1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Chemtrail

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - gigabiga által indítva @ 2013. január 14..

 1. nani1980

  nani1980 Member

  Bocs! Nem Bakony, hanem Mecsek!

  http://index.indavideo.hu/video/Evi_harom_mazsa_ezusttel_a_jegesok_ellen

   

   
   
 2. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ember, erről beszéltem én is. Ez tudod mit csinál? Néhány km-es körzeben képes megakadályozni a jégeső képződést. A folyamat jól ismert, semmi konteó nincs benne. Ellenben látható, hogy mind időben, mind helyileg borzasztóan korlátozott a hatás. És mennyi anyag is kell hozzá? Eh, említik ezt is...

  Akkor szerinted egy olyan időben, ahol több száz km-es körzetben 0 felhő van, ott mit csinál hasonló tömegben bármilyen anyag...? Elárulom, az égvilágon semmit. Sem rövid sem hosszútávon labdába nem rúgsz.
   
 3. miguel

  miguel New Member

  Egészen pontosan megsokszorozza a jégmagképződést, így sok-sok kicsi jégesődarabka lesz, ami jó eséllyel elolvad esés közben, és nem nagy, öklömnyi méretű jég, ami szétveri a termést meg az autókat is.
   
 4. nani1980

  nani1980 Member

  EMBER! Én csak arra hoztam fel példának a dolgot, hogy BEFOLYÁSOLJÁK! Nem arra, hogy ennek okán a többiek hülyeséget beszélnek, mert ez kis mértékben befolyásol csak! Én sem nagyon hiszek, ezekben a permetezős repülőkben, de mivel pont annyira tudom cáfolni mint bizonyítani, ezért nem szólok bele! Személy szerint, már bármit el tudok képzeli, de ezek a repülső sztorik, elég sok helyen sántítanak ez tény!
   
 5. fip7

  fip7 Well-Known Member

  Én most nem akarok állást foglalni az ügyben, mert nagyon nem értek hozzá, de tudtommal a felhők nagyban befolyásolják a föld klímáját. Ezt mondjuk TV-ben hallottam, de ettől még igaz lehet: Ha 2-3%-al több felhő lenne az égen, megállna a globális felmelegedés. Azt, hogy miért nem tudom, nem értek hozzá, de gondolom a fényvisszaveréshez lehet köze.

  Most ez konteó lesz, fejem nem leharapni!

  Én most az X-akták film örök tanulságából indulok ki, vagyis, hogy a világméretű összeesküvés nem biztos, hogy rossz szándékú.
  Tételezzük fel, hogy léteznek ezek a repülők, de nem az emberiséget akarják kiirtani, hanem a felhőképződést szeretnék elősegíteni, hogy mondjuk megakadályozzák a globális felmelegedést, vagy valami hasonló. Ez is lehet egy indok.
   
 6. Sharky

  Sharky New Member

  Ha szórnak bármit is annak hatása az emberi elhülyülés, melynek egyik jele a shamtrailes konteós baromság és annak követői.
   
 7. nani1980

  nani1980 Member

  Meg kell nézni mondjuk egy szép felhőmentes napon Londont felülről, aztán lehet megdöbbennénk, hogy az a sok felhő nem is felhő hanem kondenzcsík! Ha kimutatni nem is lehet, de befolyásolni az is befolyásol! A mérleg nyelve már egy békafingtól is átbillenhet!

   

  Amúgy fip7  X-aktás okfejtését én is vallom!
   
 8. Guest

  Guest Guest

  érdekesebbek azok az összeesküvések, amiben mindenki fenntartás nélkül elfogad igazságnak dolgokat - a széndioxid biznisz ez egyik ilyen, amint itt említésre került, az valahogy senkit sem zavar hogy a bolygó kétharmadát fedő óceánokból körülbelül tízezerszer annyi CO2 szabadul fel folyamatosan, mint az összes emberi tevékenység nyomán (saját fontosságunk túlértékeléséből fakadó durva aránytévesztés, ugyanez az időjárás manipulációra is vonatkozik).

  mondok egy másikat, ami még csavarosabb: aids nevű betegség nem létezik, a hiv vírus legfeljebb egy megfázás szintű megbetegedést okoz, a többi sokrétű trópusi betegségek, alultápláltság, szennyezések, és mértéktelen kábítószerezés okozza. a másik oldala még azon is túl mutat, hogy mekkora pénzeket mozgat meg, lásd kotonosztogatás, popzene, és új antivirális szerek kutatása. 

  az aids sztori is egy olyan példa, amiben komoly akadémikus, aki közvetlenül kutatja a témát ellenkező véleményre helyezkedik, mint az tanácsos, ezért elnémítják, így vagy úgy. volt olyan, aki az allergiák és a rák összefüggését kutatta (minél allergiásabb vagy annál kevésé leszel rákos), na őt például úgy némították el, hogy nem nem került elő élve.
   
 9. Montezuma

  Montezuma New Member

  Hendrick:

  Tessenek már néha figyelmesen és összefüggésében olvasni, amit írok, mert tök ciki, hogy újabban külön értelmező magyarázatot kell írnom az egyszerű magyar nyelven megfogalmazott hozzászólásaimhoz. Nem azt állítottam, hogy chemtrail-összeesküvés folyik a fejünk felett, sőt, inkább kizártnak tartom azt, hogy éppen minket permeteznek népességcsökkentés céljából.

  De egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy valami új szutykot küldenek a levegőbe olyan okok miatt, amit nem akarnak mindenáron megosztani a nagyérdeművel. (Nem minden "összeesküvés" emberiség elleni!)

  Néhány film és fotó azért elég érdekes és biztosan kérdéseket vethet fel, de bármelyik oldal mellett is ennyi infóból letenni a tuti voksot nagy bátorságra vall.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

   

   

   

   

  A képeket elnézve értem én, hogy ez teljesen megszokott és normális, bár a 80-as és 90-es évekből nem emlékszem ilyenekre, pedig akkor is volt már némi légi forgalom a fejünk felett.

  Más:

  Nem a hírhez kapcsolódik, de most olvastam egy januári cikket az Oroszország Hangja híroldalon, ami alapján nyugodtan ki merem jelenteni, hogy semmit sem lehet nyugodtan kijelenteni:

  http://hungarian.ruvr.ru/2013_01_24/Oroszorszagban-nem-foldi-eredetu-300-millio-eves-fogaslecet-talaltak/

  Az oldal nem összeesküvés elméleteket terjeszt, a lelet alapjaiban borít fel mindent, amit eddig tudni véltünk vagy amit tudni illett, így gondolom érthető, ha a bizalmam - fogalmazzunk így - kissé megrendült az utóbbi években a hivatalos és megnyugtató mesékben. 

  Ha emiatt a hozzáállásom miatt bárkinél fekete listára kerülök, hát legyen. [​IMG]

   
   
 10. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  @fotelmarsal

  az valahogy senkit sem zavar hogy a bolygó kétharmadát fedő óceánokból körülbelül tízezerszer annyi CO2 szabadul fel folyamatosan, mint az összes emberi tevékenység nyomán (saját fontosságunk túlértékeléséből fakadó durva aránytévesztés, ugyanez az időjárás manipulációra is vonatkozik).


  <div>
  Az meg valahogy téged nem zavar, hogy igen gyenge vagy matekból... Ha évszázadokik minden évben a természetes egyensúlyhoz képest hirtelen 10%-ot nyomsz be az átlaghoz képest, akkor 100-200 év alatt ez mennyivel is nagyobb koncentrációt eredményez...?

  mondok egy másikat, ami még csavarosabb: aids nevű betegség nem létezik, a hiv vírus legfeljebb egy megfázás szintű megbetegedést okoz, a többi sokrétű trópusi betegségek, alultápláltság, szennyezések, és mértéktelen kábítószerezés okozza. a másik oldala még azon is túl mutat, hogy mekkora pénzeket mozgat meg, lásd kotonosztogatás, popzene, és új antivirális szerek kutatása. 

  A HIV vírus tudtommal közvetlenül semmiféle betegséget nem okoz. Az immunrendszert gyakja le, ami miatt a delikvens banális betegségekbe is végül belehal...

  Arra jó voltál, hogy ma is megkapjam a mai mosolyadagomat...


  </div>
   
 11. Guest

  Guest Guest

  a kamatos kamat alkalmazása a természettudományokban, na ja. ha természetes egyensúlyhoz, benyomsz 10 százalék széndioxidot, megfulladsz ott helyben, intelligensen mosolyogva. 
   
 12. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Kibocsátást összekeverni a koncentrációval. Az igen... Szerintem járjál még egy picit legalább középiskolás fizikiaórákra... Segítseg primitív példával vagy megy magadtól is?
   
 13. misinator

  misinator Well-Known Member

  Megmondom őszintén, ettől a chemtrail konteótól lefogazok...

  Mán' csipásgyerek koromban is lestem az eget, én biza' emlékszem ezekre a gonosz csíkokra:)

  Inkább azon aggódna a Tisztelt Nagyérdemű, hogy mennyi égésgázt - szerencsére egyre "tisztábbat" - eregetünk 9-13 km magasan a légkörbe. Meg mennyi kerozint kieresztve repülőterek környékén, csak hogy ne kelljen a megengedett leszálló súlyt átlépni.

  Molni :), ne essél nekem a nagyságrendeket illetően, de sok kicsi sokra mehet:-(

  Aztán azon is kéne aggódni, hogy mennyi műanyag szemét úszik az óceánokon, hártyát alkotva a felszínén, plankton helyett etetve a mittomén'bálnákat.

  Meg azon, hogy mennyi időzített bombát hagyunk az utódainknak a vegyi gyárakkal, a technológiai iszapokkal /Kolontár ugye/, a műtrágyázással, a kipisilt hormonokkal, gyógyszerösszetevőkkel.

  Ha a nagyon gonosz cseljabinszki /tényleg: hoppá' mé' pont ott robbant az atomváros felett? Ugye, hogy ugye?/ ufó visszatér 3 /gyengébbek kedvéért: harmadik rész.../, oszt' jól legyakja az emberiség nagy részét:

  Akkor szerintetek mi lesz az olvasott talpraesettebb túlélők nagyobb aggodalma? Kaját szerezni/ha találnak egy konzervraktárat, ez sem téma/, vagy a sokszáz éjszaka ződen' világító Fukusima sugárzása?

  A rozsdásodó tartályokból szivárgó benzol /Robin Cook/, stb.?

  Ettől a chemtrailtól macerásabb operálást nem is tudok elképzelni.

  Ez persze nem azt jelenti, hogy régen nem kísérleteztek kormányok embereken/városokon vegyi anyagok levegőbe permetezésével. /link nincs, régen vót' valami Spektrum filmben.../

   
   
 14. Batka

  Batka New Member

  Itt van fönt ez a két kezecske,

  aki szerint értelmetlen szaporítani a szót ezen a butaságon és ez lehetne az első lezárt topik, adjon egy "+"-t

  aki szerint a chemtrail létező probléma, foglalkozni kell vele, butaság bezárni a topikot, adjon egy "-"-t

   

  Persze, ettől még nem biztos, hogy le lesz zárva a topik, csak elegendő egy + vagy - oldalnyi szöveg helyett...

   
   
 15. panoz

  panoz Well-Known Member

  Ha tőlem függene, pusztulna ez a topic. Ez nem egy haditechnikai oldal színvonalához való.
   
 16. wolfram

  wolfram Well-Known Member

  <a title="Profile" rel="nofollow">Montezuma</a>

   

  Rendkívüli hely lehet ez a Vlagyivosztok, mostanában gyakran előkerülnek ott ősi és/vagy földönkívüli tárgyak... [​IMG]http://themoscownews.com/russia/20101005/188098342.html
   
 17. gigabiga

  gigabiga Active Member

  Nos:

  Úgy érzem muszály reagálnom a topik létére elhangzott kritikákra, mivel én hoztam létre.

  Ez a téma a FÓRUM - KANTIN részében lett létrehozva. Emlékeim szerint úgy indult a kantin (amiben elsőként kezdeményeztem témát), hogy kötetlenül lehet beszélgetni bármiről.

  A másik, hogy olvasd el az első bejegyzésemben linkelt oldalt. A parlamentben számon kérték a HM urat (és tulajdonképp az MH-t is), mit tett a "permetező" gépek ellen. 

  Ezek alapján gondoltam azt, hogy ennek a témának itt a helye.
   
 18. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/1441
   
 19. Montezuma

  Montezuma New Member

  Üdvözletem Mindenkinek, de most elsősorban Molninak!

   Figyelmesen végignéztem a linkelt videót és ugyanezt ajánlom Mindenkinek, nagyon-nagyon  megéri! Először visszafelé kezdeném: a meghívott szakértő vitán felül áll a kérdésben és őszinte örömmel hallgattam – mit hallgattam, ittam!!!! - a szavait. Ezek után csak a saját legelső és második hozzászólásomra hivatkozhatok ebben a topicban. A kondenzcsíkokkal kapcsolatban tett tévedhetetlen kijelentésemet  -   abszolúte elfogadva az ezredes úr véleményét – visszavonom. Valószínűleg a felsorolt okokon túl ok lehet a kerozin és az adalékanyagainak változása is, a hajtóművekkel egyetemben, ez részemről oké.

  Felesleges is tovább ragoznom a dolgot, elvileg a fórumon mindenki tud magyarul olvasni és érti a magyar beszédet is, így meg kell hallgatni dr. Varga Ferenc úr véleményét, az én írásaim is visszaolvashatóak. Még egyszer köszönet a videóért Molninak!

  Ugyanakkor – az egyébként általam mindig is nagyra tisztelt – Vágó Istvánnal illetve a műsor szerkezeti felépítésével kapcsolatban lenne néhány észrevételem.

  <i>Ez most unalmas lesz:</i>

  Volt egy kiragadott rész, ami a feltételezett permetezés és az árvizek közötti ok-okozati összefüggések hiányát igyekezett taglalni. Nem mennék bele a hidrológiai, vízépítési és vízgazdálkodási tudomány/szakma alapismereteinek valamint Vágó úr által említett erózió, illetve a „vízgyűjtő erózió”, mint veszélyforrás ismertetetésébe (vízgyűjtők, összegyülekezési és lefolyási idők), illetve nem térek ki a meder erózió vagy a töltésmű talajmechanikai eróziójának taglalásába, mivel már relatíve régen is tanultam, meg amúgy sem hiszem, hogy bárkit ez érdekelne. De arra felhívnám a figyelmet, hogy ezek a hatások csak másodlagos hatások az árvíz szempontjából, ellenben a szélsőségesebbé váló időjárás közvetlen is lehet. Bedobta még az öreg a megnövekedett vízhozamot is, aminek egy szélsőséges példája az, amit áradásnak hívunk, bár ehhez nem árt ismerni az árvízi hurokgörbe fogalmát sem, mert így nyerhet értelmet pl. a meder erózió és a vízhozam illetve vízállás közötti összefüggés, aminek egyik közvetlen befolyásoló tényezője lehet az adott időszakra jellemző csapadékintenzitás. Csapadék intenzitás – öntözés (mesterséges öntözés az esőcsinálás is) – azaz kémiai úton elvileg lehetséges nagyobb kiterjedésű esőket létrehozni, aminek adott régióban akár áradás is lehet a következménye. Az említett geo engineering egyébként vizsgálja azokat a lehetőségeket is, amelyeknek lehetnek akár katonai vonatkozásai is.

  <i>Ez most talán annyira nem lesz unalmas:</i>

  Továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a megnövekedett száraz évszakok miatt minden tudás, technológia és lehetőség adott ahhoz, hogy például esőt csináljanak, ha akarnak. Nem azért, hogy kinyírják Európát, hanem azért, hogy például tudjunk majd később még kenyeret zabálni. Ha van chemtrail „összeesküvés”, akkor annak ilyen okai lehetnek. Nem kell ehhez világméretű kokettálás, bármelyik ország vegyszerezheti a levegőt ugyanúgy, ahogy a termőföldet, az ivóvizet és az összes többi élelmiszert is teszi. Az „összeesküvés” lényege pedig nem más, mint hogy ne tudjuk, hogy éppen milyen génkezelt paradicsomot illetve milyen növekedési hormonokkal etetett marhát (esetleg lovat) majszolgatunk otthon, miközben lelkesen püfölve a billentyűzetet bizonygatjuk az igazunkat.

  Ezek gazdasági érdekek és kérdések, ahol pedig pénz van, ott mindig van valami szarkeverés is.

  Összességében Vágó István részéről én éreztem egy kicsi erőlködést, ő legalább annyira megszállottan szkeptikus akar lenni mindenben, mint a túloldal legfanatikusabb képviselője. Tudom-tudom, Vágó nem egy ostoba ember – ez a PR-vonal pedig jól működik a médiában, lásd konkrétan Balázs-show és Vágó örök vitáját a transzcendről.

  Én egyébként a szerkesztők helyett pont fordítva építenék fel egy műsorpárt: a konteó hívő szakértő beszélgessen a szkeptikus műsorvezetővel illetve a szkeptikus szakértő  a konteó hívő műsorvezetővel – párba állítva a két műsort a közös témában.

  Ez szerintem sokkal érdekesebb lenne, mint a mindenben egymásnak bólogató Vágó és  bögyös maca smile-offenzívája. Még szerencse, hogy hívtak egy igazi szakértőt is! Azért a bögyös sem volt rossz, na. [​IMG]
   
 20. borisz

  borisz Well-Known Member

  http://greenprofit.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=317:megis-igaz-a-chemtrail-elmelet-&catid=37:levegt&Itemid=27
  Hjajj, mit találtam.
  Tíccsák beja röpülést.
   

Ezen oldal megosztása