... és akkor jön a konteó a lehetséges apjáról, aki annó egyedül forgatott lila fénykardot.Egydarab néger van benne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
... és akkor jön a konteó a lehetséges apjáról, aki annó egyedül forgatott lila fénykardot.Egydarab néger van benne.
Európában épp a megvalósulás első fázisában vagyunk.
Ez kijelentés annak fényében mulatságos, hogy ki fér hozzá az erőforrásokhoz és ki irányítja az erőszak szervezeteket...mi történne, ha ezek a gyújtogató, gyilkoló, csak pusztítani tudó majmok átvennék a hatalmat a fehér embertől.
A disznóbaszós volt a legjobb. Vagy az amikor a nőnek leszállították a halott férje avatárját?
Meggyőztél, hogy ne fogjak neki ennek a sorozatnak.A disznóbaszós volt a legjobb. Vagy az amikor a nőnek leszállították a halott férje avatárját?
Ez a kettő nagyon jó. A többit nem érdemes megnézni.Meggyőztél, hogy ne fogjak neki ennek a sorozatnak.
Majmok bolygóján élünk, minden a visszájára lett fordítvEz nagy volt
Annak aki szereti a szuperhősös filmeket:
http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/01/12/igy_mentik_meg_a_medveember_es_baratai_a_szovjetuniot/
Szerintem fogják, már csak azért is, mert ilyen még sosem volt ugye. Nem tudom mit mondjak róla, az ötlet jó, a szereplők egy része jó színész, a megvalósítás pedig majd kiderül. Remélem itt is játszani fogják a mozik, vagy legalább DVD-n kiadják. Csilliárdnyi fos filmet hoznak be az USA-ból, és szinkronizálnak, egy As-el kezdődő nevű stúdiótól.Nem akarok reklámot csinálni nekik, úgyhogy nem írom ki a stúdió nevét. Az oroszoktól pedig sokszor a legjobb filmeket sem hozzák be a magyarországi forgalmazók. Ott van például a Breszti erőd. A legjobb második VH-s film, amit valaha láttam.Pedig rengeteget láttam, nyugati és orosz készítésűt egyaránt. Nekem semmi nem tudta úgy,annyira hihetően visszaadni a békés napokból a legkegyetlenebb háborúba való átmenetet, mint az a film. Már vagy 6 éves az a film, kiadták a németeknél, angliában is forgalmazták, stb. Magyarországra máig nem került be hivatalos forgalmazásban.Játszák valahol Oroszországin kívül is?
Oroszul simán megnézheted mondjuk a Cinemaxx.ru-n. Mostanában nagyon jó a streamjük, 720p-vel.Játszák valahol Oroszországin kívül is?