Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Félelmetes, hogy a CGI lehetőségei miatt mennyire agyatlan lett mára az átlagfilm.Két éve láttam az IMDB-n "In progress" státuszban ezt a filmet és olvastam a hozzá való sztorit, hogy a Hold lezuhan a Földre. Roland Emerich a 2012 marhasága után mégtovább emelné a tétet.
Nos, itt van már a tréler is:
Ekkora baromságot, mint ez a film!Két éve láttam az IMDB-n "In progress" státuszban ezt a filmet és olvastam a hozzá való sztorit, hogy a Hold lezuhan a Földre. Roland Emerich a 2012 marhasága után mégtovább emelné a tétet.
Nos, itt van már a tréler is:
Mondjuk azt a fél sisakot már szétfikázta Metatron!Érdekes filmnek ígérkezik:
Az elmult években nagyon népszerű lett a 20 évvel ezelőtti filmekre, hogy készítsenek egy remake-t. A héten megnéztem az új Space Jam-et, hát inkább ne csinálták volna meg.Nincsen semmi ötletük és inkább tolják a gagyit.
Az elmult években nagyon népszerű lett a 20 évvel ezelőtti filmekre, hogy készítsenek egy remake-t. A héten megnéztem az új Space Jam-et, hát inkább ne csinálták volna meg.
"Ötvenkilós nők ne verjenek már agyon százhúsz kilós izomagyú faszikat, légyszi!"
Ötvenkilós nők ne verjenek már agyon százhúsz kilós izomagyú faszikat, légyszi!
Nincs ma már akciómozi harcedzett férfiakat bedaráló csajok nélkül. Egyszer egy faszi az egyenjogúság nevében most már tényleg elkenhetné a száját egy ilyen pattogó femirambónak.player.hu
Sok év küzdősport és sok sok év éjszaka után ezen mindig mosolygok . Volt sok edzés amikor a lányok (lányos fiúk 80kg alatt ) kíváncsiságból / kihívásból / fasztudja miért késztetést éreztek arra , hogy velünk - akik még az MMA és K1 előtt (mert akkoriban még nem létezett hivatalosan ) már komplex harcot gyakoroltunk/vívtunk egymással (mert az élet és az éjszaka ezt követelte)- küzdjenek . Na most azt hozzá kell tenni itt is igaz az elv , hogy minél többet tanulsz/edzel annál jobban rájössz , hogy egy gyengébbet / kevésbé képzettett mennyire könnyű -nem találok rá jobb szót - leselejtezni ezért eleve úgy állsz oda ilyenkor , hogy óvatosan . A verseny súlyom a 181cm-hez 105 és 110 kg között volt és az erő az gyorsasággal párosult , hát egy 50-60 kg-os lány ha nem rúgott tökön , vagy vert telibe orrba vagy szemen nem sok kárt tudott okozni . A 80 kg alatti kisfiúkat meg igazából ököllel sosem ütöttem meg csak ha kikövetelték !"Ötvenkilós nők ne verjenek már agyon százhúsz kilós izomagyú faszikat, légyszi!"
Ötvenkilós nők ne verjenek már agyon százhúsz kilós izomagyú faszikat, légyszi!
Nincs ma már akciómozi harcedzett férfiakat bedaráló csajok nélkül. Egyszer egy faszi az egyenjogúság nevében most már tényleg elkenhetné a száját egy ilyen pattogó femirambónak.player.hu
Sok év küzdősport és sok sok év éjszaka után ezen mindig mosolygok . Volt sok edzés amikor a lányok (lányos fiúk 80kg alatt ) kíváncsiságból / kihívásból / fasztudja miért késztetést éreztek arra , hogy velünk - akik még az MMA és K1 előtt (mert akkoriban még nem létezett hivatalosan ) már komplex harcot gyakoroltunk/vívtunk egymással (mert az élet és az éjszaka ezt követelte)- küzdjenek . Na most azt hozzá kell tenni itt is igaz az elv , hogy minél többet tanulsz/edzel annál jobban rájössz , hogy egy gyengébbet / kevésbé képzettett mennyire könnyű -nem találok rá jobb szót - leselejtezni ezért eleve úgy állsz oda ilyenkor , hogy óvatosan . A verseny súlyom a 181cm-hez 105 és 110 kg között volt és az erő az gyorsasággal párosult , hát egy 50-60 kg-os lány ha nem rúgott tökön , vagy vert telibe orrba vagy szemen nem sok kárt tudott okozni . A 80 kg alatti kisfiúkat meg igazából ököllel sosem ütöttem meg csak ha kikövetelték !
Tehát némi gyakorlati tapasztalattal én is azt mondom , hogy vicc . De lehet komoly ha egy képzett nő egy tök pancser faszival akad össze , ott lehet nyertes egy csaj is simán !
Teljesen egyet értek veled!
Hozzá tenném, pont a küzdősport miatt láttam már 170-180 cm-s kb. 100 kilós nőket is. Elég kemények voltak.
De edzésen (box) tök jól látszott, hogy egy 100 kg-os valóban nagyon képzett nő kb. egy 75-80 kg-os közepesen képzett férfival van egy szinten.
Szóval én simán elhiszem, hogy van olyan nő aki az átlagos, nem küzdősportoló férfiakat el tudja verni
Csak hát nem őket látjuk a filmekben, ugyanis cseppet sem szexisek...
Én nálam az a kiakadás ami a cikkírónál megtörtént, a "kolumbiána" című filmnél volt meg.
Annyira szarok az akció jelenetek, hogy leesnek a vászonról.... Iszonyat irreális benne minden.
De van amúgy nagyon jó ellenpélda is!
Az eddigi legjobb olyan film amiben egy nő férfiakkal verekszik és nyerni is tud az az Atomszőke című film.
Vannak benne elképesztően jó és filmhez képest relisztikus jelenetek is. Például ez:
Itt az látható, hogy a jól képzett ügynök nő, akinek egy kimenekítés a küldetése, hogyan győz le két olyan férfit, akit előtte pisztollyal meglőtt.
De az amúgy elképesztően jól megcsinált teljes 10 perces akció jelenet is megnézhető:
De van a filmben egy filmszínházas bunyó is:
hurrá. akkor nézd az orosz tévét, vagy a tálib híradót... Vulgárisan: pár trolltársadon kíívül a hisztidet ki nem ... le?Van négy új sorozat a Netflixen. Mind a 4 nézhetetlen. Buzik, fajgyalázás, kvótanégerek mindben. Már a lengyel sorozatban is van egy néger gyerek.
Hasonlókat tapasztalatam.Sok év küzdősport és sok sok év éjszaka után ezen mindig mosolygok . Volt sok edzés amikor a lányok (lányos fiúk 80kg alatt ) kíváncsiságból / kihívásból / fasztudja miért késztetést éreztek arra , hogy velünk - akik még az MMA és K1 előtt (mert akkoriban még nem létezett hivatalosan ) már komplex harcot gyakoroltunk/vívtunk egymással (mert az élet és az éjszaka ezt követelte)- küzdjenek . Na most azt hozzá kell tenni itt is igaz az elv , hogy minél többet tanulsz/edzel annál jobban rájössz , hogy egy gyengébbet / kevésbé képzettett mennyire könnyű -nem találok rá jobb szót - leselejtezni ezért eleve úgy állsz oda ilyenkor , hogy óvatosan . A verseny súlyom a 181cm-hez 105 és 110 kg között volt és az erő az gyorsasággal párosult , hát egy 50-60 kg-os lány ha nem rúgott tökön , vagy vert telibe orrba vagy szemen nem sok kárt tudott okozni . A 80 kg alatti kisfiúkat meg igazából ököllel sosem ütöttem meg csak ha kikövetelték !
Tehát némi gyakorlati tapasztalattal én is azt mondom , hogy vicc . De lehet komoly ha egy képzett nő egy tök pancser faszival akad össze , ott lehet nyertes egy csaj is simán !