20-30 simán van aztán a többi alkatrésztől függ. Hány pótcsövet vettek stb.50 ezer dollarra teszed az arat annak?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
20-30 simán van aztán a többi alkatrésztől függ. Hány pótcsövet vettek stb.50 ezer dollarra teszed az arat annak?
A civil piacon bruttó 1M.... ha sokat veszel belőle szerintem max a fele, de valószínűleg sokat mondtam....Mennyibe kerül egy Bren2?
Hol van Magyarorszagon "civil" Bren 2, plane piaca...?A civil piacon bruttó 1M.... ha sokat veszel belőle szerintem max a fele, de valószínűleg sokat mondtam....
Van pár sportlövőnek, illetve bérelhető fegyverként jópár lőtéren.Hol van Magyarorszagon "civil" Bren 2, plane piaca...?
Ideat $1,500-2,500 a civil Bren 2 ara - szerintem leginkabb 600-700k kozott lehet forintban szamolva.
Van civil Bren2, van piaca, és 1M darabja.... az hogy odaat mi van egy dolog, ezek meg tények..... és hidd el hogy 1M darabja magyar áfával forintbaHol van Magyarorszagon "civil" Bren 2, plane piaca...?
Ideat $1,500-2,500 a civil Bren 2 ara - szerintem leginkabb 600-700k kozott lehet forintban szamolva.
Nem bánnám ha nálunk is Tatrák lennének...
Amit a miniszter visel az nem jo?A csehek új terepminát fejlesztenek maguknak:
( a kép teljes felbontásban http://www.palba.cz/album/displayimage.php?pid=39517&fullsize=1 )
Az új az a miniszterhez közelebb eső oldalon és neki a bal keze felöli?A csehek új terepminát fejlesztenek maguknak:
( a kép teljes felbontásban http://www.palba.cz/album/displayimage.php?pid=39517&fullsize=1 )
Ahogy látom:A csehek új terepminát fejlesztenek maguknak:
Nem a multicam copy az új minta?Ahogy látom:
A régi hazai és sivatagi terepmimta van ott.
Felül a szlovák digitális vz. 2007-hez hasonló csak sötétebb a zöldje.
Alatta egy nagyon nyilvánvaló multicam copi
Legalul a régi terepmimtájuk multisítva.
Nekik amúgy az teljesen jó (a lengyelek színvilága) csak szerintem ők is meg akarják spórolni a 2 féle színű egyenruhát.Nem a multicam copy az új minta?
Csak mert a digitalis az olyan, mint a lengyelek színvilága.
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a multizott verzió mennyibe fog kerülni, meg milyen technológiával fog készülni, mert ha jobban megnézed az egy igen becsapós minta/szín.Nekik amúgy az teljesen jó (a lengyelek színvilága) csak szerintem ők is meg akarják spórolni a 2 féle színű egyenruhát.
A sima multicam szerű (ott sem ugyan azok a színek teljesen) szerintem túl fakó oda.
A multizott cseh jónak néz ki.
De szerintem még nincs eldöntve.
A 2015 m-nek voltak kihívói?Nekik amúgy az teljesen jó (a lengyelek színvilága) csak szerintem ők is meg akarják spórolni a 2 féle színű egyenruhát.
A sima multicam szerű (ott sem ugyan azok a színek teljesen) szerintem túl fakó oda.
A multizott cseh jónak néz ki.
De szerintem még nincs eldöntve.
Semmi csoda nincs benne. Ő nekik van hozzá könnyű iparuk.Azért arra kíváncsi leszek, hogy a multizott verzió mennyibe fog kerülni, meg milyen technológiával fog készülni, mert ha jobban megnézed az egy igen becsapós minta/szín.
Ugyanis ahhoz, hogy ezt a mintát kinyomtassák, szinre kell bontani a mintát, nem lehet véges mennyiségű direkt színnel foltokat nyomtatni, mint a hagyományos rejtőszínek esetén.
Azon ha megnézed, van a foltokon belül is színátmenet.
Amenyiben egy iráni piac lenne a felételezet jovobéli csatatér ...Amit a miniszter visel az nem jo?
Ja, valszeg a MIMIK®-ból indulnak ki: https://www.armadninoviny.cz/novy-cesky-maskovaci-vzor-mimikc2ae.htmlAz új az a miniszterhez közelebb eső oldalon és neki a bal keze felöli?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..