Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem folytatas vagy nem eri meg megnézni?
Abban az időszakban 3 film volt ami nagyon megragadott: Monsters, Moon és természetesen a District 9. Így szubjektív véleményem szerint bármelyiket érdemes megnézniEz gondolom a 9-nek a folytatása amit amúgy nem láttam. Megéri megnézni?
Félelmeim vannak.
Az, aki az elsőt csinálta, azóta csak középszar vagy annál rosszabb filmeket csinált.
A Csernobil című zseniális minisorozat Rotten Tomatoes oldalán a kritikusok értékelése alapján a film 97%-os.
Van még egy hülye Guardian-es picsa, aki az első epizód alapján lehúzta, mondván túl kaotikus. Kapott is a kommentelőktől.
A The Week szerint nem elég hiteles, és a New York Times húzta még le, de nem tudom miért, mert az fizetős.
Most ha azt gondolod, higy ezeket a fenti kritikákat nem gondolják komolyan, nézz bele ebbe: Bridgerton család. 1800as évek brit arisztokrata család és a nemesek közt négerek a duverzitás jegyében. Totális agysorvadás jellemzi a nyugati kultúrát...A Csernobil című zseniális minisorozat Rotten Tomatoes oldalán a kritikusok értékelése alapján a film 97%-os.
Chernobyl: Miniseries | Rotten Tomatoes
Brave men and women act heroically to mitigate catastrophic damage when the Chernobyl Nuclear Power Plant suffers a nuclear accident on April 26, 1986.www.rottentomatoes.com
Megnéztem ki húzta le és miért. Hát elég nagyot ***aanyáztam.
Chernobyl — Mediaversity Reviews
“What makes one kind of false representation—language and accent—more acceptable than another, such as race?”www.mediaversityreviews.com
A film lehúzásának okai: nincs benne elég nő (és benne levők közül az egyik nem teljesen pozitív kartakter, csupa fehér ember van benne, és nincsnek benne buzik.
Van még egy hülye Guardian-es picsa, aki az első epizód alapján lehúzta, mondván túl kaotikus. Kapott is a kommentelőktől.
A The Week szerint nem elég hiteles, és a New York Times húzta még le, de nem tudom miért, mert az fizetős.
Az orosz Csernobilt most szedtem le, semmi extra, totál fölösleges volt megcsinálniuk.
Anno mikor végignéztem elkezdtem "fact check" után kutatni a neten, találtam is egy akkor még friss interjút amiben egy amerikai atomtudós nyilatkozott arról, hogy 48 órával a robbanás után a helyszínre érve őt már kész tényekkel várták, nem volt semmiféle titkolózás, katasztrófát próbáltak elhárítani.
Angol, német, japán, francia, szovjet... társaival együtt.
Mellesleg maguk a sorozatkészítők is lebuktatják magukat a sorozat legvégén amikor mutatnak egy képet róluk, hogy a stábot összesűrítették egyetlen fehérorosz női karakterbe...
Lényeg az volt, hogy az első 5 perc hiteles, utána egyre jobban átcsúszik a fantasy-be, maga a tárgyalás már full kitaláció.
Maga a nukleáris "fertőzés" is az 60-as évek atomháborút vizionáló filmjeit idézi, azokban volt bőrrohasztó hatása és terjedt emberről-emberre...
csaxólok ezek nem történelmi dokumentumfilmek, hanem egy játékfilmek-sorozat. ADAPTÁCIÓ- googel a baraáto...Most ha azt gondolod, higy ezeket a fenti kritikákat nem gondolják komolyan, nézz bele ebbe: Bridgerton család. 1800as évek brit arisztokrata család és a nemesek közt négerek a duverzitás jegyében. Totális agysorvadás jellemzi a nyugati kultúrát...
Csakszólok azért mert valami játékfilm még az alapvető dolgokat nem kell szemen köpni...csaxólok ezek nem történelmi dokumentumfilmek, hanem egy játékfilmek-sorozat. ADAPTÁCIÓ
Ez gondolom a 9-nek a folytatása amit amúgy nem láttam. Megéri megnézni?
Hallgattam fél évig hollandot, köszönöm elég volt.Abszolút. Szerintem zseniális.
Eredeti nyelven nézd felirattal, mert ennél a filmnél rengeteget ad hozzá.
Hallgattam fél évig hollandot, köszönöm elég volt.
Hallgattam fél évig hollandot, köszönöm elég volt.
Angol, csak épp akcentussal.
De itt tényleg zseniális, főleg a főszereplő miatt.
Nem egy fülbemászó dallamos nyelv.Mi bajod a mocsári német dialektussal?
Első osztályú film. Ez a párja: https://www.google.com/url?sa=t&rct...movie-116643&usg=AOvVaw1VEnmNK_2QFcAULL44MH4bA sértés
libanoni film
9/10
A keresztény-palesztin konfliktus gyökereiről szól, melyben egy szinte lényegtelennek induló eset verekedésbe torkollik, és bírósàg elé kerül, mert mindkét fél ragaszkodik a sajàt igazához, majdnem a polgàrhàború ismételt kirobbanásának árán is.