Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
Hát megnéztem mert nagyon vártam! És számomra hatalmas csalódás volt!:(
A cimbora meg tegnap látta és szerinte messza az eddigi legjobb X-Men film...
Az x-men 3-at eddig csak az "Eljövendő múlt napjai" tudta megközelíteni. Az Elsők és az Apokalipszis is gagyi lett
Nekem eddig az X2 a csúcs. A 3. rész vérgyenge lett. Az új generációs X szériáa egy vicc, az EMN is éppenhogy nézhető.

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 850
4 226
113
Ja, az általam látott talán legjobb film, de mindenképpen a legjobb, legvalósághűbb sci-fi, a Kapcsolat...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bocs, magyar előzetest nem találtam... De nálam ez viszi a prímet. :)

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 603
7 966
113
King Kong: Koponya sziget filmben nagyon jók a helikopteres jelenetek, totál vietnámi háború érzésem volt tőle :)

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Nekem eddig az X2 a csúcs. A 3. rész vérgyenge lett

Ez azért van mert a második rész jól felépített sztorival fut Bryan singer rendezésével (aki ugye az "agyával rendezte") míg a harmadikat Brett rattner ő pedig a "szemével rendezte" azaz látványra gyúrt rá.

A 3-ban 100 percben foglalták össze az egészet rengetek új mutánssal de a látvány mindent vitt :cool:

Az új generációs X szériáa egy vicc,

Ebben egyetértek .

EMN is éppenhogy nézhető.

Nekem csak azért jött be mert itt vissza köszönnek az első 3 x-men főszereplői+ őrrobotok :p

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 856
10 980
113
King Kong: Koponya sziget filmben nagyon jók a helikopteres jelenetek, totál vietnámi háború érzésem volt tőle :)
Az nekem is nagyon tetszett, de maga a film összességében nem.A második felében már azt vártam,hogy vége legyen,de minél előbb. Szégyen ide, vagy oda, de utána bántam,hogy nem a Kincsem-re vettem inkább a jegyet, pedig kedvezményes nap volt minden filmre. Amit sajnálok, hogy nem tudom mi volt annak a számnak a címe amit bömböltettek a helikopterekből, csak azt tudom,hogy a magyar változata annak a zenének a Blues Company "kispirics" című alkotása. Az amerikai eredeti címét viszont nem tudom sajnos.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 973
18 066
113
Az nekem is nagyon tetszett, de maga a film összességében nem.A második felében már azt vártam,hogy vége legyen,de minél előbb. Szégyen ide, vagy oda, de utána bántam,hogy nem a Kincsem-re vettem inkább a jegyet, pedig kedvezményes nap volt minden filmre. Amit sajnálok, hogy nem tudom mi volt annak a számnak a címe amit bömböltettek a helikopterekből, csak azt tudom,hogy a magyar változata annak a zenének a Blues Company "kispirics" című alkotása. Az amerikai eredeti címét viszont nem tudom sajnos.

Nekem bejött a Kong.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 973
18 066
113

http://www.soundtrackmania.net/kong-skull-island-soundtrack.html

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 068
85 896
113

Nemkem az jutott eszembe amikor 2009-ven 6 MI-24-es meg 3 MI-17-es volt egy kötelék.Marha jól nézett ki a dolog a levegőből.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Angol eredeti.
A nő a bárpultnál az ABBA énekese.

Luthero

Well-Known Member
2010. április 25.
1 708
2 472
113
Megnéztem a Ghost in shell filmes feldolgozását, és nem ajánlom senkinek. Borzasztó volt a sztorija. A látvány nagyon rendben van, de a többi szar.

• Tetszik
Reactions: Roni

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 856
10 980
113
Köszönöm mindenkinek a segítséget a zenével kapcsolatban!

Ha pedig zene, akkor a következő film nagyon kapcsolódik hozzá. A film címe Bolsoj. Azt a nehéz,sok fájdalommal járó utat mutatja be, amelyben egy fiatal lány eljut odáig, hogy a világ leghíresebb balett társulatában léphessen fel, a Bolsojban.

• Tetszik
Reactions: Luthero