"Csehország, Szlovákia, Magyarország, az USA, Ausztrália és Katar mellett érdekes ipari együttműködési lehetőség kínálkozik Olaszországban."
Plusz nem régen Maróth Gáspárunk nyilatkozta le azt, hogy a közeljövőben egy masszív technológiai belépés fog létre jönni olasz részről a Lynxbe. Nem tudom, hogy nálad ezek a mondatok hogy jöttek át, én pont úgy értelmezem, hogy egy levegővétellel elmondták egyben a Terminátor által berakott cikkben, hogy Magyarországtól, Szlovákián át Katarig. Ezt így egyben! Kívülről el lehet mondani, hogy erős a rómaiak hadipara és nincs szükségük másra, de nekem úgy tűnik, hogy az RM és a magyar kormány is több, mint jó esélyt ad magának, hogy megszerzik maguknak a projektben a Csizma tenderét.
Nyilván ez az egyik véglet, amit ők csinálnak. A másik véglet meg, amit Negan szokott nagyon sokszor, hogy még meg sem született valami, amit magyar sikernek nevezünk, már temeti. Közép-Európában ez is teljesen legális álláspont, mert itt nagyon gyorsan rosszra fordulnak a dolgok.
Az RM értékesítési igazgatója nyilatkozta az egyik cseh interjúban, hogy persze, hogy optimista, mert ha nem lenne az, akkor nem is harcolna.