1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Chemtrail

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - gigabiga által indítva @ 2013. január 14..

 1. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Az Agent Orange-ban semmi titok nincs. Nem értem, hogy ki az a marha, aki ezzel akarja igazolni a Chemtrail elméletet. Ennyi erővel a mezőgazdasági gépekkel is "igazolhatnád".
   
 2. zotyek78

  zotyek78 Well-Known Member

  Számomra legalábbis ez több dolgot is jelent... Egyrészt elég sokféle cucc permetezését fejlesztgették ki, nemcsak a természerbarát időjárás befolyásolgatást. Képzeld csak el, hogy mi minden olyan szert fejleszthettek ki, ami ezekután még nem is publikus... Illetve ezeket valahol nyílván tesztelni is kellett, tesztelik is...
  Másrészt pedig olyan hosszútávú hatásai is lehetnek egy-egy ilyen szernek, amivel nem számoltak.
  Az, hogy konkrétan Kohn és Grün redukálni akarja a Föld népességét ezzel, az nyílván röhej kategória... Dehogy ezzel kapcsolatban is vannak felelőtlen, illetve konkrétan célszerűen brutális fejlesztések, azt én az ismert infók alapján elég nyílvánvalónak tartom.
   
 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A chemtrailes globális időjárás befolyásolás azért marhaság, mert egyszerűen 0 hatása van annak. Egyszerűen a légkör felületének és térfogatának hangyafasznyi százalékának töredékére hat. Mintha a Himaláját akarnád egy bicskával lebontani...

  A lakosság mérgezése meg azért hülyeség, mert több km magasan permetezve még a világ legdurvább vegyifegyere sem érne le a talajszintre, tehát egyszerűen nincs hatása vagy a koncentráció elégtelen.

  A másik baj a lakosság mérgezésével az, hogy az összessküvők is saját magukat mérgezik...?

  Mondom, egy konteósnak nincs észjárása, mert szimplán tudatlan balfasz, aki a tudásában levő gigantikus lyukakat ilyen marhaságokkal tölti ki. A konteózás ezért hit ott, ahol természettudomány jelen van.

  Az Agent Orangeban semmi titok nem volt, az első pillanattól világos volt, hogy mire használják, már akkor is totál public volt a használata tudtommal, a híradók is bemutatták. Az AO-nél az volt a balfasz, aki azt képzelte, hogy egy növényzetet kiirtó vegyes nem lesz veszélyes emberre vagy azt hitte, hogy ennyire durva nem lesz a hatása... Ettől viszont még semmi gonosz összeeskövés sincs benne. Egyszerűen a gátlástalanság - bármi áron elérni a célt - és az feleőtleg és "majd én megmondom" használat okozta azt amit.

  A sokféle cucc permetezgetést meg kifejthetnéd, mert a permetező eljárások 99+ százaléka földközeli és mezőgazdasági / kártevő / szúnyogirtási célból lett kifejlesztve.
   
 4. ijasz

  ijasz Well-Known Member

  Ha bármilyen toxikus anyagot permeteznének a levegőbe akkor annak az első kézenfogható jele egyes nagyon specializált állatfajok (amelyek a környezet kisebb mértékű megváltozására nem képesek gyorsan reagálni) tömeges pusztulása lenne. Mivel az ember és emlős szervezetek biokémiája nagyban hasonló, kisebb metabolikus különbségekkel persze, kizárt olyan vegyianyag létezése, mely szelektíven az emberre hasson.
  Egy ilyen cselekedet a teljes ökoszisztémát felborítaná aminek a következményei előre nem megjósolhatók, modellezhetők. Azaz mindenki ráb*szik.
  A természeti és ember által okozott katasztrófák nem állnak meg a határon, az ajtók előtt...

  A vegyianyagok ellen nem lehet oltóanyaggal védekezni, hogy csak bizonyos emberekre hasson így tehát senki sem lenne védett ellene.

  Egyébként minden vegyianyag használata előtt toxikológiai vizsgálatot végeznek bizonyos számú populáción, hogy a megfelelő dózisszintet meghatározzák a cél érdekében. Ez esetben embereken kellett volna valahol a harmadik világban de még nem hallottam, hogy emberek és állatok is mind kipusztultak egy nagyobb területen.
   
 5. doca

  doca New Member

  A chemtrail az szerintem nem létezik így, ahogy a conspiration theoristák előadják. A kondenzcsík sokszor lehet vastagon szétterülő, néha egész hosszú is. A képződése a légköri makrorészecskék számosságától és a páratartalomtól is függ. Valamikor egyáltalán nem is képződik látványos csík.
  Az Agent Orange már más tészta. Ezt a DARPA megbízására a Monsanto vállalat fejlesztette ki, elsődleges cél volt a lombozat minél hatékonyabb irtása, teljesen másodrendű volt a humán élet védelme az amiknak akkortájt.
  Érdekes, hogy a '68-as lázongások és mozgalmak pont erről szóltak volna elvileg a Birodalom területén(az imperializmus ifjú generáció általi letörése), míg a másik kezével a Birodalom teljes hadigépezete harcolt és állt készenlétben a kommunista veszéllyel szemben.
  Ezt a vietnamiak szabadságharcnak fogták fel, amit végül abszolút értelemben is megnyertek. Igaz talán ők fizettek a legtöbbet a szabadságért a modern háborúk történetében.
   
 6. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Jól írtátok, nem kell a chemtrail miatt aggódni. Van nekünk génmódosított agrárkultúránk is! :D
  Igen, nekünk is. A SZIE egyik előadójától hallottam, hogy a világ szójatermelésében elmosódtak a határvonalak, és a gyakorlatban már NEM LÉTEZIK módosítás-mentes szójaállomány. A szóját pedig nálunk is termesztik. S megesszük a virsliben, fehérjedús készítményekben, sőt ha a nagyi baromfiudvarából kiragadozott csirkét eszitek, ami indítótápot kapott, akkor ott is utolér :D
   
 7. Phoenix

  Phoenix Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Egy újabb cikk(sorozat) a chemtrail-hívők bánatára:

  http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-1-131120

  http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-2-131120

  http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-3-131120

  http://iho.hu/hir/chemtrail-osszeeskuves-es-a-meg-erdekesebb-valosag-4-131120
   
 8. pela3

  pela3 Well-Known Member

  "Érdekesség": http://444.hu/2014/01/25/tiltakozas-a-magyar-emberek-halalos-permetezese-ellen-elo-kozvetites/?fb_action_ids=660716390636087&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=[268346659994678]&action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]
   
 9. kaktusz

  kaktusz Well-Known Member

  Ehhez mit szóltok?
  :)
  http://attivo.tv/player/attivismo/avete-ancora-dubbi-guardate-se-sono-i-motori-a-lasciare-queste-scie-video-amatoriale.html
   
 10. Pocok75

  Pocok75 Well-Known Member

  Na ma lebuktak! Már öreg Ancsákat is használnak! :D
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 11. csakb

  csakb Active Member

  Ráférne egy alapos szenzorpucolás a fényképezőgépre. ;)
   
 12. Pocok75

  Pocok75 Well-Known Member

  Kösz! Holnap után viszem a szakihoz! ;-)
   
 13. csakb

  csakb Active Member

  Biztos ez is a tudjukkik műve. :)
  A 3. kép amúgy tetszetős. :)
  A szúnyogok chemtrail csoportjában meg biztos nagy most a nyüzsgés. :D
   
 14. misinator

  misinator Well-Known Member

  Valamelyik nap településünk felett permetezték a gondolatformáló vegyianyago...aaaa...a szúnyogokat.
  Amint meghallottam a világ egyik legszebb ipari muzsika hangját; a Kamov 26-os zenéjét, rohantam ki a házból gyönyörködni a látványban és a hangban.
  Az egyik áthúzás a kéményünk felett történt; kvázi a fejem felett.
  Pazar volt:)
  /Például az iskola kéménye mellett elrepülve a kémény magasságának a felénél húzott át; írjátok be az utcanézetbe, hogy Felsőzsolca Kossuth Lajos utca pl. 7 szám/

  Ha bele gondolok, hogy a 80-as évek elején készült az utolsó belőle...

  Amúgy a chemtrail hatásos lett: A szúnyogok bekussoltak, én pedig másként, helyesebben látom a világot, a HTKA-t:

  A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, A Rendszer Tökéletes, ..., .., ., , ,______________
   
 15. wolfram

  wolfram Well-Known Member

  Vészhelyzeti üzemanyagkiengedés. http://www.nj.com/news/index.ssf/2010/05/continental_jet_dumping_fuel_o.html
   
 16. Python

  Python Well-Known Member

  Pilóták, orvosok, tudósok tanúvallomása a chemtrailről
  http://www.youtube.com/watch?v=RpJJHz2e4u8
   
 17. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ilyenkor örülök, hogy arc is társul a tanúvallomáshoz, legalább tudom, hogy kin lehet röhögni. Egyébként meg a tanúvallomás semmit sem jelent, ha tárgyi bizonyíték nem támasztja alá. Bevallom, hogy én toltam a jéghegyet a Titanic elé és a Katrina hurrikánért is én vagyok a felelős. No, mennyit kapok ezért és melyik bíróság ítélne el?
   
 18. joker

  joker Well-Known Member

  Kényszergyógykezelésre bármelyik ítélhet, ha a nyilatkozataidból azt vonják le, hogy az elmeállapotod miatt ön- és közveszélyes vagy. :D
   
 19. jani2

  jani2 New Member

  http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=135076632&t=9109802
  [​IMG]
   
 20. Montezuma

  Montezuma New Member

  http://ripost.hu/cikk-igazuk-lesz-a-chemtrail-hivoknek-mar-tudosoknak-is-gyanusak-egyes-felhok?source=hirstart
   

Ezen oldal megosztása