1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Chemtrail

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - gigabiga által indítva @ 2013. január 14..

 1. wolfram

  wolfram Well-Known Member

  borisz

  No akkor mégiscsak igazuk van az összeesküvőknek? :D
   
 2. boki

  boki Well-Known Member

  tegnapi cikk
  http://hir.ma/belfold/tenyek-a-chemtrail-rol-talan-mindig-nem-hisszuk-el/149502?utm_source=ENY&utm_medium=ENY&utm_campaign=ENY
   
 3. Phoenix

  Phoenix Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ugyanolyan faszság, mint az előző. A képek egy része az A380 egyik tesztpéldányának belsejét mutatja, amiben én is jártam. A palackok az utasok tömegét szimulálják...
   
  sirdavegd likes this.
 4. Phoenix

  Phoenix Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  http://radarfigyelo.htka.hu/2012/07/15/egy-orias-gyomraban-latogatas-az-a380-as-belsejeben/

  Képek:

  http://radarfigyelo.htka.hu/wp-content/uploads/sites/2/2012/07/FIA2012_A380_MSN4_Aim05.jpg

  http://radarfigyelo.htka.hu/wp-content/uploads/sites/2/2012/07/FIA2012_A380_MSN4_Aim06.jpg
   
 5. Phoenix

  Phoenix Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Így működik a magyar bulvármédia... Fognak egy közleményt és jól elferdítik.

  "Tömegesen bevett gyakorlat hazánkban ugyanis, hogy különféle növényvédő szereket és szúnyogirtót permeteznek repülőről."

  Az An-2-esekből és Ka-26-osokból kiszórt permetezőanyagot azért elég gáz összekeverni a chemtrail-nek nevezett marhasággal.

  Aztán a gépek égésgázainak esnek neki. Meglepő módon találnak benne egészségkárosító anyagot (melyikben nincs?), csak éppen elfelejtették összehasonlítani a dízelautók (vagy épp a benzinesek) égésgázaival. Nem sok különbséget találnának...

  "Tehát ezekkel permeteznek minket az utasszállító repülőgépek." mondattal zárja a repülőgépek égésgázait elemző rész. Az égésgáz nagyon permetezés... :D Ezek szerint az autók is telepermeteznek minket. De erről tök véletlenül elfelejtettek beszélni...
   
  sirdavegd likes this.
 6. joker

  joker Well-Known Member

  Az első két tartályos képen levő tartályok érdekesek, nemigazán láttam olyanokat tesztpéldányokban és eléggé fixen be is vannak csövezve, az oldalukon az erősítés meg magas nyomásra utalhat (persze attól még lehetnek csak ballasztok, csak furcsa). Viszont a harmadik tartályos képen egyértelműen az utastömeg szimulálására használt palackok láthatóak.
  A videó is érdekes, mintha ki-be kapcsolnák a nyomukat, lehet ha valami légköri jelenség az oka, csak ha közel van a két gép egymáshoz akkor mindkettőnél jelentkeznie kellene és valami átmenet is látszodhatna szerintem, nem ennyire ki/bekapcs-szerűen.
   
 7. bartinieffektus

  bartinieffektus Well-Known Member

  Itt nem az a kerdes , hogy van e ilyen , hanem , hogy tenyleg ilyen merteku e a dolog , mint , ahogy allitjak : http://englishrussia.com/2013/05/13/moving-clouds-away/ .. mar az edesapam is szokta emlegetni, hogy mikor katona volt a 60-as evekben , a szovjetek minden szart permeteztek a gyakorlat elott , hogy a repuleshez tiszta legyen az ido.
   
 8. Phoenix

  Phoenix Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Jelenleg is szokták alkalmazni, pl kínai olimpiakor is volt, ezüst-jodiddal kicsapatják a nedvességtartalmat, esőt generálva így és az esemény idejére nem lesz (annyira) felhős az idő.

  http://mno.hu/migr_1834/esoistent_jatszani-276593
   
 9. boki

  boki Well-Known Member

  ......meg az oroszok is a május 9. felvonulás-katonai díszszemle alkalmával.
   
 10. panoz

  panoz Well-Known Member

  Ugye mondani szokták hogy a sz.rt fogyasztod a bulvármédiával, de akkor az alternatív médiát mégis minek nevezzük akik olyan sok szép dolgokat írnak chemtrailről, 911-ről meg szíriáról?

  Ha bulvármédia a fogyasztóközönség igénytelen McDonaldsa, akkor az alternatív média egyenesen a falu széli dögkút.
   
  sirdavegd likes this.
 11. joker

  joker Well-Known Member

  a mainstream média meg a bió kaja lesz?
  kire gondolsz az alternatív médiánál?
   
 12. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Édes jó istenem, látom a egyesek megint aktivizálták magukat...


  nden fronotn...
  A gépk magassága, hajtómű teljesítménye eltér. Az átlagember sajnos nem fogja fel, hogy az, hogy mikor válik ki a levegő nedvesség tartalma az bizony egy éles határvonal. Ha az egyik gép után olyan a nyomás és hőmérséklet, ami kodenzációt okoz, akkor van kondenzcsík, a másiknál meg nincs. Ezen felül az eltérő hajtóművek eltérő koromszemcséket produkálnak, ami szintén befolyásolja azt, hogy milyen kristályképződés van a kiváláskor. Egyes kondenzcsíkok azért maradnak meg sokáig, mert ezek köré a "magok" köré épül fel az igen kis tömegű és nagy felületű jégkristály, ami bizony képes az szélben lebegni és sodródni.

  Már volt betéve olyan kép, ahol minimális magasságdifivel repülő gépeknél látszódott, hogy az egyik húz csíkot, a másik nem. A sok chemtrail hívő által berakott videóban pont az a vicces, hogy tök jó szemléltető eszköz arra, amiről a termodinamika szól. Apró hiba, hogy a csordányi hülye nem érti meg, mert a fizikához hülyébbek, mint a seggem és HISZENEK valami állatságban...
   
 13. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Nem igaz, hogy valaki még mindig ezzel jön. Az ezüst jodidos módszer arra, hogy segítség a csapadék képződést "ezer éve" ismert módszer, semmi chemtrail nincs benne. Csak éppen ritkán csinálják, mert drága. Az elvtársaknak telt, hogy X időben a párt nagy napjain szép idő legyen. Globális hatása 0, lokálisan lehet vele nagyon rövid távon befolyásolni az időjárást, de nem korlátlanul.
   
 14. bartinieffektus

  bartinieffektus Well-Known Member

  Nem igaz, hogy valaki még mindig ezzel jön. Az ezüst jodidos módszer arra, hogy segítség a csapadék képződést "ezer éve" ismert módszer, semmi chemtrail nincs benne. Csak éppen ritkán csinálják, mert drága. Az elvtársaknak telt, hogy X időben a párt nagy napjain szép idő legyen. Globális hatása 0, lokálisan lehet vele nagyon rövid távon befolyásolni az időjárást, de nem korlátlanul.</blockquote>


  Neked komoly szovegertelmezesi problemaid vannak, de azok sulyosak!
   
 15. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A chemtrail és ezüst jodidozás bármilyen szintű kapcsolatba hozása hülyeség. Ebből bármiféle további gondolatmenet felállítása értelmetlen.
   
 16. zotyek78

  zotyek78 Well-Known Member

  Nem tudom, hogy mennyire ritkán használják az ezüst-jodidot...

  http://index.hu/video/2012/09/18/evi_harom_mazsa_ezusttel_a_jegesok_ellen/
   
 17. bartinieffektus

  bartinieffektus Well-Known Member

  A repulogepekben levo permetezotartalyokrol es a permetezesrol volt szo, nagyokos. A "chemtrail" kifejezes , a maga ertelmeben, egy gyujtofogalom. Ebbol a szempontbol nezve, barmifele szovegkiragadas es az abba valo belemagyarazas a sajat ertetlenseged igazolasara , es arra torteno tovabbi megjegyzesek idefosasasa az en reszemrol, teljessen ertelmetlen :).
   
 18. Fade

  Fade Well-Known Member

  Én meg azt is hallottam génmodosított pollent szornak ki így minden kaja génmodosított lesz.

  Most remélem rácsapnak erre a konteosok, csak nehogy molni idegbajt kapjon. :D
   
 19. bartinieffektus

  bartinieffektus Well-Known Member

  En racsapok , nem kell azt szorni , a hatar szlovakiai oldalan genmodositott repce virit. Gondolom az eszaki szel a hataron visszafordul :p !
   
 20. zotyek78

  zotyek78 Well-Known Member

  Btw... Hogy ezeknek az összesküdözéseknek mennyire nincs semmi alapja...

  http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange
   

Ezen oldal megosztása