Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Végig vittem az El Cid 2. évadát (nem hosszú). Nos, nagyon, nagyon jó.

Ha a Hunyadi film minimum ilyen minőség lesz, már jól vagyunk.

Egyébként, továbbra is jó minden szereplő, a mellékszereplők, továbbra is izgalmas és jó a történet, jól meg van csavarva, de haladnak a végkifejlet felé, legalábbis ami a családi leszámolást illeti, mert Ben Juszuf még a látómezőbe se került. :) Szóval, vsz lesz még pár további évad.

A zene kapcsán Gustavo Santaolalla alkotott itt ismét nagyot (Last of Us, Che Guevara, stb.)

Az ostrom, a csaták továbbra is marha jól meg vannak csinálva.

Luthero

Well-Known Member
2010. április 25.
1 715
2 496
113
Nem semmi meló volt ez a kis film, nagyon szép lett.

• Tetszik
Reactions: zeal

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Nem semmi meló volt ez a kis film, nagyon szép lett.
G24N.gif

• Tetszik
Reactions: enzo
M

molnibalage

Guest

• Tetszik
Reactions: hayate

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 784
37 454
113
Makhno, ez is korhatáros, és ennek is fenn vannak a további részei is, szintén angol felirat:

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 862
4 287
113

Érdekes, viszont azok közöl, amiket láttam és eléggé emlékszek is még rájuk, jópárnak a besorolása más számomra.

A Mátrixnál szerintem mind a három rész kb. egyformán jó volt.
Jurassic Parknál nekem pont a harmadik tetszett a legjobban.
A Penge nálam kb egyforma volt mind.
Terminátornál a második tetszett nekem is a legjobban, de szerintem a 3. is jó volt. (Sőt, bár ezért lehet, hogy kiátkozódok, de a 4. az 5. és a 6. is tetszett.)
Aliennél a 2. és utána a 3. Nekem mindkettő jobb volt, mint az első. (A negyedik meg szót sem érdemel, az borzalmas volt.)

M

molnibalage

Guest
A Mátrixnál szerintem mind a három rész kb. egyformán jó volt.
Én már az elsőnél is húztam a számat.
A másodiknál fogtam a fejem.
A harmadik közepénél inkább kimentem volna a moziból, barátokkal voltam és középen.
Jurassic Parknál nekem pont a harmadik tetszett a legjobban.
Az elsőn kívül egyik részt sem tudtam végignézni. Pont ugyanaz az érzésem volt, mint a T2-nél. Minden, ami utána jött ősbűn.
Aliennél a 2. és utána a 3. Nekem mindkettő jobb volt, mint az első. (A negyedik meg szót sem érdemel, az borzalmas volt.)
Nem értem a sok 3. rész savazót, nekem illeszkedett a szériába. Persze, hogy nem a legjobb, az a 2. rész.

moreau

Member
2019. március 21.
28
42
13
A harmadik közepénél inkább kimentem volna a moziból, barátokkal voltam és középen.

Az elsőn kívül egyik részt sem tudtam végignézni. Pont ugyanaz az érzésem volt, mint a T2-nél. Minden, ami utána jött ősbűn.

Nem értem a sok 3. rész savazót, nekem illeszkedett a szériába. Persze, hogy nem a legjobb, az a 2. rész.
Korreláció működik vajon? Vagyis a SW1 rosszabb volt, mint a matrix1? Die hard 3 picivel volt csak jobb, mint a pókember 2?

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 186
73 678
113
Én egyike lehetek azoknak a perverzeknek, akik az összes részt szeretik, persze a 2. kiemelkedő, de a negyedik a kedvencem. Azzal bizarr üvöltő, őrjöngő szörnnyel a végén, hiába vannak hibái a filmnek, feltett egyfajta koronát a sztorira. Egyszer egy kedélyes napon a paneldzsungelben elfilóztam azon, hogy mit tudnék tenni, ha ott állna szemben az utcán. :D Nem nagyon lehetne hová menekülni, mert elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a legtöbb helyre, de elég nagy és erős ahhoz, hogy ahová meg nem azt szétrombolja. :D És közben ordítana a gyűlölettől. Valahol borzalmasabb, mint a rideg-gépies xenók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Igen, pontosan azért, amit írtam. Fehéreknek készült műsorban életidegen barom BLM mozgalmak belekeverése. Kiirtották a világ összes zsidóját, de igen, Amerikában elnyomták a feketéket. Ja, a japók, középen mindenki totál egyenlő volt. De ezt még a szerző cseszte el, ő erőltette bele a hülye faji szálat a történetbe.
Így indult:

T

Törölt tag

Guest
Én egyike lehetek azoknak a perverzeknek, akik az összes részt szeretik, persze a 2. kiemelkedő, de a negyedik a kedvencem. Azzal bizarr üvöltő, őrjöngő szörnnyel a végén, hiába vannak hibái a filmnek, feltett egyfajta koronát a sztorira. Egyszer egy kedélyes napon a paneldzsungelben elfilóztam azon, hogy mit tudnék tenni, ha ott állna szemben az utcán. :D Nem nagyon lehetne hová menekülni, mert elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a legtöbb helyre, de elég nagy és erős ahhoz, hogy ahová meg nem azt szétrombolja. :D És közben ordítana a gyűlölettől. Valahol borzalmasabb, mint a rideg-gépies xenók.

Szerintem Alien-nél a 2 új film a legalja.

Főleg Ridley Scott nyilatkozatai után ami szerint az AvP egy rossz vicc (nem a film, hanem maga az univerzum), Aliens egy ócska akciófilm, meg legszívesebben az első filmet kivéve eltörölt volna mindent...
Aztán az Alien rendezői változatát megnézve rájön az ember, hogy lábat csókolhatna a vágóknak és a stúdiónak amiért nem engedték moziba kerülni az "eredeti vízióját", mert akkor ma már néhány horrorhippin kívül senki se emlékezne rá.

És már ott virít imdb-n "untitled alien prequel"...

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 862
4 287
113
Nekem mind a három nagyon bejött. Mondjuk azt nem tudom, hogy miért akarnak folytatást(?) csinálni, ami persze szinte biztosan szar lesz... :confused:

Én hamarabb olvastam a könyvet és utána a film rohadt nagy csalódás volt. A második rész meg még azt is simán alulmúlta. A harmadik egy családi filmnek elment (mert akkorra már valószínűleg sikerült túltennem magam az első okozta sokkon :D )

Szerintem is teljesen illeszkedett. Amúgy jobban belegondolva, mostani fejjel talán már jobban is tetszik, mint a 2. Persze amikor először láttam, a '90-es években, akkor még az akciódúsabb második jobban bejött.

Nekem az a szörny egyszerűen gusztustalan (nem tudok rá jobb szót) volt. A katonák balfaszok, a parancsnokuk pláne. A fegyvereik is gagyik voltak. Olyan összecsapottnak tűnt az egész film.

Szerintem Alien-nél a 2 új film a legalja.

Amikor megnéztem a Prométeuszt, nem tetszett, nagy csalódás volt. Aztán a Covenant már kicsit jobbnak tűnt. Aludtam rá pár hónapot, elengedtem a korábbi Alien-szériának az ezekhez társítási vágyát és így nézve, meg az istenkomplexusos androidra, a személyiségére fókuszálva most már ki merem jelenteni, hogy végül is tetszenek.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby