Elore is elnezest kerek de nem tudom hirtelen hova irni mivel en nem vagyok se mernok se magamkepzelt technikus!En egyszeru magyar vagyok aki reszt vett 2 Balkani haboruban holott sem en meg gondolom a nemzettarsaim sem akartak ott lenni!csak egy ropke emlekezetet szeretnek leirni ami velunk megtortent es a haboru borzalmait idezi,1994et irunk egyszerre kaptam behivot a falumbelivel akivel Bacska Topolyan egyszerre kellett megjelennunk.Megkaptuk a behivot es mink azok koze tartoztunk akik nem tudtak vagy nem birtak idovel atszokni vagy atjutni Magyarorszagra igy kenytelenek voltunk teljesiteni a parancsot!en nehez tuzerkent lettem besorozva a falumbeli meg gyalogos!megis kaptuk mindketten hogy irany Bosznia!engemet tartalekba hejeztek es a harcvonaltol jol messze allomastattak bennunket es kesobb jutottam el Boszniaba ahol 152es agyuval lottuk az ellent!De ez most nem az en tortenetem (az majd kesobb) ...talan...A falumbeli akivel egyutt rukkoltunk be es egyutt ittuk le magunkat a sarga foldig hogy ez az utolso alkalom hogy lassuk egymast aki (egyebkenk ma a fogorvosunk a mi kis magyar lakta falunkba)a minap futottam ossze vele es egy jo mely beszelgetesbe kezdtunk mivel vagy 20 eve nem lattuk egymast!azt hallotuk egymasrol hogy tuleltuk azt a meszar szeket de semmi egyebet!es ne tudjatok meg mekkora orom telt el amikor ujra osszefutottunk es egy kave erejeig letuttunk ulni beszelgetni.Termeszetesen az altalanos kerdesek utan feljott a haboru mivel mindketten egyidobe rukkoltunk (vonultunk) be katonanak!O igy meselte el illetve O igy elte tul azt a borzalmakat amihez nekunk Vajdasagiaknak semmi kozunk sem volt!Szoval O gyalogoskent vett reszt a haboruban,1994 ben Szarajevotol 14KM