Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Végre van van magy... nem... fil...
Szóval ilyen lipsi szarunk is.

Az utolsó jó liberális magyar film a férfi-női kapcsolatokról az volt, amiben orrbánba és szájerbe rakták Vad Katalint minden irányból, többször, többek. De már az is elmúlt.

• Vicces
  • Hűha
Reactions: Kim Philby and enzo

BJani

Well-Known Member
2020. január 28.
1 525
4 100
113
Csak 3 oldalt olvastam vissza, abban nem volt szó róla, úgyhogy csak idetolom a véleményt:

Ma megnéztük a Blokádot, és nekem kifejezetten tetszett. Őrülök, hogy készülnek ilyen filmek is manapság.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Nem még, de anélkül, hogy valamit látnál/ismernél mégis hogyan akarsz véleményt mondani?
Amiben nők nyavalyognak a problémáikról és hangsúlyosan NER-es gazdag ficsúr az egyik szereplő, az csak lipsi fos lehet! Ezt tanuld meg!
A nőknek a konyhában a helye és azért derpegnek minden szaron, mert a puhapöcsű férjük nem döngeti meg őket rendesen! Ha meg még akkor is, akkor néhány maflás helyre teszi!
Minden más, aljadék nyugati szenny, amivel tönkre akarják tenni ezredévek kultúráját ezek a imperialista-sorosista-lmbtquiopista-trapista-tudatbefolyásoló mocsadékok! (köpős emodzsi)
:)

T

Törölt tag

Guest
A nőknek a konyhában a helye és azért derpegnek minden szaron, mert a puhapöcsű férjük nem döngeti meg őket rendesen! Ha meg még akkor is, akkor néhány maflás helyre teszi!

Ez most ütött, főleg mivel ez a beszélgetés tegnap estefele így elhangzott az egyik mozdonyvezetőnk és köztem:

-Baszdmeg itt vagyok a Lidl-ben és nem találok olyan tablettát... Neked van mosogatógéped?
-Nincs.
-Akkor nálad az asszony mosogat, jóvvan. Nem tudod milyen tabletta kell bele, vagy jó a por is? Ilyen első indításhoz való cucc, nem tudom mi a neve.
-Miért nem kérdezed meg az asszonyt?
-Mert már nincs, azért vettem mosogatógépet.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Ez most ütött, főleg mivel ez a beszélgetés tegnap estefele így elhangzott az egyik mozdonyvezetőnk és köztem:

-Baszdmeg itt vagyok a Lidl-ben és nem találok olyan tablettát... Neked van mosogatógéped?
-Nincs.
-Akkor nálad az asszony mosogat, jóvvan. Nem tudod milyen tabletta kell bele, vagy jó a por is? Ilyen első indításhoz való cucc, nem tudom mi a neve.
-Miért nem kérdezed meg az asszonyt?
-Mert már nincs, azért vettem mosogatógépet.
Nekem már végem, reszeltek, lefőtt a kávé, már a B-oldal megy...
Én szoktam mosogatni... meg a mosógépet is beindítom, ha kell. A porszívózást meg sem merem említeni... :(

• Tetszik
Reactions: Fundin

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 347
9 689
113
Amiben nők nyavalyognak a problémáikról és hangsúlyosan NER-es gazdag ficsúr az egyik szereplő, az csak lipsi fos lehet! Ezt tanuld meg!
Minden más, aljadék nyugati szenny, amivel tönkre akarják tenni ezredévek kultúráját ezek a imperialista-sorosista-lmbtquiopista-trapista-tudatbefolyásoló mocsadékok! (köpős emodzsi)
A nők valóban nyavalyognak. Nagyon sok példát tudnék írni. NER gazdag ficsúr =lipsi fos? Ez csak nekem nem egyértelmű? A nők, a modern nők már nagyon ritkán tevékenykednek a konyhában. Valóban sok a puhapöcsű férfi, de ennek is oka van. Néhány maflásnak jó időben és helyen lenne helye egy utópisztikus világban. Tény, hogy brutális mennyiségben mossák az emberek agyát a nyugati szennyel és eredményesen teszik tönkre a társadalom alapját a családot. Ezzel persze a társadalom teljes egészére kihatnak. Az is tény, hogy az lmbtqixyz (már követni se tudom) ismét csak a társadalom alappillérét akarja (eredményesen) tönkretenni.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
A nők valóban nyavalyognak. Nagyon sok példát tudnék írni. NER gazdag ficsúr =lipsi fos? Ez csak nekem nem egyértelmű? A nők, a modern nők már nagyon ritkán tevékenykednek a konyhában. Valóban sok a puhapöcsű férfi, de ennek is oka van. Néhány maflásnak jó időben és helyen lenne helye egy utópisztikus világban. Tény, hogy brutális mennyiségben mossák az emberek agyát a nyugati szennyel és eredményesen teszik tönkre a társadalom alapját a családot. Ezzel persze a társadalom teljes egészére kihatnak. Az is tény, hogy az lmbtqixyz (már követni se tudom) ismét csak a társadalom alappillérét akarja (eredményesen) tönkretenni.
Ez egy poén akart lenni.
Ironikus túlzás.
A végén a vigyorifej ezt hivatott jelezni.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 190
14 433
113

Ez egy poén akart lenni.
Ironikus túlzás.
A végén a vigyorifej ezt hivatott jelezni.

Pedig kár érte, amíg "félreértettük" egész jó hozzászólás volt, kezdett épülni egy rajongói táborod! ...amit most derékba törtél! :oops:

Így jártál! :p ;) ...

.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 563
61 965
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szerintem marhajó! Én nagyon szeretem! Szerintem veri a Mandaloriant is!

Nem láttam a sorozatott, így nem véleményezem, de a kritika alapján, attól jó, hogy 0% Star Warst tartalmaz :D
Ez aztán nagy dicséret az SW-nek. :rolleyes:
A Mandaloriból megnéztem az első részeket. Olyan szar az a sorozat, hogy majdnem eret vágtam magamon tőle!
A 1990-2010 között egy ilyen sorozatott 2 rész után elkaszáltak volna! (ha egyáltalán rábólint valaki)
Nagyon erősen érződik, hogy milyen bajban van jelenleg a filmkészítés. Szar követ szart és tapsolunk ha már valami legalább egyszer megnézhető rossz szájíz nélkül....