Majd átteszem valamikor.Bocsi, most látom hogy ez itt nagyon OFF téma, át kellene rakni valahová máshova... :-(
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd átteszem valamikor.Bocsi, most látom hogy ez itt nagyon OFF téma, át kellene rakni valahová máshova... :-(
Erős a gyanum, hogy megint beképzeltél vmit, vagy bekajáltál vmi kamuoldalas agitprop szart.
Kérnék akármelyik komolyabb oldalról linket erről a 300-400dbos Airbus Iran rendelésről.
Bokinál legalább tudjuk, hogy fizetik az agitpropért de nálad nekem gyanus, hogy lelkesedésből csinálod...
Az F-35 sokkal harcakészebb a PR IOC ellenére, mint amikor ezt a címkét aggaták rá a Rafale, EF vagy akár a Szu-33-ra...Akit èrdekel, angolul:
War is boring oldalàn : "The F-35 stealth fighter may never be ready for combat"
Érdekes összefogò az F-35 projekt stàtuszàròl. Ez ugyan az összel jelent meg, de jelentösége nemcsak megmaradt, hanem nött is Trump nyilatkozatai miatt.
A cikk szerint a gép közel sem àll ahhoz, hogy hozza a követelményeket, annak ellenère, hogy a sereg bejelentette, hogy "harcra kész".
A prospektus és a valòsàg ebben az esetben is kèt pàr cipö.
Ezt az érvelèst modern kifejezèssel ugy nevezik, hogy " whataboutism".Az F-35 sokkal harcakészebb a PR IOC ellenére, mint amikor ezt a címkét aggaták rá a Rafale, EF vagy akár a Szu-33-ra...
Az F-35 már most képes LGB-t használni, ha más megvilágítja a célt és indítottak vele AAM-et. A Rafale és EF asszem kb. úgy kapott IOC-t , hogy kb. gépágyút tudták használni...Ezt az érvelèst modern kifejezèssel ugy nevezik, hogy " whataboutism".
Ezt az érvelèst modern kifejezèssel ugy nevezik, hogy " whataboutism".
Azt hiszem, tèvedsz.Nem, ezt ténynek nevezik. Van még a marketinblabla, amit "MINDKÉT fél" tol. És itt lép be az, hogy kinek mi, melyik oldal a szimpibb.
Ennél kicsit hosszabb és érvekkel operáló kommentre lenne szükség...Azt hiszem, tèvedsz.
Uton vagyok.Majd otthonrólEnnél kicsit hosszabb és érvekkel operáló kommentre lenne szükség...
Meg kéne csinálni ennek a haditengerészeti változatát is...És ezt komolyan gondolja... Vagy csak clickbait...
Pedig bár nyilván bohóckodás az egész, azért némi igazságtartalma van a fickónak. Nincs közelharc fegyverzet? Ez mi? A TICO-s példád meg azért sántít egy kicsit, mert van rajta olyan fegyver, amivel 10km-re(tehát tengeri hadviselésben közelre) is lehet lőni, nem csak sok száz km-re, itt ha jól értettem, a figurának az fájt, hogy nincs SRAAM.Meg kéne csinálni ennek a haditengerészeti változatát is...
Egy szimuláción oda kéne tenni egymástól 10 km-re mondjuk a Bismarckot és egy Ticonderoga osztályú cirkálót.
Megnyomod ez "ENTER"-t, és miután a Bismarck egy sortűzzel szétlőtte a Ticot lehetne hülyézni a NAVY-t hogy mégis mekkora ökrök már hogy ilyen szarokat építenek...
A fickó simán hülye. Lebaszott négy gépet egymáshoz közel és elindította...Pedig bár nyilván bohóckodás az egész, azért némi igazságtartalma van a fickónak. Nincs közelharc fegyverzet? Ez mi? A TICO-s példád meg azért sántít egy kicsit, mert van rajta olyan fegyver, amivel 10km-re(tehát tengeri hadviselésben közelre) is lehet lőni, nem csak sok száz km-re, itt ha jól értettem, a figurának az fájt, hogy nincs SRAAM.
Volt már rá példa, B-1B is volt.A Command Naval Operations a Harpoon II szellemi leszármazottja. A Harpoon II-ről olvastam, hogy a US Navy használta tananyagnak az első félévben.
A játék maga iszonyú szofisztikált, s igen lehet ilyen scenáriót gyártani benne. Meg olyat, is hogy B52 atomtöltettel megrakodva megjelenik Moszkva felett. Mi a fene van az orosz légvédelemmel? ))
Nekem azért fájt ez annyira, mert a csávónak fingja nincs az egészről. Az egész helyzet, mint az általam felvázolt B-52es blődség sose fordul elő a valóságban.
Még békeidőben, fegyverzet nélkül sem, pedig én személy szerint nem bánnám, ha lenne olyan jó az orosz-amerikai viszony, hogy B52 látogasson a Makszra.
Mivel molni bövebb vàlaszt vàrt:Az F-35 sokkal harcakészebb a PR IOC ellenére, mint amikor ezt a címkét aggaták rá a Rafale, EF vagy akár a Szu-33-ra...