Filmek és sorozatok

Sikeres Kozlovszkij "Csernobil" c. filmje, ami válasz a HBO Csernobil sorozatára. A hétvégén az orosz mozikban és egyes FÁK mozikban 166,8millió Rubel rekord bevételt hozott.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Nemerson
Online ingyen meglehet nézni a Csernobi filmet itt:

Szeretem a srác videóit. Nagyon magas minőségűek:
Akkor ezek szerint profilt váltott. Régen az n+1 fárasztó teóriát szülte meg a Trónok Harca kapcsán, várva a nagy megfejtést, amiből aztán tudjuk mi lett... :D

Akkor ezek szerint profilt váltott. Régen az n+1 fárasztó teóriát szülte meg a Trónok Harca kapcsán, várva a nagy megfejtést, amiből aztán tudjuk mi lett... :D
Igen, aztán elment a mitológia irányába. Talán a skandinávval kezdte. Elképesztő munkát rakott bele, és nagyon jó minőségűek a videói. Jó hangulatuk van, nekem bejönnek. Mondjuk az is tény, hogy van amit nem nézek meg belőle, mert nem érdekel a téma. Viszont ami érdekel, azt szépen feldolgozza.

Jó ideje mást csinál, mitológiát, történelmet dolgoz fel, nagyon magas minőségben. A skandináv mitológia videója összesítve másfél órás!
Se a Witcher világáról is kiváló anyagokat csinált.

• Tetszik
Reactions: fip7
"Nemzeti kultúrpolitika": nem elég, hogy egy forinttal sem támogatták Jelenczki István Trianon-filmjét, még le is tiltották a köztévében - kommunista indoklással
Forrás: https://kuruc.info/r/2/227397/

Miért nem teszi föl egy videó megosztóra?
Mint írta nem rendelésre dolgozott, hanem saját kockázatára meg adományból. Ilyenkor sajnos benne van, hogy nincs rá vevő. :(

Az 5. évada nagyon fura lett, mert a 4. elején nem voltak biztosak benne, hogy lesz 5. Emiatt annyi tartalom és olyan tömény a 4., hogy az befosatós. Az utolsó részt már a 4. évad forgatása alatt megcsinálták, de csak az 5. végén adták le.
Az 5. évad olyan, hogy kb a legelgondolkodtatóbb részek vannak benne(hétköznapok hősei pl), de összességében pont az a logika hiányzik belőle, ami az előző négy hihetetlen lendületét adta. Nekem az már nem igazi B5 azt ilyen B5 legendáinak tekintem.

Az 5. évad olyan, hogy kb a legelgondolkodtatóbb részek vannak benne(hétköznapok hősei pl), de összességében pont az a logika hiányzik belőle, ami az előző négy hihetetlen lendületét adta. Nekem az már nem igazi B5 azt ilyen B5 legendáinak tekintem.
Nekem annyira nem jött be, hogy az 5. évadot az első négy után 15+ évvel később néztem meg...

Nekem annyira nem jött be, hogy az 5. évadot az első négy után 15+ évvel később néztem meg...
Összességében logikátlan.
Pl a Centauri háború lezárása. Az egész sorozatban felépítették őket, mint büszke bátor, múltba révedő szuperhatalom. Majd amikor megbombázza a szánalmas liga az anyabolygót lazán le lehet őket állítani? Ugyan már. Ha a Föld és a Mimbar nem száll be, akkor lendületből elsöpöri őket.
Vagy az egész telepata háború. Logikátlan.

Az Amazon Prime nagyon durván tele lett magyar hangos vagy magyar feliratos filmekkel!

Nekem már most is így néz ki a "szolgálati" telefonom, mondjuk 3-an fizetjük aztán megosztjuk egymással, de akkor is kezd elburjánzani a dolog...

lIenWwT.jpg

ZeroZeroZero