Találtam két buzi, néger és zsidómentes sorozatot a Netflixen!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Találtam két buzi, néger és zsidómentes sorozatot a Netflixen!
Az Andor most kezd beindulni, és imádom, mert végre nincs egy rohadt jedi sem!The Peripheral Season 1 - Teaser Trailer
Az első rész elég erősre sikerült, de már félek látható, hol mehet félre a sorozat és lehet az olcsósítás, vagy a rossz forgatókönyv áldozata. Mindenesetre nem kapcsoltam ki, mint ahogy tettem azt pl. a Star Wars-os sorozatokkal. Szóval az értékelés eddig egy határozott talán.
Dezinfó terjesztéséért felnyomlak a moderátoroknál.Találtam két buzi, néger és zsidómentes sorozatot a Netflixen!
Miért, Zsivány Hősök jobb lett volna?Bazz, ez már megy? Azonnal el kezdem pótolni. Dobom ki a családot a nappaliból!
Köcsög HBO magyar címmel rakta be, ilyen barom címmel (Engedetlen hősök b+) fel se tűnt, hogy ez az.
Bármi, ha beteszik az angol címet.Miért, Zsivány Hősök jobb lett volna?
Szerintem meg a “Filmek és sorozatok” topikba kell integrálni az egész kérdéskört, hiszen a Királylány a feleségem című nagy sikerű filmben ismerhettük meg (anno ‘52-ben) Tulipános(!) Fanfan karakterét.Nem-nem a tüzérség topikba megy, hisz a szovjet-orosz csöves tüzérségek szinte mind virágok, mint a 2Sz4 Tulipán", a 2Sz7 "Pünkösdirózsa" vagy a 2Sz1 "Szegfű"
Én ezt később láttam, a történettel alapvetően nincs baj, sőt, jól meg van írva, de sok benne a CGI és a gagyi díszlet. Ezek engem kizökkentenek egy filmből/sorozatból. Jobban szeretem a maszkokat és a praktikus efekteket, sokkal szebben öregszenek, lásd. Penge II vs. III. Utóbbi hiába készült később, sokkal szarabbul néz ki nem egy helyen...
De mondhatnám az Aliens (Alien II) vs. Alien III-at, ahol utóbbi már a saját korában is szerintem nevetséges CGI-al bírt, előbbiben meg lényegében nem volt. Százszor jobban is néz ki e miatt.
Már az orosz filmekben is van kvótanéger:?
Anno így ment Csehszlovákiában magyar lakta területeken a Tulipános Fanfan: Tulipán a fán.Szerintem meg a “Filmek és sorozatok” topikba kell integrálni az egész kérdéskört, hiszen a Királylány a feleségem című nagy sikerű filmben ismerhettük meg (anno ‘52-ben) Tulipános(!) Fanfan karakterét.
Csak érdekességként, én egy fél éven belül láttam, és nekem fiatal fejjel is teljesen nézhető volt, sőt, ha az ember jól elkapja a hangulatát, akkor szerintem szórakoztató tud lenni a mai napig.