poros már orosz megszállást vízionál, az USA sem akar már pénzt adni, úgysem lesz aki visszafizeti, a legkisebb bajuk most Ukrajna, amikor a törökök kezdenek kihátrálni a szövetségből, szép új világ jön
   
 16. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  http://karpathir.com/2016/08/20/az-egyik-tornados-beismero-vallomast-tett/
   
 17. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Keményen bánnak vele, gyerekeket erőszakol meg, embereket rabol el és kínoz meg, ezeket mind beismeri, erre háziőtizetbe kerül.
  Példás szigor!
   
 18. Eltorro

  Eltorro New Member

  Ezek szerint ő félig zsidó, félig hispán, félig ukrán, félig kínai.
  Tisztára, mint a medvedisznóember.
   
 19. Eltorro

  Eltorro New Member

  Persze, hogy beáldozza. Ha nem lehet az övé akkor ne legyen senkié.
   
 20. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  Ezek szerint ő félig zsidó, félig hispán, félig ukrán, félig kínai.
  Tisztára, mint a medvedisznóember.</blockquote>  Hmm,a vallás alapítója,amelyiknek asszimetrikus kereszt a jelképe,így definiálta saját magát "a görögök között görög vagyok,a rómaiak között római,a zsidók között zsidó",vagy rosszul asszociálok?
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Ezen oldal megosztása