Attól a résztol én is, ráadásul végleg megutáltam a Razor Crestet és alig vártam, mikor semmisul meg úgy, hogy már nem fog lehetni oszeheszteni.Attól a résztől meg egyenesen falra másztam amikor az űrlény a tojásait próbálja eljuttatni a párjához és viccesnek kellett volna lennie, ahogy a miniyoda megeszi az utódait...
De amúgy nem rosz a sorozat - pláne hogy a SW legnagyobb erossége nem is a jedik, hanem a halomra loheto stormtrooperek. Elképesztoen mulatságos, hogyan vannak likvidálva:
Nem SW fanként de sci-fit fogyasztóként; már az Andor második részét is alig tudtam vegig nézni annyira érdektelen semmitmondó az egész. Aztán el is engedtem. Én azt gondolnám, hogy az SW pont a Jediktől meg az erőtől lenne érdekes, így, hogy még az sincs benne, csak egy középszerű sci-fi.
Persze aki rá van cuppanva az SW-re annak lehet tetszik.
Akkor peched van, mivel pont a harmadik részben, Luthen Rael megjenésével, kezdodik az egész felporogni. Szerintem fussál neki még egyszer, mert a leheto legroszabbkor hagtad abba.
Nem csoda, hogy az elso három részt egyszerre adták ki, nyilván maguk is tisztában voltak azzal, hogy az elso ketto rész nem valami nagy dobás, ráadásul elég rovidek is ...