Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 249
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nem rossz film na. :)

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 876
32 233
113
Nem rossz film na. :)
7-8 évvel ezelőtt ezt megcsinálták az egyik csíki faluban, már nem emlékszem mi volt az összetűzés oka, de a putrisort felgyújtották ott is.

• Tetszik
Reactions: fip7

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
:cool::cool:

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Magyar szinkronnal

M

molnibalage

Guest
Még nem láttam, érdekesnek tűnik.

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 714
13 351
113
Én fiatal koromban láttam az 1969es filmet, az nagyon tetszett. Ezek nem.

Nemrég újranéztem az eredetit.
Még mindig jobbnak tartom, mint a mai verziókat.
A 18 éves lányom is kezd rájönni, hogy nem feltétlenül most van a filmek aranykora...

Mai szemmel már esetlen a film, de amikor az osztályfőnökünk berimánkodott minket 10 éveseket a korhatáros filmre a moziba, akkor ő nagyot nőtt a szememben.
Előtte felkészített minket, utána átbeszéltük, de még így is mély nyomokat hagyott bennem; na ja, a 80-as évek Magyarországán elég sokkoló volt egy gyereknek. Ma már más az ingerküszöb.

• Tetszik
Reactions: gacsat
M

molnibalage

Guest
Nemrég újranéztem az eredetit.
Még mindig jobbnak tartom, mint a mai verziókat.
A 18 éves lányom is kezd rájönni, hogy nem feltétlenül most van a filmek aranykora...

Mai szemmel már esetlen a film, de amikor az osztályfőnökünk berimánkodott minket 10 éveseket a korhatáros filmre a moziba, akkor ő nagyot nőtt a szememben.
Előtte felkészített minket, utána átbeszéltük, de még így is mély nyomokat hagyott bennem; na ja, a 80-as évek Magyarországán elég sokkoló volt egy gyereknek. Ma már más az ingerküszöb.
A filmkritkusok igen nagy hányada szint a '90-es évek volt talán a legjobb mozis évtized ever. Ha megnézem, hogy én milyen filmeket nézek utólag és mennyi van a HDD-men, akkor egyet kell hogy értsek...

• Tetszik
Reactions: 2ndt and fip7

venus1500

Active Member
2016. december 11.
106
173
43
Nagyon tetszik

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 714
13 351
113
Elég összetett dolog ez.
Egyrészt óriási lett a kínálat - aminek minőségét hígítja a sok "adjunk magunknak munkát!" remake is.
Másrészt rengeteg a gyöngyszem is, csak azokat meg kell találni.
Időt kéne rá áldozni, hogy kiszűrje a búza közül az ocsút.
A zenével ugyanez a helyzet.
Utóbbi esetében mostanában erre kattantam rá:
https://www.youtube.com/channel/UCORIeT1hk6tYBuntEXsguLg

Hiába, na: Öregszem.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 519
61 763
113
Mondjuk én nem kötném annyira évtizedekhez a jó film dolgot. Minden évtizedben voltak nagyon jó filmek. Nekem inkább az a feltűnő, hogy kikopnak a nagy nevek, a nagy "akciósztárok" és igazából nincs helyettük senki :-S

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Én fiatal koromban láttam az 1969es filmet, az nagyon tetszett. Ezek nem.

Nekem is tetszett egy darabig a régi 80 évek majmok bolygója jó hosszúk voltak .DE!!

Akkor néztem a sorozatot majd pár rész után hirtelen az emberek világába kerültek az okos majmok! amikor beszélésre kényszerítették őket fellázadtak és megtámadtak pár rohamrendőrt és ezzel át is vették az uralmat a bolygó felett ! Na ja persze :confused: Az új rész szépen levezeti hogy s miért állnak így a dolgok.

Az régi 80 években nem a vírus miatt haltak ki az emberek hanem a majmok gyűrték le az emberiséget:)

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Nekem is tetszett egy darabig a régi 80 évek majmok bolygója jó hosszúk voltak .DE!!

Akkor néztem a sorozatot majd pár rész után hirtelen az emberek világába kerültek az okos majmok! amikor beszélésre kényszerítették őket fellázadtak és megtámadtak pár rohamrendőrt és ezzel át is vették az uralmat a bolygó felett ! Na ja persze :confused: Az új rész szépen levezeti hogy s miért állnak így a dolgok.

Az régi 80 években nem a vírus miatt haltak ki az emberek hanem a majmok gyűrték le az emberiséget:)
Én a 69es mozifilmről beszéltem. Az eredeti francia könyv alapján készült. Viszonylag értelmes. Európában épp a megvalósulás első fázisában vagyunk.

• Tetszik
Reactions: Roni

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113

M

molnibalage

Guest
Európában épp a megvalósulás első fázisában vagyunk.
Nem értem, hogy:
ad.1 Mi szükség van az ilyen beszólásokra.
ad.2 Ez mi alapján jelented ki.

Ha magadra érted a züllést, akkor egyetértek...