Civil fegyvertartás

Aztán majd amikor elkezdik az autósokat baszogatni, akkor az is át fog menni, mert először csak a ritkáb sportautókra szállnak rá, de hát azt úgyse tudod kiautózni. Aztán a luxusautók, de hát az nincs is olyan sokaknak. Meg az ingatlanokra. Mndig csak a tetejéből csipkednek.
Egyszer csak azt veszed észre, hogy mindenki kezéből kicsavarták a fegyvereket, és minden mást is egyre visszább vesznek.
Végül nem lesz semmid. És, boldog leszel?
Ne álljunk meg .50-nél! D-20-at népnek!

Ne mond, hogy te nem tartanál egyet ha tehetnéd :D

Én egyetértek vele, Én sem egyet tartanék!

...mert-hogy egyenjogúságosság van, az asszonynak is legyen, amikor itt az idő ! :oops:

...oszt " . "

Aztán majd amikor elkezdik az autósokat baszogatni, akkor az is át fog menni, mert először csak a ritkáb sportautókra szállnak rá, de hát azt úgyse tudod kiautózni. Aztán a luxusautók, de hát az nincs is olyan sokaknak. Meg az ingatlanokra. Mndig csak a tetejéből csipkednek.
Egyszer csak azt veszed észre, hogy mindenki kezéből kicsavarták a fegyvereket, és minden mást is egyre visszább vesznek.
Végül nem lesz semmid. És, boldog leszel?

...és igenis, boldog lesz, Ő is, és mindenki, aki beveszi Bill(Gates)-tablettákat és enyhén üveges-szedált szemmel nézi majd a "bármit" a TV-ben/Stream-csatornákon.

Most indult --vagy már-megy ?-- az EU-s főpróba-teszt!

.

Nem tudom pontosan melyik topikban, de korábban még @dudi kérdezte, hogy a gyártók hogyan választják szét a civil és hadi felhasználású AR platformokat. Nos, kedvenc Forgotten Weapons videósunk bővebben utána járt, igaz Youtube tiltások miatt utreonra került fel

• Tetszik
Reactions: cirqle
Szeretnem megkerdezni, hogy van valakinek szemelyes tapasztalata ilyen Glock atalakito keszlettel kapcsolatban?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Texas :rolleyes: :D

3d66e6e95501718891d595b3d7d2dad1.jpg

Nekem pont az IS tetszik az előágyszánasokban, hogy rángatni kell őket.
Itt irok nem akarok offolni.
Nekem volt vadaszban felautomatám, de ugye az tárreduktoros de akkor is szerettem, egy gondom volt a fix 1/1 es szukitesu cso.
Lottem eloagyszanossal is, az is nagyon popec,valamint nem elhanyagolhatoan megbizhatobb az ontoltoknel.
En minden rendorauto alapfekszeretsegeve tennem, amugy nem is dragak,nagyon bennem van, hogy veszek majd egy ilyet "szerelembol" ha túl leszek valaha a házfelújitason. :)

Itt irok nem akarok offolni.
Nekem volt vadaszban felautomatám, de ugye az tárreduktoros de akkor is szerettem, egy gondom volt a fix 1/1 es szukitesu cso.
Lottem eloagyszanossal is, az is nagyon popec,valamint nem elhanyagolhatoan megbizhatobb az ontoltoknel.
En minden rendorauto alapfekszeretsegeve tennem, amugy nem is dragak,nagyon bennem van, hogy veszek majd egy ilyet "szerelembol" ha túl leszek valaha a házfelújitason. :)
Otthonvédelemre is a best. Csipásan, befosva is csak odalősz vele irányba egy szobában, kapta/halt. Nem kér belőle másodikat senki, nehéz vele mellé lőni. Kedvenceim nekem is. Ja, és az előágyszán csattanása, maga a toxikus maszkulinitás :D!

Otthonvédelemre is a best. Csipásan, befosva is csak odalősz vele irányba egy szobában, kapta/halt. Nem kér belőle másodikat senki, nehéz vele mellé lőni. Kedvenceim nekem is. Ja, és az előágyszán csattanása, maga a toxikus maszkulinitás :D!

gun-test2.jpg

Ha valaki bedorombol es egy ilyennel kerdezed meg ki az??? Na nem nagyon doromobol tovabb… :D