Filmek és sorozatok

Sajnos ez a szarkupacság lett a divat.... :(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ahhoz képest, hogy mennyi film és sorozat van, nem találok magamnak nézni valót.
A vajákot is elbaszták szándékosan, pedig elég jó az alapanyag.
Szóval nézhetem újra és újra a 2020 előtti filmjeimet, sorozataimat. :cool:

A Marvel kb. az End Game után meghalt. Még a Spider Man: Homecoming jó volt, a többibe belealudtam.
A Thor 4-nek és az új Galaxis őrzőinek adok majd még esélyt.

A Marvel kb. az End Game után meghalt. Még a Spider Man: Homecoming jó volt, a többibe belealudtam.
A Thor 4-nek és az új Galaxis őrzőinek adok majd még esélyt.

A legújabb Thor rossz volt, és nekem már a Galaxis őrzői 2 sem jött be.
Amúgy sem vagyok nagy marveles.
De hát az "új" DC Batman is egy fos. Náluk legalább a legutóbbi öngyilkos osztag jól sikerült. Meg a Béke Harcos és a Harley Quinn sorozat.
Bár valószínűleg itt is az a helyzet, hogy nem abszolút értelemben jók, hanem minden más sokkal szarabb XD
Nem véletlen, hogy a 20-on éves B kategóriás horror filmeket is jobban élvezem ma már, mint a mai szuperprodukciókat XD

Sajnos ez a szarkupacság lett a divat....
Ahhoz képest, hogy mennyi film és sorozat van, nem találok magamnak nézni valót.
Még csak az első 4 rész van kint, de eddig teljesen vállalható a The Peripheral sorozat. Az ötlet ha nem is teljesen eredeti, de eddig jó, a CGI +akciók is szépek, es a szereplők se rosszak. Csak azért nem ajánlottam eddig mert legutóbb a Raised by Wolves is jól indult, de a kb pont 4rész után totális idióta agymenésbe ment át.
Egy próbát szerintem megér;

Köszi! Ez az, most már beugrott. :)

hernadi-gyula-egri-csillagok-haboruja_2bdzcxh9.jpg
Ha már Eger!

Lehet, hogy régebben már betettem ide. A Vaják (igazából boszorkány) teljes története (regény) :
Ezt a kíváló alapanyagot nem sikerült normálisan megfilmesíteni :mad:
Pedig egy Gyűrűk Ura/Trónok harca szintű dologról beszélünk....

• Tetszik
Reactions: Zaphod Beeblebrox
Ezt a kíváló alapanyagot nem sikerült normálisan megfilmesíteni :mad:

Ráadásul ha megkapargatod egy kicsit a felszínt még durvább.
Cavill eleinte még teljes odaadással nyilatkozott, nagy kocka és az egyik kedvenc világa.
Meg is fogadta, hogy végig ő játssza Geralt-ok, amíg a készítők TISZTELETTEL bánnak az alapművel.
Aztán a 2. évadnál már lejjebb adott a lelkesedése.
3.-nál meg bejelentette, hogy kiszáll, hivatalosan, mert Superman-re akar koncentrálni...

Mai napig nem bírom megérteni, hogyan lehetett 2 olyan íróra rábízni a megfilmesítést akik azzal kezdték, hogy utálják az alapművet és át fogják alakítani...

Mondjuk a Gyűrűk Ura se járt jobban az új sorozattal, az is egy foslé, még ha nem is akkora, mint a witcher.

De az abszolút legalja számomra idén az alapítvány sorozat, a fenti kettővel ellentétben végig se bírtam nézni.

Sajnos ez a szarkupacság lett a divat.... :(

Ha már a Shrekből is élőszereplőset csináltak, miért pont a 4. résszel kezdték?

Azért nem. Egy jól sikerült ponyva, aminek az ízét borsát a rejtői (szür)realizmus, és az untig ismert skandiváv gyökerű fantasy helyett a kelet európai mese és mondavilág adja ki igazán. Szerethető karakterek, de azért a sztori max egy erős közepes.

Ebből viszont még mindig lehetett volna egy jó és élvezhető sorozat, sajnos a tehetségtelen forgatókönyvírók és az irtózatosan ciki mellékszereplők miatt az lett belőle. Azért volt pár jó pillanat is (S1E1, SE2E1 pl)

Azért nem. Egy jól sikerült ponyva, aminek az ízét borsát a rejtői (szür)realizmus, és az untig ismert skandiváv gyökerű fantasy helyett a kelet európai mese és mondavilág adja ki igazán. Szerethető karakterek, de azért a sztori max egy erős közepes.

Ebből viszont még mindig lehetett volna egy jó és élvezhető sorozat, sajnos a tehetségtelen forgatókönyvírók és az irtózatosan ciki mellékszereplők miatt az lett belőle. Azért volt pár jó pillanat is (S1E1, SE2E1 pl)
i-watch-the-witcher-for-the-plot-imgflip-com-because-someone-67171342.png

Mai napig nem bírom megérteni, hogyan lehetett 2 olyan íróra rábízni a megfilmesítést akik azzal kezdték, hogy utálják az alapművet és át fogják alakítani...

Gondolom két woke buzira bízták :mad:

Ráadásul ha megkapargatod egy kicsit a felszínt még durvább.
Cavill eleinte még teljes odaadással nyilatkozott, nagy kocka és az egyik kedvenc világa.
Meg is fogadta, hogy végig ő játssza Geralt-ok, amíg a készítők TISZTELETTEL bánnak az alapművel.
Aztán a 2. évadnál már lejjebb adott a lelkesedése.
3.-nál meg bejelentette, hogy kiszáll, hivatalosan, mert Superman-re akar koncentrálni...

És igaza is van! Meggyaláznak egy mester művet, pedig a Cavill szívét-lelkét bele adta a sztoriba!
Nagyon dühítő ez az egész dolog.

Mondjuk a Gyűrűk Ura se járt jobban az új sorozattal, az is egy foslé, még ha nem is akkora, mint a witcher.

Nem nézem a sorozatot. Amikor közölték, hogy úgy készítenek előzményt, hogy nem bírtokolják a jogokat, akkor mondtam, hogy ezt én meg nem nézem.
Attól félek a vaják is ilyen fostenger lesz. Pedig nagyon jó kis történet!

De az abszolút legalja számomra idén az alapítvány sorozat, a fenti kettővel ellentétben végig se bírtam nézni.

Nem volt hozzá "szerencsém". XD

Ohoho! December 18tól!

Harrison Ford. El se hiszem.

És még mindig semmi a 6666ról!

Végre kijött a második része is ! Nagyon brutális !

Fekete Párduc 2

Ez elég nagy woke-ság, de végülis Fekete Párduc filmtől mit várjunk.

Namor-nak és a háttérsztorijának volt egy hangulata, ott voltak jobb pillanatok.