Cseh haderőfejlesztési program (2035) és hadiipar

A csehek új terepminát fejlesztenek maguknak:

normal_FIcB6n3XIAQswyn.jpg

( a kép teljes felbontásban http://www.palba.cz/album/displayimage.php?pid=39517&fullsize=1 )

• Tetszik
Reactions: Vogon and Szittya
Ahogy látom:
A régi hazai és sivatagi terepmimta van ott.

Felül a szlovák digitális vz. 2007-hez hasonló csak sötétebb a zöldje.

Alatta egy nagyon nyilvánvaló multicam copi

Legalul a régi terepmimtájuk multisítva.
Nem a multicam copy az új minta?
Csak mert a digitalis az olyan, mint a lengyelek színvilága.

Nem a multicam copy az új minta?
Csak mert a digitalis az olyan, mint a lengyelek színvilága.
Nekik amúgy az teljesen jó (a lengyelek színvilága) csak szerintem ők is meg akarják spórolni a 2 féle színű egyenruhát.

A sima multicam szerű (ott sem ugyan azok a színek teljesen) szerintem túl fakó oda.

A multizott cseh jónak néz ki.

De szerintem még nincs eldöntve.

Nekik amúgy az teljesen jó (a lengyelek színvilága) csak szerintem ők is meg akarják spórolni a 2 féle színű egyenruhát.

A sima multicam szerű (ott sem ugyan azok a színek teljesen) szerintem túl fakó oda.

Azért arra kíváncsi leszek, hogy a multizott verzió mennyibe fog kerülni, meg milyen technológiával fog készülni, mert ha jobban megnézed az egy igen becsapós minta/szín.
Ugyanis ahhoz, hogy ezt a mintát kinyomtassák, szinre kell bontani a mintát, nem lehet véges mennyiségű direkt színnel foltokat nyomtatni, mint a hagyományos rejtőszínek esetén.
Azon ha megnézed, van a foltokon belül is színátmenet.

A 2015 m-nek voltak kihívói?

Azért arra kíváncsi leszek, hogy a multizott verzió mennyibe fog kerülni, meg milyen technológiával fog készülni, mert ha jobban megnézed az egy igen becsapós minta/szín.
Ugyanis ahhoz, hogy ezt a mintát kinyomtassák, szinre kell bontani a mintát, nem lehet véges mennyiségű direkt színnel foltokat nyomtatni, mint a hagyományos rejtőszínek esetén.
Azon ha megnézed, van a foltokon belül is színátmenet.
Semmi csoda nincs benne. Ő nekik van hozzá könnyű iparuk.

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán