Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A dúvadja, meg már.Én 2000 méteren a térdig érő törpefenyők között találtam vadkacsát.
4000 m körül a Mount Kenyán jött rám a szarás. Ez csak etézte a bajt. Alig éltem túl azt a kalandot.A dúvadja, meg már.
"Én 2000 méteren a térdig érő törpefenyők között" jártam, na ekkor jött rám a hasmenés.
(Már az indulás is baljóslatú volt, a lanovka jegyvételének idejét, a szó szoros értelmében elsz@tam.)
Csak jegyzettömb volt nálunk, mivel a barátommal épp felfedezni akartuk a Tátrát, de sokan mások is mászkáltak arra. Kiderült, hogy nem is olyan alacsony ez a törpefenyő.
Az az átkozott kenőmájas.
Milyen lehetett volna a SZU 2019-ben, ha nem szünik meg.
https://zen.yandex.ru/media/crimea_...MetixGoic2NyNgq6UDONW2S17hyT2BBdnVK4FZkpbX5Eg
Szép jövőből arra felé sose volt hiány.
A felszállása nagyon tetszik.Orosz drón automata shotgunnal, ami elintéz egy lufit.
Szép jövőből arra felé sose volt hiány.
Hjah.. Már a jövő se a régi.
Hát, ideje volt leváltani a Tu-134eseket.Átvette az első Tu-204-300 repülőgépét a Roszkozmosz, melyen az ürhajósokat fogják szállítani Moszkvából Bajkonurba.
Szergej Koroljev
Átvette az első Tu-204-300 repülőgépét a Roszkozmosz, melyen az ürhajósokat fogják szállítani Moszkvából Bajkonurba.
Szergej Koroljev
Lehet tudni, hogy ezek a Tupoljev variánsok orosz hajtóművekkel hogy állnak üzemanyag fogyasztásban kb. a velük időben összehasonlítható Boeing, Airbus típusokhoz?
Milyen lehetett volna a SZU 2019-ben, ha nem szünik meg.
https://zen.yandex.ru/media/crimea_...MetixGoic2NyNgq6UDONW2S17hyT2BBdnVK4FZkpbX5Eg