Már épp kezdtem rácsodálkozni az öt-hatszázezer forintos kisgép igényedre...![]()
Mert amit leírtam az félmilliós kategória?2018-at írunk nem 1908-at.Vagy én vagyok nagyon eltájolva!
Már épp kezdtem rácsodálkozni az öt-hatszázezer forintos kisgép igényedre...![]()
Mert amit leírtam az félmilliós kategória?2018-at írunk nem 1908-at.Vagy én vagyok nagyon eltájolva!
Mit ajánlanál? Lassan a kompaktom helyett én is vennék valami komolyabbat, de azért nem vérkomolyat.Szerintem vegyél egy belépő szintű DSLR-t, méretben súlyban majdnem ugyanaz, a képminősége pedig messze odaver bárminek mert normalis obi van hozzá, úgyis az döntő. Kompaktokkal szerintem nem erdemes bohockodni.
Mit ajánlanál? Lassan a kompaktom helyett én is vennék valami komolyabbat, de azért nem vérkomolyat.
Mit ajánlanál? Lassan a kompaktom helyett én is vennék valami komolyabbat, de azért nem vérkomolyat.
150k-nál ne legyen több azért. Annyira nem vagyok profi, csak a kompaktom korlátait sajnos már régen elértem.Mennyi a keret rá kb?
150k-nál ne legyen több azért. Annyira nem vagyok profi, csak a kompaktom korlátait sajnos már régen elértem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..