Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
9:40-től arról beszél, hogy 24 M rubel az ára, ez kb. 100 M HUF, 300K $.Zsákmányolt BTR-4 bemutatása
9:40-től arról beszél, hogy 24 M rubel az ára, ez kb. 100 M HUF, 300K $.
9:40-től arról beszél, hogy 24 M rubel az ára, ez kb. 100 M HUF, 300K $.
Kockázatos erre felé ilyeneket átszámolni... amikor átszámoltam rubelről a BMP-3 meg az Armata árát, nagyon lebasztak, hogy ruszki kamu
Erre még ez is csak 300,000 dodó... hm
(A BMP-3 ára meg kb. 1 misi)
Jah, annyi, már ha állambácsi, állami cégeknél gyártat saját ip-t, saját magának anyag/rezsiköltség +fizu árban... csak mellette még kifizette korábban a fejlesztési költségeket, az üzemek építését/felújítását, felszerszámozását a gyártáshoz, életben tartását is, ha nem volt megrendelés... Csak ezeket már nem veszitek figyelembe.
Ha meg csak 1 misi a BMP-3 oroszokénak, még nagyobb szegénységi bizonyítvány, hogy a sok szerencsétlent még mindig a BMP-1-ben küldték a frontra.
Te miről beszélsz? Naponta vannak képek arról, hogy az oroszok BMP-1-t használnak.Miért kellene ezt a BMP-3 esetén figyelembe venni, amikor már rég kifizették ezeket a költségeket?
Konkrétan szarrá keresték magukat a típuson. És igen, nekik házon belül 1 misi egy IFV míg a németnek kb. 20 misi. Azt nem 20-szor jobb a német...
Sőt, igazából talicskával mentek XD
Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket, BMP-1 20 éve nincs náluk szolgálatban, helyi területvédelmisek meg az ukránok bohóckodtak ilyenekkel.
Értem én, hogy nagyon savanyú a szőlő, de akkor is ez a helyzet.
A nagy rátóti lófaszt azt....Sőt, igazából talicskával mentek XD
Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket, BMP-1 20 éve nincs náluk szolgálatban, helyi területvédelmisek meg az ukránok bohóckodtak ilyenekkel.
Értem én, hogy nagyon savanyú a szőlő, de akkor is ez a helyzet.
Ezt továbbra is fenntartom.Kockázatos erre felé ilyeneket átszámolni... amikor átszámoltam rubelről a BMP-3 meg az Armata árát, nagyon lebasztak, hogy ruszki kamu
Erre még ez is csak 300,000 dodó... hm
(A BMP-3 ára meg kb. 1 misi)
A nagy rátóti lófaszt azt....
Még elkezdték rá felpakolni a BTR-ek tornyait is. De bőven került ki a frontra reaktviálva is....
Ezt továbbra is fenntartom.
Továbbra is teljesen meseszerű, hogy mindneki másnak x összeg bármi a világon a ruszkiknak meg x/4 csak mert ruszkik.
Főleg, hogy világgazdaságba bekapcsolt ruszkik és nem egy teljesen független másik bolygón leledzenek....
Van nekik kilőve is volt pár AM , és zsákmányolva is.Hogy ebből egyáltalán mennyi van nekik ki tudja. De a fórumtárs 100%, hogy nem erről beszélt.
De sima BMP-1el is tele a net. Ennek egy része gondolom szaki.
Ez a BTR-4 amúgy egy egész jól sikerült eszköz lett.
Nincsen már szakadár milícia. Vagy egy éve beolvadtak 100%-ban az orosz haderőbe.Én is így gondolom.
Én úgy tudom, hogy az oroszoknál (elvileg) már csak BMP-1AM van.
A szakik/milícia használ ezer éves dolgokat. BMP-1/T-55/T-62 nagy részt oda ment.
De az eredeti hozzászólásomban is pont ezt írtam. Ukránok, területvédelmisek (szakik) vagy épp mi a nevük.
Ez a BTR-4 amúgy egy egész jól sikerült eszköz lett.
Ebből azért megszültek egy egész értelmezhető (2-3száz?) darabot, a T-84 meg megmaradt kuriózumnak.Tervezésileg egész jó. Gyártani nem tudták ezt se normálisan. A T-84-es ugyan ez a kávéház.
A gépesített lövészdandárjaik a háború előtt legalább egy (elit dandárok esetén kettő vagy az összes lövészzászlóaljuk) BTR-4-el felfegyverzett zászlóaljból álltak.Ebből azért megszültek egy egész értelmezhető (2-3száz?) darabot, a T-84 meg megmaradt kuriózumnak.
Ebből azért megszültek egy egész értelmezhető (2-3száz?) darabot, a T-84 meg megmaradt kuriózumnak.