Filmek és sorozatok

Csajszis verekedős kedvencek:

Chocolate, ha kedveled az ong bak stílusú bunyót:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Cynthia Rothrock és Michelle Yeoh

Sammo Hung vs Cynthia Rothrock

Linkelgetitek ezeket a nyugati förtelmeket, miközben már a cocializmusban is elpicsázta egy 40 kilós nő a rosszarcuakat...

Linkelgetitek ezeket a nyugati förtelmeket, miközben már a cocializmusban is elpicsázta egy 40 kilós nő a rosszarcuakat...

Jók a kaszkadőrök, nagyokat tudnak esni.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Pogány
241502328_10165732902795046_7220954447900123875_n.jpg

Mátrix 4 előzetes:

Mátrix 4 előzetes:
A 2. és 3. rész is egyre pocsékabb volt, az első se egy túl nagy szám történetileg. Technikailag volt akkor jó.
Ez az izé fogalmam sincs, hogy mi akar lenni, mert a trailer érdemi infót nem adott, de a zenétől kezdve majdnem mindenre azt mondod, hogy "meh + whatever".

Ez még kb. esti streamingben sem nézném meg, nemhogy moziba menjek érte.
Pedig elvileg látványfilm...

Szegedi bunyós is feltűnik a NETFLIX vadonatúj, Attila című sportdokumentumfilmjében. A streaming szolgáltató újdonsága a felvidéki magyar származású, Bellator világbajnoki címig menetelő Végh “Pumukli” Attila karrierjét mutatja be

• Tetszik
Reactions: zsolti and Nemerson
Határozottan kampányfilm, de maga a téma azért megérdemelt már egy filmet, kíváncsi vagyok a megvalósításra:

Ha meg lesz online majd posztolom. Úgy nézek minden új orosz filmet. Sajnos a magyar forgalmazók nem vevők orosz filmekre, csak a sok gagyi hallivudosra.
Sajnos igaz,bár szerencsére egyre több kivétel akad. Például a Geroj-t(Maskov,Petrov, Hodcsenkova) is szinkronizálták vagy az "Hogyan váltam orosszá"("Az orosz ara ára" címen...), vagy épp a "Papa,szdohnyi" című kissé beteg alkotást is. Nagyon meglepett amikor felfedeztem őket magyar szinkronnal.

Sajnos igaz,bár szerencsére egyre több kivétel akad. Például a Geroj-t(Maskov,Petrov, Hodcsenkova) is szinkronizálták vagy az "Hogyan váltam orosszá"("Az orosz ara ára" címen...), vagy épp a "Papa,szdohnyi" című kissé beteg alkotást is. Nagyon meglepett amikor felfedeztem őket magyar szinkronnal.
Ott van még a fekete villám avagy zúg a volga. Limonádéfilmek estére megteszi

• Tetszik
Reactions: sidewinder12
Igen, a Gagarint is kb 5 év késéssel csak az Urania vette át. (Technikailag amúgy voltak benne mosolyogtató részek, de nagyon átjött az egész) Ami a legjobb volt, az a kritikák, ahol pl abba kötöttek bele, hogy milyen hülyeség már, hogy Gagarin azt mondja gyerünk. De ha egyszer ezt mondta?
Vagy, hogy moszkvában nem is lehettek olyan ünnepélyek amit bemutatnak a film végén (archiv felvételek)
Ezek után mondjuk nem tudom mit várunk
А Szaljut-7 például egész hamar jött, de ami meglepő,hogy ezeket amerikai cégek hozzák be a magyar piacra.A Szaljut-7-et az HBO,pedig de jó lett volna moziban,IMAX 3D-ben nézni,ahogy eredetileg készült. Vagy az utóbbi évek egyik legsikeresebb orosz sorozatát a Vongozero-t például a Netflix vette meg és "Netfix Original" sorozatként hirdette. Annyira volt Netflix Original,hogy én már régen láttam a komplett első évadot, mire a Netflix egyáltalán felrakta róla az első előzetest. Mert nem Netflix készítés, hanem a TNT-Premier(a Gazprom-Media Holding része) nevű orosz stream szolgáltató forgatta a sorozatot,egy regény alapján. A második évad forgatását a napokban fejezték be. Úgy tudom ezt is megveszi, vagy már meg is vette a Netflix, mert egyrészt, aki látta az első évad utolsó részét,az tudja,hogy ott nem fejeződtek be az események, hanem épp ellenkezőleg, másrészt az első évadot nagyon szerették a külföldi nézők is.

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
А Szaljut-7 például egész hamar jött, de ami meglepő,hogy ezeket amerikai cégek hozzák be a magyar piacra.A Szaljut-7-et az HBO,pedig de jó lett volna moziban,IMAX 3D-ben nézni,ahogy eredetileg készült. Vagy az utóbbi évek egyik legsikeresebb orosz sorozatát a Vongozero-t például a Netflix vette meg és "Netfix Original" sorozatként hirdette. Annyira volt Netflix Original,hogy én már régen láttam a komplett első évadot, mire a Netflix egyáltalán felrakta róla az első előzetest. Mert nem Netflix készítés, hanem a TNT-Premier(a Gazprom-Media Holding része) nevű orosz stream szolgáltató forgatta a sorozatot,egy regény alapján. A második évad forgatását a napokban fejezték be. Úgy tudom ezt is megveszi, vagy már meg is vette a Netflix, mert egyrészt, aki látta az első évad utolsó részét,az tudja,hogy ott nem fejeződtek be az események, hanem épp ellenkezőleg, másrészt az első évadot nagyon szerették a külföldi nézők is.
Egyébként a mit vesz meg, és mit nem is érdekes. Van az Ekaterina sorozat. Az első éved volt magyarul, a többit azóta is várom.