Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A robot helyében én az aggódást tanulnám meg először. Ha Tom Hanks-szel utazol valahová egy filmben, akkor meg fogsz halni.
Igen, nekem se tetszett annyira. Egynek jó volt, de a Ready Player One a témában hasonló sokkal jobban tetszett.Free guy:
Hogy ez mekkora fos.
Truman show koppintás (olyan szinten, hogy itt is a tengeren kell végül átkelnie a főhősnek...), csak a főszereplő egy videójáték városban öntudatra ébredt ai.
Vizuálisan, történetmesélésben erőteljesen a Ready Player One-t próbálták másolni, legnagyobb különbség, hogy megpróbál friss lenni, ezért modern videójátékos utalásokkal van tele, még a twitch majmokat is szerepeltetik benne, ugyanakkor a saját célközönségüket folyamatosan inzultálják a film során...
A történet is totál ellentmondásba kerül saját magával, film elején kerek-perec elhangzik, hogy az indiai csávó megvette az ai kódot ami a játékot működteti, film ~felétől hirtelen már ellopta. Szintén az indiai csávó baltával esik neki a játék - valszeg meglehetősen drága- szervereinek ahelyett, hogy lekapcsolná/kihúzná őket...
Na meg egy kis "white privilege"-et meg "patriarchy"-t azért beleerőszakoltak egy könnyed kis vígjátékba...
A vége különösen értelmetlen, szirupos faszság.
Az a meglepő, hogy fehérbőrűek vannak benne, ugyanis az fehér bőrszín extrém ritkaság a galaktikus birodalomban, akárcsak a fekete. Mindenki valamilyen kreol keverék, ez több regényből is kiderül, legdirektebben Az űr áramlataiban írja le, aminek van egy fekete bőrű szereplője és olyan extrém bolygón játszódik, ahol fehér bőrűek az emberek!Kijött az Alapítvány sorozat első két része, már online nézhető a szokásos helyeken. Leszámítva a kvóta-szereposztást, nekem ígéretes. Nyilván tök más, mint a könyvek, de még így is.
Kijött az Alapítvány sorozat első két része, már online nézhető a szokásos helyeken. Leszámítva a kvóta-szereposztást, nekem ígéretes. Nyilván tök más, mint a könyvek, de még így is.
Az a bajom, hogy nem tudom örüljek vagy ne. Ha olyan lesz, mint a régi, azon fogok óbégatni, hogy miért kellett ezt megcsinálni mégegyszer. Ha meg más lesz, akkor meg az eredeti karakterek, sztorik, konfliktusok fognak hiányozni.
A bejegyzés pont arról szól, hogy nem olyan lesz. Nem remake lesz.Az a bajom, hogy nem tudom örüljek vagy ne. Ha olyan lesz, mint a régi, azon fogok óbégatni, hogy miért kellett ezt megcsinálni mégegyszer. Ha meg más lesz, akkor meg az eredeti karakterek, sztorik, konfliktusok fognak hiányozni.
Egyetértek veled tényleg jól sikerült, nem hiába Jankovics Marcell az Jankovics Marcell, de sajnos már nincs közöttünk....Szerintem elképesztően jól sikerült az új Toldi mese: