Filmek és sorozatok

Hát megnéztem mert nagyon vártam! És számomra hatalmas csalódás volt!:(
A cimbora meg tegnap látta és szerinte messza az eddigi legjobb X-Men film...
Az x-men 3-at eddig csak az "Eljövendő múlt napjai" tudta megközelíteni. Az Elsők és az Apokalipszis is gagyi lett
Nekem eddig az X2 a csúcs. A 3. rész vérgyenge lett. Az új generációs X szériáa egy vicc, az EMN is éppenhogy nézhető.

Ja, az általam látott talán legjobb film, de mindenképpen a legjobb, legvalósághűbb sci-fi, a Kapcsolat...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bocs, magyar előzetest nem találtam... De nálam ez viszi a prímet. :)

King Kong: Koponya sziget filmben nagyon jók a helikopteres jelenetek, totál vietnámi háború érzésem volt tőle :)

Nekem eddig az X2 a csúcs. A 3. rész vérgyenge lett

Ez azért van mert a második rész jól felépített sztorival fut Bryan singer rendezésével (aki ugye az "agyával rendezte") míg a harmadikat Brett rattner ő pedig a "szemével rendezte" azaz látványra gyúrt rá.

A 3-ban 100 percben foglalták össze az egészet rengetek új mutánssal de a látvány mindent vitt :cool:

Az új generációs X szériáa egy vicc,

Ebben egyetértek .

EMN is éppenhogy nézhető.

Nekem csak azért jött be mert itt vissza köszönnek az első 3 x-men főszereplői+ őrrobotok :p

King Kong: Koponya sziget filmben nagyon jók a helikopteres jelenetek, totál vietnámi háború érzésem volt tőle :)
Az nekem is nagyon tetszett, de maga a film összességében nem.A második felében már azt vártam,hogy vége legyen,de minél előbb. Szégyen ide, vagy oda, de utána bántam,hogy nem a Kincsem-re vettem inkább a jegyet, pedig kedvezményes nap volt minden filmre. Amit sajnálok, hogy nem tudom mi volt annak a számnak a címe amit bömböltettek a helikopterekből, csak azt tudom,hogy a magyar változata annak a zenének a Blues Company "kispirics" című alkotása. Az amerikai eredeti címét viszont nem tudom sajnos.

Az nekem is nagyon tetszett, de maga a film összességében nem.A második felében már azt vártam,hogy vége legyen,de minél előbb. Szégyen ide, vagy oda, de utána bántam,hogy nem a Kincsem-re vettem inkább a jegyet, pedig kedvezményes nap volt minden filmre. Amit sajnálok, hogy nem tudom mi volt annak a számnak a címe amit bömböltettek a helikopterekből, csak azt tudom,hogy a magyar változata annak a zenének a Blues Company "kispirics" című alkotása. Az amerikai eredeti címét viszont nem tudom sajnos.

Nekem bejött a Kong.

http://www.soundtrackmania.net/kong-skull-island-soundtrack.html

Angol eredeti.
A nő a bárpultnál az ABBA énekese.

Megnéztem a Ghost in shell filmes feldolgozását, és nem ajánlom senkinek. Borzasztó volt a sztorija. A látvány nagyon rendben van, de a többi szar.

• Tetszik
Reactions: Roni
Köszönöm mindenkinek a segítséget a zenével kapcsolatban!

Ha pedig zene, akkor a következő film nagyon kapcsolódik hozzá. A film címe Bolsoj. Azt a nehéz,sok fájdalommal járó utat mutatja be, amelyben egy fiatal lány eljut odáig, hogy a világ leghíresebb balett társulatában léphessen fel, a Bolsojban.

• Tetszik
Reactions: Luthero