Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

mijki

Well-Known Member
2012. augusztus 12.
341
890
93
Sajnos ez a szarkupacság lett a divat.... :(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ahhoz képest, hogy mennyi film és sorozat van, nem találok magamnak nézni valót.
A vajákot is elbaszták szándékosan, pedig elég jó az alapanyag.
Szóval nézhetem újra és újra a 2020 előtti filmjeimet, sorozataimat. :cool:

A Marvel kb. az End Game után meghalt. Még a Spider Man: Homecoming jó volt, a többibe belealudtam.
A Thor 4-nek és az új Galaxis őrzőinek adok majd még esélyt.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 563
61 970
113
A Marvel kb. az End Game után meghalt. Még a Spider Man: Homecoming jó volt, a többibe belealudtam.
A Thor 4-nek és az új Galaxis őrzőinek adok majd még esélyt.

A legújabb Thor rossz volt, és nekem már a Galaxis őrzői 2 sem jött be.
Amúgy sem vagyok nagy marveles.
De hát az "új" DC Batman is egy fos. Náluk legalább a legutóbbi öngyilkos osztag jól sikerült. Meg a Béke Harcos és a Harley Quinn sorozat.
Bár valószínűleg itt is az a helyzet, hogy nem abszolút értelemben jók, hanem minden más sokkal szarabb XD
Nem véletlen, hogy a 20-on éves B kategóriás horror filmeket is jobban élvezem ma már, mint a mai szuperprodukciókat XD

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 736
17 592
113
Sajnos ez a szarkupacság lett a divat....
Ahhoz képest, hogy mennyi film és sorozat van, nem találok magamnak nézni valót.
Még csak az első 4 rész van kint, de eddig teljesen vállalható a The Peripheral sorozat. Az ötlet ha nem is teljesen eredeti, de eddig jó, a CGI +akciók is szépek, es a szereplők se rosszak. Csak azért nem ajánlottam eddig mert legutóbb a Raised by Wolves is jól indult, de a kb pont 4rész után totális idióta agymenésbe ment át.
Egy próbát szerintem megér;

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Köszi! Ez az, most már beugrott. :)

hernadi-gyula-egri-csillagok-haboruja_2bdzcxh9.jpg
Ha már Eger!

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 563
61 970
113
Lehet, hogy régebben már betettem ide. A Vaják (igazából boszorkány) teljes története (regény) :
Ezt a kíváló alapanyagot nem sikerült normálisan megfilmesíteni :mad:
Pedig egy Gyűrűk Ura/Trónok harca szintű dologról beszélünk....

• Tetszik
Reactions: Zaphod Beeblebrox
T

Törölt tag

Guest
Ezt a kíváló alapanyagot nem sikerült normálisan megfilmesíteni :mad:

Ráadásul ha megkapargatod egy kicsit a felszínt még durvább.
Cavill eleinte még teljes odaadással nyilatkozott, nagy kocka és az egyik kedvenc világa.
Meg is fogadta, hogy végig ő játssza Geralt-ok, amíg a készítők TISZTELETTEL bánnak az alapművel.
Aztán a 2. évadnál már lejjebb adott a lelkesedése.
3.-nál meg bejelentette, hogy kiszáll, hivatalosan, mert Superman-re akar koncentrálni...

Mai napig nem bírom megérteni, hogyan lehetett 2 olyan íróra rábízni a megfilmesítést akik azzal kezdték, hogy utálják az alapművet és át fogják alakítani...

Mondjuk a Gyűrűk Ura se járt jobban az új sorozattal, az is egy foslé, még ha nem is akkora, mint a witcher.

De az abszolút legalja számomra idén az alapítvány sorozat, a fenti kettővel ellentétben végig se bírtam nézni.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 024
33 591
113
Sajnos ez a szarkupacság lett a divat.... :(

Ha már a Shrekből is élőszereplőset csináltak, miért pont a 4. résszel kezdték?

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113

Azért nem. Egy jól sikerült ponyva, aminek az ízét borsát a rejtői (szür)realizmus, és az untig ismert skandiváv gyökerű fantasy helyett a kelet európai mese és mondavilág adja ki igazán. Szerethető karakterek, de azért a sztori max egy erős közepes.

Ebből viszont még mindig lehetett volna egy jó és élvezhető sorozat, sajnos a tehetségtelen forgatókönyvírók és az irtózatosan ciki mellékszereplők miatt az lett belőle. Azért volt pár jó pillanat is (S1E1, SE2E1 pl)

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 024
33 591
113
Azért nem. Egy jól sikerült ponyva, aminek az ízét borsát a rejtői (szür)realizmus, és az untig ismert skandiváv gyökerű fantasy helyett a kelet európai mese és mondavilág adja ki igazán. Szerethető karakterek, de azért a sztori max egy erős közepes.

Ebből viszont még mindig lehetett volna egy jó és élvezhető sorozat, sajnos a tehetségtelen forgatókönyvírók és az irtózatosan ciki mellékszereplők miatt az lett belőle. Azért volt pár jó pillanat is (S1E1, SE2E1 pl)
i-watch-the-witcher-for-the-plot-imgflip-com-because-someone-67171342.png

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 563
61 970
113
Mai napig nem bírom megérteni, hogyan lehetett 2 olyan íróra rábízni a megfilmesítést akik azzal kezdték, hogy utálják az alapművet és át fogják alakítani...

Gondolom két woke buzira bízták :mad:

Ráadásul ha megkapargatod egy kicsit a felszínt még durvább.
Cavill eleinte még teljes odaadással nyilatkozott, nagy kocka és az egyik kedvenc világa.
Meg is fogadta, hogy végig ő játssza Geralt-ok, amíg a készítők TISZTELETTEL bánnak az alapművel.
Aztán a 2. évadnál már lejjebb adott a lelkesedése.
3.-nál meg bejelentette, hogy kiszáll, hivatalosan, mert Superman-re akar koncentrálni...

És igaza is van! Meggyaláznak egy mester művet, pedig a Cavill szívét-lelkét bele adta a sztoriba!
Nagyon dühítő ez az egész dolog.

Mondjuk a Gyűrűk Ura se járt jobban az új sorozattal, az is egy foslé, még ha nem is akkora, mint a witcher.

Nem nézem a sorozatot. Amikor közölték, hogy úgy készítenek előzményt, hogy nem bírtokolják a jogokat, akkor mondtam, hogy ezt én meg nem nézem.
Attól félek a vaják is ilyen fostenger lesz. Pedig nagyon jó kis történet!

De az abszolút legalja számomra idén az alapítvány sorozat, a fenti kettővel ellentétben végig se bírtam nézni.

Nem volt hozzá "szerencsém". XD

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Ohoho! December 18tól!

Harrison Ford. El se hiszem.

És még mindig semmi a 6666ról!

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 219
27 094
113

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Végre kijött a második része is ! Nagyon brutális !

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 036
18 272
113
Fekete Párduc 2

Ez elég nagy woke-ság, de végülis Fekete Párduc filmtől mit várjunk.

Namor-nak és a háttérsztorijának volt egy hangulata, ott voltak jobb pillanatok.