Nem vészes,ezzel a futóművel lehet Bosodban is használni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kanyar volt, és szemben áll a forgalommal. Lehetett bal első defekt is.Íme a kretén tanfolyam summa cum laudéja.
3 sávos,sík,egyenes úton eldobta a Kamazt,a filléres Pancírral a hátán.
Szép munka fiúk.
Rendes vagy hozzájuk, hogy műszaki hiba volt a hiba.Kanyar volt, és szemben áll a forgalommal. Lehetett bal első defekt is.
Aszonták, ez már az orosz motorral fog repülni.Ma hajtotta végre első felszállását és repülését a 3. MSz-21-300 repülési protó.
Én erőt egészséget kívánok Nekik,
Ma hajtotta végre első felszállását és repülését a 3. MSz-21-300 repülési protó.
És ez miért is baj? Az amerikai repipari cégeknek hány olyan protójuk van amiből sosem lett sorozatgyártás? Ha számszerűen nézem sokkal több ilyen van a vízen túl... Ilyen a piac: van egy protód és ha kell a cégeknek lesz sorozat, ha nem akkor megy a levesbe...Egy újabb protóval lettek gazdagabbak az oroszok! Gratula nekik! nevezhetjük őket proto nagyhalatomnak ?
Egy újabb protóval lettek gazdagabbak az oroszok! Gratula nekik! nevezhetjük őket proto nagyhalatomnak ?
4.Aszonták, ez már az orosz motorral fog repülni.
Én 2000 méteren a térdig érő törpefenyők között találtam vadkacsát.Én erőt egészséget kívánok Nekik,
csak annyi a hozzáfűzni való, de tényleg alapon mondom, mert bolondítani kell a népet, hogy:
1:07-nál, egy igen magas helyen, hegyek között látszó felvételen 1 sima vízi madár látszik, amely a küszvágó csér, bár a havasok és fenyőerdőknél nem láttam, lehet, hogy a hanyagságom. Lehet, hogy ott vonul. Tévedés joga fenntartva, de inkább a szikes tavakat kedveli.
Sima:
Emeletes kivitelű:
Ezt most nagyon komolyan gondolják.Egy újabb protóval lettek gazdagabbak az oroszok! Gratula nekik! nevezhetjük őket proto nagyhalatomnak ?