Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért a 3 rész még jó volt ! de amik utána jöttek !Pont ugyanaz az érzésem volt, mint a T2-nél. Minden, ami utána jött ősbűn.
Na ez egy igazi raklap fos lett.Öngyilkos Osztag 2 - Teljes Film:
Az elsőt sem néztem meg de ezt sem fogomNa ez egy igazi raklap fos lett.
Az elsővel nincs gond, pont ezért b*szta fel az agyam, hogy a második egy ekkora hulladék lett.Az elsőt sem néztem meg de ezt sem fogom
Most ha azt gondolod, higy ezeket a fenti kritikákat nem gondolják komolyan, nézz bele ebbe: Bridgerton család. 1800as évek brit arisztokrata család és a nemesek közt négerek a duverzitás jegyében. Totális agysorvadás jellemzi a nyugati kultúrát...
Pont az ellentétjére tudok ajánlaniKi nézi még az HBO Got? Van valami buzi és kvótanéger mentes sorozat, ami nézhető?
Ki nézi még az HBO Got? Van valami buzi és kvótanéger mentes sorozat, ami nézhető?
Rick és Morty
Londoni Rémtörténetek (marginális mennyiség)
Csernobil
Trónok harca (minimális mennyiség)
Kb. Ennyi
Na és minden idők legfehérorientáltabb, legkirekesztőbb, legrasszistább, leghomofóbabb, legantifeministább műsora?
A Jóbarátok?
Nem vagyok oda képregényfilmekért, Marvelesekből is csak az első két Vasember tetszett, de ez az új The Suicide squad odabaxott.
Egyedül Harlequinnél éreztem úgy, hogy néha nem tudnak vele mit kezdeni, a többi karakter szépen kibontakozik a film során.
Külön tetszettek a 90-es évek akciófilmjeit kifigurázó jelenetek, meg amikor a 2 alfahím óvodások módjára próbál túltenni a másikon macsóságban :-D
Remélem Bloodsport helyet kap folytatásban/önálló filmben.
The Boys, az egyik legjobb legbetegebb sorozat amit valaha láttam. Várom a 3. évadotFogalmazzunk úgy, hogy a The Boys sorozat után minden eddigi képregényes cucc egy meh...
Legalábbis nekem. Amúgy sem tetszettek a Marvel filmek 1/3-át, ha láttam, annak is a fele szar volt.
Lehet hogy beteg de közelebb áll az a valósághoz ha ilyen emberek lennének köztünk !legbetegebb sorozat amit valaha láttam.
Igen, sokkal valósághűbb mint a Marvel filmek. Itt nem mindenki Jó vagy rossz, sokkal árnyaltabb. A Homelander sem véletlenül lett ilyen beteg, véres szájú pszichopata! A világuk is sokkal hihetőbb nekem, a hősök valahogy sokkal emberibbek, gyarlók, bűnösök, korruptak, akik kihasználják a rendszert. A sorozat szerintem kihagyhatatlan, felüdülés a Marvel produkciók után, a színészi teljesítmények is verik a Marvelest.Lehet hogy beteg de közelebb áll az a valósághoz ha ilyen emberek lennének köztünk !
Csak angolul részelteken látok a yoututoban róla de amit a Homelander csinál az durva
Magyarul lehet nézni?Igen, sokkal valósághűbb mint a Marvel filmek. Itt nem mindenki Jó vagy rossz, sokkal árnyaltabb. A Homelander sem véletlenül lett ilyen beteg, véres szájú pszichopata! A világuk is sokkal hihetőbb nekem, a hősök valahogy sokkal emberibbek, gyarlók, bűnösök, korruptak, akik kihasználják a rendszert. A sorozat szerintem kihagyhatatlan, felüdülés a Marvel produkciók után, a színészi teljesítmények is verik a Marvelest.