Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs előttem nekem sem, hogy lepasszoljak őket !Az is érdekes, hogy USAF folyamatosan sírt, hogy nincs elég F-22.
Hogyhogy nem megy a rage részükről, hogy elveszik a no.1 vadászgépüket...? Mert ez t nem gyártják. Csak az USAF-től tudják elvenni azokat.
Ha nincs asztalverés, csak nem amiatt van, hogy ez nem igaz?
Ha ez igaz,akkor meg van.hogy mivel kárpótolták a zsidókat az F-35-k araboknak történő eladása miatt.
Trump adminisztráció jóváhagyja az F-22 vadászgépek eladását Izraelnek
A külföldi sajtó, beleértve a görög és a Közel-Keletit is, arról számolt be, hogy Donald Trump amerikai elnök adminisztrációja jóváhagyta az F-22 5. generációs vadászgépek Izraelnek történő eladásáról szóló döntést.
Korábban ezeket az amerikai harci repülőgépeket nem adták el külföldi országoknak.
A The Times of Israel izraeli kiadása az Egyesült Államok forrásaira, valamint a szaúd-arábiai médiára hivatkozva azt írja, hogy Mark Esper amerikai védelmi miniszter bejelentette ezen "lopakodó harcosok" Izraelnek történő értékesítésének jóváhagyását.
Izraelt korábban nem csak az F-35, hanem az F-22 megvásárlása is érdekelte, de az Egyesült Államok ezt elutasította. Az Egyesült Államok 2011-n leállította a vadászgép gyártását, és törvényesen megtiltotta annak külföldre történő értékesítését. A közel-keleti biztonság megerősítésének lehetőségeiről és Iránnal való szembenézésről azonban a Trump-adminisztráció jóváhagyta az F-22 esetleges eladását az izraeli légierőnek.
Az AFP hírügynökség tudósítója is közvetve erről ír. A hírügynökség meg nem nevezett forrására hivatkozva olyan anyagot tett közzé, amely Mark Esper és Benny Gantz amerikai és izraeli katonai részleg vezetői közötti tárgyalásokra utal. A cikk arról számol be, hogy "jelentős előrelépés történt a katonai fölény minőségének javításában, Izrael tekintetében a térségben".
Korábban izraeli hivatalos források nem tettek közzé jelentést arról, hogy Izrael az F-22-s vadászgépek eladását kérte volna az Egyesült Államoktól. Jelenleg az izraeli kormány nem adott ki hivatalos közleményt az F-22-k esetleges megvásárlásáról.
Nehezen értelmezhető hír.
1, Izraelnek erre semmi szüksége, főleg nem Irán ellen. Van nekik muzeális F-14A meg a "most már biztosan veszünk" kínai vagy orosz vas. Amire nincs pénzük.
2, Azok a gépek félidősek legalább sárkányügyileg, ráadásképp hajtómű is alig van hozzájuk (felélték őket).
3, Egy új típus rendszeresítése évekig tartana, kialakítani a helyüket, kiképezni a személyzetet - egy alapvetően öreg gépre, amit nem sok évtizedes megoldás
4, Az egész USAF stratégia bomlana, mert a spearhead veszne el minden AA scenarióban. Az F-35 ugyanis nem AF gép.
Baromság, ennyi erővel a B-2A is felajánlásra kerülhetne, vagy a régebbi LA tengók, mert ez az a kategória. Az egész valszeg az izraeli lobbi támogatásáért megy a választás hajrájában, hogy Trumpot támogassák, más értelmét nem látom.
(Újragyártás meg már ki lett számolva hogy nem éri meg, Japánnak sem kell már, mert fejleszt sajátot, nekik meg ott az NGAD, az USAF azt akarja - de addig kell nekik minden egyes példány.)
Szerintem az USAF csak azért nem cáfolja, mert nettó hülyeségnek tartják - és a terv komolyra fordulva a kongresszuson úgysem menne át. Esélytelen.
Jön a Háború Irán ellen teljesen mindegy ki lesz a fehér házban.USA jóváhagyta 50 darab F-22 eladását Izraelnek.
Angelsoul azt hiszi iran ellen kell. Holott meg pont az emiratusok f35-sei ellen kell izraelnek
Az USA = kicsoda? Mert én azt láttam, hogy az elnök. De jóvá kell hagynia azt más szervnek is...USA jóváhagyta 50 darab F-22 eladását Izraelnek.
Az USA = kicsoda? Mert én azt láttam, hogy az elnök. De jóvá kell hagynia azt más szervnek is...
Az USA = kicsoda? Mert én azt láttam, hogy az elnök. De jóvá kell hagynia azt más szervnek is...
Te honnan vagy ilyen jól informált ? Mikor támadnak majd az Izraeliek, merről?Angelsoul azt hiszi iran ellen kell. Holott meg pont az emiratusok f35-sei ellen kell izraelnek
az 50 korszerű gép kivonását jelentené az USAF állományából.