Nem fáj, és igen, igaza van az elérhető információk alapján. Az a nem mindegy, hogy valaki úgy gyűjti az infoit, hogy csak az egyik oldalt veszi figyelembe/fogadja el igaznak a statisztikáit, a másikra meg azt mondja hogy az faszság, hazugság, értelmetlen hülyeség. Ebbe bele sem akarok jobban menni, megvívtam itt sok száz poszton keresztül vele, aki akarja végigolvassa, aki nem az nem, szerintem elfogult durván az egyik oldal - világszemlélet felé. Sosem a számításait vitattam, maradjunk ennyiben...
Az F-22 mindenben jobb képességű ha légiharcról van szó esélyesen, mint az F-35 lesz, kisebb a RCS-je, jobb/nagyobb a radarja, egy léptékkel feljebb van a repteljesítménye, szupercirkálás max sebesség, emelkedőképesség, TVC.
Normális vezetőkkel semmi bajom nem lenne egy nemzetek európájával, ami a térség VALÓS érdekeiért áll ki. Akkor sem szeretnék Egyesült Európai Államokat, meg szeretnék maradni Magyarnak, de támogatnám az Európai érdekeket. Ez így ahogy van, Merkelestül, Schulczostul, Junkcerestül, Holland-ostul, egy rémálom.