Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag

Guest
Jurassic World Dominion bővített változat...

Na ez egy szörnyű film, nem hiába áll a szokásos felszopás ellenére 5,7-en imdb-n.

Buta, kiszámítható, tele agyatlan sötétzöld szarságokkal...

Ami csavar lenne annál is csak legyint az ember, hiszen egyértelmű, hogy a gyanús feka csak jó ember lehet, még az egész dínóprojekt mögött álló ázsiait is kimosdatják, gonosz csak az öltönyös fehér férfi lehet...
Legrosszabb a fekete pilótanő (exAirforce ofc), színészi játék 0, faarc végig, természetesen ő ment meg mindenkit mindenhol...

Természetesen bevetik holivúd legújabb kedvencét a nostalgia bait-et, régi szereplők visszahozásával, utalgatással a régi filmekre (Dodgson hogy a tökömbe szerezte meg a borotvahabos dobozt?).

Ráadásul lelketlen az egész, főleg a végén a dinóharc, ami van mert kell és kész.

Na meg a legvége ami tökétesen bemutatja a zöld agyhalált: mutatják a szabadban brutális tempóban szaporodó, egész ökoszosztémát leromboló dinókat szép zenére a mai állatok között, hogy a természet "harmóniában él".

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113
The Peripheral Season 1 - Teaser Trailer
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az első rész elég erősre sikerült, de már félek látható, hol mehet félre a sorozat és lehet az olcsósítás, vagy a rossz forgatókönyv áldozata. Mindenesetre nem kapcsoltam ki, mint ahogy tettem azt pl. a Star Wars-os sorozatokkal. Szóval az értékelés eddig egy határozott talán. :)

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 455
113
Leggyengébb James Bond karakter volt, az utolsó előtti is utcahosszal előzi. Talán csak a következő lesz mégrosszabb, aki egy néger nő ahogy kinézett az utolsó film.
Hát ízlések és pofonok ! Az én ízlésem szerint a legjobb volt mind közül mint ahogyan a filmjei is . Szerettem a Coneris részeket is de mai szemmel már bugyuták , a színészi képességet persze nem lebecsülve ! De gustibus non est disputandum !

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Az első rész elég erősre sikerült, de már félek látható, hol mehet félre a sorozat és lehet az olcsósítás, vagy a rossz forgatókönyv áldozata. Mindenesetre nem kapcsoltam ki, mint ahogy tettem azt pl. a Star Wars-os sorozatokkal. Szóval az értékelés eddig egy határozott talán. :)
Én már feladtam.

• Hűha
Reactions: zeal
K

kamm

Guest
+1

Nálam Roger Moore és Pierce Brosnan hozta legjobban a karaktert.
Hát ízlések és pofonok ! Az én ízlésem szerint a legjobb volt mind közül mint ahogyan a filmjei is . Szerettem a Coneris részeket is de mai szemmel már bugyuták , a színészi képességet persze nem lebecsülve ! De gustibus non est disputandum !
Leggyengébb James Bond karakter volt, az utolsó előtti is utcahosszal előzi. Talán csak a következő lesz mégrosszabb, aki egy néger nő ahogy kinézett az utolsó film.

Szerintem en vagyok a legnagyobb Bond-rajongo itt (el nem tudod kepzelni, mi mindent vasaroltam ossze az evtizedek alatt)...

Mint gyerek, en is eloszor a dandy Moore karakteret szerettem meg, de valojaban az eredeti Bond egy hidegveru gyilkos, es ezt, kapaszkodjatok meg, legjobban bezony Timothy Dalton es Daniel Craig hozta eddig, mogottuk Conneryvel.
A nepek kozott leginkabb nepszeruek szerintem a Brosnan-filmek, pont a hollywoodi ill. Moore-os beutesuk miatt.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 885
11 216
113

Emilia Clarke? Akkor kap egy esélyt, bár fogalmam nincs miről szól majd a sorozat :)

K

kamm

Guest
Ez elso ket resz egyelore nezheto...

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
G. I. Joe sorozat 24/7-ben.

Hehe, pont egy olyan rész van, amiben alakra és méretre is az iráni öngyilkos drónokhoz hasonlókat fejlesztenek Cobráék. :)