"их парк только в нашей стране превышает 20 тысяч единиц."
Kb.: a mennyisége meghaladja hazánkban a 20 ezer darabot.
Hazugság......
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"их парк только в нашей стране превышает 20 тысяч единиц."
Kb.: a mennyisége meghaladja hazánkban a 20 ezer darabot.
Hazugság......
Ne terelj.Te azt írtad, hogy 20 000 van rendszerben, ami azt jelenti, hogy 20 000 darab van az orosz fegyveres erőknél aktív szolgálatban.
A VPK igazgatója meg azt nyilatkozta, hogy Oroszországban a BTR-80 állomány meghaladja a 20 000 darabot, ami nen jelenti azt, hogy 20 000 van rendszerben.
Vigyázni kell a szavakra-mindig az eredeti szöveget kell olvasni- ha nem megy az eredeti nyelv -akkor meg kell tanulni.
Ne terelj.
20 000 db van rendszerben. Pont. Ezt írták, ezt mondtam. Hogy abból mennyit használnak, mennyit tarolnak senki se tudja. Te sem.
Nem ismered az oroszokat. Vagy minket nézel hülyének?Nincs 20 000 rendszerben, hiába erőlködsz. Kb 5000 darab van rendszerben. 15000 -ről senki sem tudja hol van , mi van vele, mennyi van használható állapotban raktáron, stb...
Leírtam mennyit használnak az orosz fegyveres erők, mennyi BTR-80/A-t és mennyi BTR-82A/M -et.
A helyes megfogalmazás az aktív álllományban.Nem ismered az oroszokat. Vagy minket nézel hülyének?
Szerinted 15000 db BTR 80 magán tulajdonban van, kertekben áll? Ki a f.. tárol nekik 15 ezer dögöt? Ott állnak a laktanyában, katonai, BM objektumban, mint nálunk. A cikk azt írja potenciálisan ennyit lehetne felújítani.
Aktív állományban állnak ezrével.....A helyes megfogalmazás az aktív álllományban.
Nem ismered az oroszokat. Vagy minket nézel hülyének?
Szerinted 15000 db BTR 80 magán tulajdonban van, kertekben áll? Ki a f.. tárol nekik 15 ezer dögöt? Ott állnak a laktanyában, katonai, BM objektumban, mint nálunk. A cikk azt írja potenciálisan ennyit lehetne felújítani.
Pl van 2000 aktívban a többi meg letárolva, de lecserélni nem a több ezer letároltat fogják, szóval igazából nem értem a problémád. Nekünk is jóval több brt-ünk van az alakulatbezárások miatt mint amire amúgy szükség van és a többi tartalék. Ott ugyan ez a helyzet.Aktív állományban állnak ezrével.....
Nálunk meg százával. Nem kell a fingfestés...
Ezt ne nekem. Volt egy cikk, irtak bent egy számot. Valaki azt írta hazugság. Neki írjál. Én is azt írtam, hogy ezek donor eszközök...., de állományban vannak, valahol rohadnak. Szerintem ez egy tök egyszerű, belátható dolog. Ugyanígy vannak tankok, repülők, sok szarbol kannibalizcioval tartják életben a kevés jobb állapotút.Pl van 2000 aktívban a többi meg letárolva, de lecserélni nem a több ezer letároltat fogják, szóval igazából nem értem a problémád. Nekünk is jóval több brt-ünk van az alakulatbezárások miatt mint amire amúgy szükség van és a többi tartalék. Ott ugyan ez a helyzet.
Nem biztos.Anno béreltek az olaszoktol 2 Centaurot,hogy tanulmányozzák őket.És még a szovjet érában csináltak maguk is BTR alapon hasonló páncélvadászt,de nem rendszeresitették.Ez a kép csak egy montázs, nem létezik ilyen jármü.
Nekem úgy tűnik eddig sem nagyon kellett a katonáknak.
Az egész Armata-Kurganyec-Bumeráng vonalat más érdekcsoportok tolták, a HM maradna a "bevált" technika fejlesztgetésénél.
Ahogy a Szu-57 sem kellene nekik, ha nem erőltetné a politika.
Nekik olyasmi kell, ami legalább működik és van hozzá szervizháttér, alkatrészellátás, tapasztalt személyzet.
Nekem úgy tűnik eddig sem nagyon kellett a katonáknak.
Én úgy fogalmaznék, hogy nem "sürgős eset". Vannak fontosabb prioritások. Másik dolog, hogy az állami tesztek idén nyárra voltak betervezve, amihez a VPK már építi az új protókat -új törzs, jobb úszóképesség, erősebb védelem.
Vannak fontosabb prioritások
Nekem úgy tűnik eddig sem nagyon kellett a katonáknak. Az egész Armata-Kurganyec-Bumeráng vonalat más érdekcsoportok tolták, a HM maradna a "bevált" technika fejlesztgetésénél. Ahogy a Szu-57 sem kellene nekik, ha nem erőltetné a politika. Nekik olyasmi kell, ami legalább működik és van hozzá szervizháttér, alkatrészellátás, tapasztalt személyzet.