BMP -1, -2, -3

Variációk egy alvázra:
x_N4GbIf8jU.jpg

L_C1cmVBUqo.jpg

• Tetszik
Reactions: tong djagbu
Kérdés - mivel hogy az ábrák alapján egyértelmű, hogy a motor előre kerül, és hagyományos lesz a deszant-tér

- meglevő alvázakat építenek át

vagy

- új gyártásúak készülnek majd az új tornyokkal

???

Nagy like a BMP 3m -nak. Az oroszoknál nagyon elgurult a gyógyszer hogy ennyiféle páncélos fejlesztést hajtottak végre (beleszeretek a távirányítót tornyokba). Lehet hogy ezek a tornyok még T15 Armata-án és a Kurganec-25-ön is megjelenek? Azt észrevettem hogy , a 57mm –es Derivacija gépágyújának végén szerintem nem csőszájfék van hanem a lövedék programozását végző tekercs (vagy csak én látom rosszul) akkor viszont újfajta programozható lőszerek is lehetnek hozzá.

Kérdés - mivel hogy az ábrák alapján egyértelmű, hogy a motor előre kerül, és hagyományos lesz a deszant-tér

vagy

???

Ezek mint potenciális exportverziók vannak bemutatva a RAE-n. 65 ország katonai delegációja van ott a kiállításon, koztuk a szaudi,thaji,kuvajti védelmi miniszter.

Nagy like a BMP 3m -nak. Az oroszoknál nagyon elgurult a gyógyszer hogy ennyiféle páncélos fejlesztést hajtottak végre (beleszeretek a távirányítót tornyokba). Lehet hogy ezek a tornyok még T15 Armata-án és a Kurganec-25-ön is megjelenek? Azt észrevettem hogy , a 57mm –es Derivacija gépágyújának végén szerintem nem csőszájfék van hanem a lövedék programozását végző tekercs (vagy csak én látom rosszul) akkor viszont újfajta programozható lőszerek is lehetnek hozzá.

Igazándiból csak rájöttek, hogy modulárisan fejleszthető cuccokat kell gyártani.

Amúgy én már régóta a 40-60mm közti gépágyúkat tartom napjaink ideális IFV fegyverének.

Harckocsi alatt szinte mindenre elég, arra meg ott az ATGM felfüggesztési lehetőség.

<blockquote rel="tarzaan">Kérdés - mivel hogy az ábrák alapján egyértelmű, hogy a motor előre kerül, és hagyományos lesz a deszant-tér

vagy

???

Ezek mint potenciális exportverziók vannak bemutatva a RAE-n. 65 ország katonai delegációja van ott a kiállításon, koztuk a szaudi,thaji,kuvajti védelmi miniszter.</blockquote>

Thx.

Szorosan nem kapcsolódik a témához de találtam egy két érdekes képet:
oiws.jpg

Ezt letudná valaki forditani Plizzzz

57_mm_696005ac6724.jpg

És egy érdekesoldal orosz löszerkről. Igaz csak korlátozott.

http://www.russianammo.org/Russian_Ammunition_Page_37mm.html

Irak 500 míg Szaúd-Arábia 950 BMP-3 beszerzését tervezi: http://tass.ru/en/defense/824762

Tegnap volt Oroszországban az innováció napja és bemutatták az Epoh toronnyal felszerelt BMP-3-t:
P25805312.JPG

BMP-3 Kurganyecos (személyzet nélkuli) toronnyal. Epocha torony.
Ez is be lesz mutatva a kiállításon.