Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sajnos egy deka belterjes mutáns sincs, pedig a korábbi részeket szórakoztatóvá tették. Most egy anarcho-viking kommuna ahogy értékelni tudom, ami a gonosz. Jólfésült modern emebrek békés mindenki mást távoltartó/megölő zárt közösségest játszanak. Unalmas és értelmetlen. Fehér fiú fejét szétvertéj ugyanazzal a husánggal, amivel ő a vadembernek, ázsiai homárnak kiégették a szemeit, erre feka fiú meg a csaja inkább beálltak a vadak közé, de közben a csaj apujája meg már keresi őket...Fehér fiú csaja egy standard unalmas veremcsapdába esett, fehér fiú gyáván otthagyta. Mostanra a rájuk vadászó mutánsok vagy törzsi szellemiségű egyéb belterjes elmebetegek hatékonyan szétválasztották a csapatot és egyesével elkapták őket. Mivel a felénél sem tartok, gondolom most fog kezdődni, amit nem szeretnél, ha a továbbiakban kommentálnék. De fogom.
Na, nem nyújtom hosszúra, megszökés apuval, némi ölés, otthon az első jó redneck szektás jelenet amikor a főgonosz megjelenik. Sajnos ezt a filmet önmagában kellett volna megcsinálniuk, valami külön szellemben. A korábbi Wrong Turn filmek szórakoztató, ideológiamentes öncélú erőszakosságát drámaibbra próbálták venni ugyanazon hangvételen belül ideológiával és haladó szellemmel fűszerezve.Sajnos egy deka belterjes mutáns sincs, pedig a korábbi részeket szórakoztatóvá tették. Most egy anarcho-viking kommuna ahogy értékelni tudom, ami a gonosz. Jólfésült modern emebrek békés mindenki mást távoltartó/megölő zárt közösségest játszanak. Unalmas és értelmetlen. Fehér fiú fejét szétvertéj ugyanazzal a husánggal, amivel ő a vadembernek, ázsiai homárnak kiégették a szemeit, erre feka fiú meg a csaja inkább beálltak a vadak közé, de közben a csaj apujája meg már keresi őket...
De, én.A történelmi hitelesség addig számít, amig nem megy a látvány hatására. Pl. minden autó amikor felborúl, fel kel, hogy robbanjon. Senki sem szeretné, azt a filmet, amiben a szimpatikus főhős hirtelen csak egy véres pacni lesz a gaz ellen meg vidáman haza repül.
Hirtelen az igazgató úrról ugrott be, kisírtetiesen hasonlít ennek a sorozatnak a főszereplőjére (csak kicsit elhízott és megöregedett - a sorozat az első rész alapján kellemes kikapcsolódás):Minden a Sputnik-V ről, a Gamaley intézet igazgatóját, Alekszandr Gincburgot kérdezi a kazah újságíró.
Teljesen reális, a kamerakezelést kell csak szokni:Valaki nemtud valami /tokmimd1 milyen kategoria a love storyn kivul./ ami nem ilyen superkepessegu lehetetlen dolgokat muvelo emberekrol szol? Itt most nem csak a dedikaltan superhos filmeket ertem. Hanem hogy 100 m rol ledob egy ilyaszt a kardjaval miutan 120 emberen atvagta magat fohosunk vagy kilo 100 embert miozbe neki karcolasa sem lessz. Vagy atgazol a fel varoson 200 al torve zuzva de o sertetlenul szall ki a kocsibol vagy 20 m eses utan is karatemester mikozbe az ellen 1 felrement pofoonba is belahal... Tehat valami realisat?
Reálistat?Valaki nemtud valami /tokmimd1 milyen kategoria a love storyn kivul./ ami nem ilyen superkepessegu lehetetlen dolgokat muvelo emberekrol szol? Itt most nem csak a dedikaltan superhos filmeket ertem. Hanem hogy 100 m rol ledob egy ilyaszt a kardjaval miutan 120 emberen atvagta magat fohosunk vagy kilo 100 embert miozbe neki karcolasa sem lessz. Vagy atgazol a fel varoson 200 al torve zuzva de o sertetlenul szall ki a kocsibol vagy 20 m eses utan is karatemester mikozbe az ellen 1 felrement pofoonba is belahal... Tehat valami realisat?
A hős? (Hero) Jet Lee. Nem olyan. bár akár love storynak is veheted. Vagy nézz Takeshi Kitanotol valamit....Erőszakos zsaru, Kujikiro nyara. Vagy a Tégla honkongi eredetijét, Szigorúan piszkos ügyek. Ázsiainál maradva, Oldboy, Csunking-express. Képregény, Sin Sity 1-2.Nem realista filmre gondoltam nem reálisra. Mint mondjuj sztalingrad regi. Vagy a menphis bell. Vagy tuzzel vassal stb. Csak uj film. Tehat ahol a fohos nem valami sziperszuper gyilkologep es az ellensegek nem valami szedalt agyoncuccozott csavok. Amikor talpig pancelba levo csavokat nem vagnak le egy vagassal egymasutan 20 at a fohosok /nem is tudom minek van rajtuk pancel egyebkent talan hogy szarabbul mozogjanak mert vedelmet azon filmek szerint nem ad.../ mikobe a fohos 120 nyilloves utan es 6 olyan vagas utan amitol a tobbi 1 tol is meghal /sot a pofontol is./ megy tovabb es tobb tonnas cuccok kovek stb esnek ra de semmi gond gyilkol tovabb mindenkit fel labat huzva is 20 m rol azert meg ledobja a szeme sarkabol megpillantot csakot mielott megkuzt a fogonosszal stb. Tehat ne ilyet hanem ja normal emberest
A hős? (Hero) Jet Lee. Nem olyan. bár akár love storynak is veheted. Vagy nézz Takeshi Kitanotol valamit....Erőszakos zsaru, Kujikiro nyara. Vagy a Tégla honkongi eredetijét, Szigorúan piszkos ügyek. Ázsiainál maradva, Oldboy, Csunking-express. Képregény, Sin Sity 1-2.
Az Ordító egér az már klasszikusAkkor a Shop stop 1-2. Vagy az Ordító egér!
Fogd a pénzt és fuss? Vagy, Süti, nem süti? Amit tudni akarsz a szexrőlAz Ordító egér az már klasszikus
Valaki nemtud valami /tokmimd1 milyen kategoria a love storyn kivul./ ami nem ilyen superkepessegu lehetetlen dolgokat muvelo emberekrol szol? Itt most nem csak a dedikaltan superhos filmeket ertem. Hanem hogy 100 m rol ledob egy ilyaszt a kardjaval miutan 120 emberen atvagta magat fohosunk vagy kilo 100 embert miozbe neki karcolasa sem lessz. Vagy atgazol a fel varoson 200 al torve zuzva de o sertetlenul szall ki a kocsibol vagy 20 m eses utan is karatemester mikozbe az ellen 1 felrement pofoonba is belahal... Tehat valami realisat?
Nem vénnek való vidék, A préri urai, Blade Runner 2049, Dredd, ha sorozatok is érdekelnek akkor Mafiozók, True detective 1 és 3 évad a második szar, The Wire, ajánlanám a Trónok harcát is mert az első 4 évad baromi jó de aztán folyamatos mélyrepülésbe kezd (tudom hogy fantasy de elég reálisak a harcok és következmények), Pacifik, Narcos, Elit alakulat.Valaki nemtud valami /tokmimd1 milyen kategoria a love storyn kivul./ ami nem ilyen superkepessegu lehetetlen dolgokat muvelo emberekrol szol? Itt most nem csak a dedikaltan superhos filmeket ertem. Hanem hogy 100 m rol ledob egy ilyaszt a kardjaval miutan 120 emberen atvagta magat fohosunk vagy kilo 100 embert miozbe neki karcolasa sem lessz. Vagy atgazol a fel varoson 200 al torve zuzva de o sertetlenul szall ki a kocsibol vagy 20 m eses utan is karatemester mikozbe az ellen 1 felrement pofoonba is belahal... Tehat valami realisat?
Valaki nemtud valami /tokmimd1 milyen kategoria a love storyn kivul./ ami nem ilyen superkepessegu lehetetlen dolgokat muvelo emberekrol szol? Itt most nem csak a dedikaltan superhos filmeket ertem. Hanem hogy 100 m rol ledob egy ilyaszt a kardjaval miutan 120 emberen atvagta magat fohosunk vagy kilo 100 embert miozbe neki karcolasa sem lessz. Vagy atgazol a fel varoson 200 al torve zuzva de o sertetlenul szall ki a kocsibol vagy 20 m eses utan is karatemester mikozbe az ellen 1 felrement pofoonba is belahal... Tehat valami realisat?