Jaaa tényleg! A 4+4 helikopter - ez olyan röhejesen kevés mennyiség, hogy mindig elfelejtem...Helikoptereket vettek
8 helikopterrel nem lehet kifizetni Sam bácsit, egy-két tucat F-35 a beugró!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jaaa tényleg! A 4+4 helikopter - ez olyan röhejesen kevés mennyiség, hogy mindig elfelejtem...Helikoptereket vettek
4+8*Jaaa tényleg! A 4+4 helikopter - ez olyan röhejesen kevés mennyiség, hogy mindig elfelejtem...
8 helikopterrel nem lehet kifizetni Sam bácsit, egy-két tucat F-35 a beugró!
Perszze.Vót?
Czech Republic chooses CV90 infantry fighting vehicle for its armed forces
The Czech government has decided that the CV90 will become the future infantry fighting vehicle of the country's armed forces.mil.in.ua
Czesi wybrali CV90
Rząd Czech zdecydował, że przyszłym bojowym wozem piechoty czeskiej armii zostanie szwedzki CV90defence24.pl
néhány kiemelés:
Hát ez elég brutál. 16 x 500 000 000 és meg is van forintban. Ügyes csehek.Bojové drony z Izraele budou stát 1,5 miliardy - Novinky
Resort obrany pokračuje ve velkých nákupech. V nejbližších dnech vyjednavači armády a ministerstva začnou jednat s izraelskou vládou o nákupu tří středních bojových dronů za 1,5 miliardy korun.www.novinky.cz
500 millio korona egy b@szott dronert.
Szerintem ne koronában számolj.Bojové drony z Izraele budou stát 1,5 miliardy - Novinky
Resort obrany pokračuje ve velkých nákupech. V nejbližších dnech vyjednavači armády a ministerstva začnou jednat s izraelskou vládou o nákupu tří středních bojových dronů za 1,5 miliardy korun.www.novinky.cz
500 millio korona egy b@szott dronert.
Csak azt akartam ebbol kihozni hogy 20 millios dronokbol ilyen csoro orszagok sose fognak tudni mennyiseget kiallitanai es maradunk ilyen nevetseges 3 daraboknal...Szerintem ne koronában számolj.
Az 500M korona az 20M USD/db. Az említett drónok az elérhető legnagyobb méretű, már eleve drónnak készült eszközök. Ha kicsit rákeresel a hasonló dealekre, akkor látni fogod, hogy egyáltalán nem elrugaszkodott az ár. Ráadásul elég nagy a szórás, hogy milyen berendezésekkel, fegyverekkel lehet rendelni.
Szerintem egy nagy teljesítményű EW felderítő rendszerrel nem is biztos, hogy befér ebbe a 20M-ba.
Az F-35 bevásárlás már érezteti a hatását...Csak azt akartam ebbol kihozni hogy 20 millios dronokbol ilyen csoro orszagok sose fognak tudni mennyiseget kiallitanai es maradunk ilyen nevetseges 3 daraboknal...
Világos. Sőt, nem is ezzel kell kezdeni, hanem kisebb dronokkal, de azokból sokat venni. Ugyanakkor azért kell 20-30 ilyen MALE-light mindenhova, nem véletlenül nezegeti a MH a Vestel Karayeleket, mint olcsóbbakat, remélhetőleg licenszelhetoeket. Viszont amikor lesz rá pénz, akkor kell majd 'HALE' (en hivom igy) azaz Eitan/Heron TP kategóriabol is min. 6-8 darab,Csak azt akartam ebbol kihozni hogy 20 millios dronokbol ilyen csoro orszagok sose fognak tudni mennyiseget kiallitanai es maradunk ilyen nevetseges 3 daraboknal...
Egész századot trerveznek ezekbol a dronokból, azaz végul 12 darab lesz belole.Csak azt akartam ebbol kihozni hogy 20 millios dronokbol ilyen csoro orszagok sose fognak tudni mennyiseget kiallitanai es maradunk ilyen nevetseges 3 daraboknal...
A Heron meg Hermes elsősorban MALE drónok, nem hagyigálnak bombákat...!Egész századot trerveznek ezekbol a dronokból, azaz végul 12 darab lesz belole.
Szoval a jelenlegi egy századnyi Gripen és két századnyi L-159 helyet lesz két századnyi F-35 és egy század harci drón.
Plusz lesz egy drónos zászloalj a szárazfoldi erok keretein belul.
Bojové drony z Izraele budou stát 1,5 miliardy - Novinky
Az izraeliek eddig nem beszélhettek arról hogy erre is képesek a drónjaik és nem adhattak el ilyen drónokat külföldre...A Heron meg Hermes elsősorban MALE drónok, nem hagyigálnak bombákat...!