Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

cinikus

Well-Known Member
2010. május 7.
2 340
5 040
113
Nincs többé Mosley nyomozó (Éjszakai Rohanás) és az Alien gárdájából már csak hárman vannak életben.
main-cast-alien-1979.jpg
Én eddig is úgy tudtam, hogy csak Ripley hadnagy és a macsek élték túl. (Ebből a macska a kevésbé meglepő, ők mindent IS túlélnek - 9 élettel könnyű.) ;):D

• Vicces
Reactions: enzo and LMzek 2.0

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
A film felénél elég szépen felhördült a nézőtér a moziban :)

Az elmúlt 10 év csinn-bumm cirkusz filmjei közül ez az egyik kedvencem, különösen a Black & Chrome Edition pazar. Állítólag Miller eredetileg ff-ben akarta forgatni, csak nyilván nem volt ennyire bátor a stúdió.

Nálam az elmúlt kb. 10 év legnagyobb moziélménye. Értem ez alatt hogy a hihetetlenül primkó sztori ellenére annyira egyben van a rendezés, a színészi játék, az operatőri munka, a hangok és a zene, hogy végig megvolt az az élmény, amit a nagybetűs mozi jelentett nekem régen. Teljesen belefeledkezik abba a filmbe az ember, szóval, nagyon ott volt!

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711
T

Törölt tag

Guest
Nálam az elmúlt kb. 10 év legnagyobb moziélménye. Értem ez alatt hogy a hihetetlenül primkó sztori ellenére annyira egyben van a rendezés, a színészi játék, az operatőri munka, a hangok és a zene, hogy végig megvolt az az élmény, amit a nagybetűs mozi jelentett nekem régen. Teljesen belefeledkezik abba a filmbe az ember, szóval, nagyon ott volt!

Azért az eredeti se rossz, nem is gondoltam volna milyen hatással volt anno a filmgyártásra...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

M

molnibalage

Guest
Azért az eredeti se rossz, nem is gondoltam volna milyen hatással volt anno a filmgyártásra...

Egyszer most mát már kéne néztem az első kettőt...

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113

Kicsit úgy vagyok vele, mint a Lynch féle Dűnével. Vannak benne eszeveszett zseniális jelenetek, a közepe erősen leül (Max fagyizni viszi a családot vagy mi), és vannak benne siralmasan gagyik. De hangulat, az tényleg van.

És hiába csak három szakad kocsijuk volt, amit újra kellett festeni, érezni a sebességet meg hogy ez egy valós buli ami ott megy. Akármilyen CGI ugrabugra vagy atomrobbanás nem tudja azt visszaadni, mert ezt elhiszed, a másikat meg nem. A szemedet talán, az agyadat nem tudja átvágni a CGI grafika. Az új MM is ezért volt jó. Alig volt benne CGI.

hayate

Well-Known Member
2012. december 3.
343
1 750
93
2010 utániak nekem amit még talán nem említettetek:

Rush
Mission Impossible Ghost protocol
Martian
Blade Runner 2049
Star Trek - Into Darkness
End Watch
Raid 2
Dallas Buyers Club
Dolemite is my name
The Expendables
Lincoln lawyer
John Wick 1-3
Tucker and Dale vs Evil
Oblivion

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
M

molnibalage

Guest
Kicsit úgy vagyok vele, mint a Lynch féle Dűnével. Vannak benne eszeveszett zseniális jelenetek, a közepe erősen leül (Max fagyizni viszi a családot vagy mi), és vannak benne siralmasan gagyik. De hangulat, az tényleg van.

És hiába csak három szakad kocsijuk volt, amit újra kellett festeni, érezni a sebességet meg hogy ez egy valós buli ami ott megy. Akármilyen CGI ugrabugra vagy atomrobbanás nem tudja azt visszaadni, mert ezt elhiszed, a másikat meg nem. A szemedet talán, az agyadat nem tudja átvágni a CGI grafika. Az új MM is ezért volt jó. Alig volt benne CGI.
Még egy 10 éves film CGI-ja is lassan leesik a vászonról, nemhogy egy 15-20 évesé.
A T2 praktikus effektjei meg olyanok, ahogy a Aliens (BNH), hogy ma is moziba lehetnek küldeni.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 191
73 706
113
Nna. Boldogan konstatáltam, hogy kedvenc mutánsos darabolós szórakozatóipari termékemnek (Wrong Turn) kijött új része. Erre B+, most elkezdtem nézni, a szabványos fiatalokkal teli autóban nem fiatalemberek, hanem csupa gender ül. Rózsaszín pólós feka izomfiú, persze fehér barátnő, egy arab és ázsiai buzeránspár, meg a fehérek, akik közül a hím látványosan gyengébb, mint a többiek. Csodálatos. Csak azért nézem tovább, mert tudom, hogy meg fogják kínozni és feldarabolni őket, de hányinger, hogy ezt is meg kellett b@szni genderideológiával.

• Vicces
Reactions: enzo

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 191
73 706
113
Na az arab homárt szétcsapták egy guruló farönkkel, de fehér fiú keményebb a vártnál(fehér, heteroszexuális agresszív privilégiumával) szétverte egy vadember fejét. Sajnos a best of mutánsokat az előzőekben már kinyírták, lehet ezek a szegényesebben torzult rokonaik lesznek csak. Nézem tovább.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 191
73 706
113
Na az arab homárt szétcsapták egy guruló farönkkel, de fehér fiú keményebb a vártnál(fehér, heteroszexuális agresszív privilégiumával) szétverte egy vadember fejét. Sajnos a best of mutánsokat az előzőekben már kinyírták, lehet ezek a szegényesebben torzult rokonaik lesznek csak. Nézem tovább.
Fehér fiú csaja egy standard unalmas veremcsapdába esett, fehér fiú gyáván otthagyta. Mostanra a rájuk vadászó mutánsok vagy törzsi szellemiségű egyéb belterjes elmebetegek hatékonyan szétválasztották a csapatot és egyesével elkapták őket. Mivel a felénél sem tartok, gondolom most fog kezdődni, amit nem szeretnél, ha a továbbiakban kommentálnék. :D De fogom. :D

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0