A 4.-re azt írják, jobb az 1.-nél.Az eső évad fasza volt.

A 4.-re azt írják, jobb az 1.-nél.Az eső évad fasza volt.

És játszik benne a gyönyörű Jessica Bail?A 4.-re azt írják, jobb az 1.-nél.![]()
Na majd megnézem. Én a k-európai, török és spanyol sorozatokat kedvelem. Bár már valamelyik lengyelben is feltünt valami indokolatlan néger. Buzi meg akkor legyen valaki, ha annak a dráma szempontjából jelentősége van. Pl a kiváló román sorozatban, ahol az erdőben buzuló két srác meglát egy gyilkosságot. Vagy Almodóvar buzijai.A 4.-re azt írják, jobb az 1.-nél.![]()
Az Old manben nekem folyamatosan az volt az érzésem, hogy Jeff Bridges Bill Pullmant utánozza a Sinnerből. Mizgás, mimika.Na majd megnézem. Én a k-európai, török és spanyol sorozatokat kedvelem. Bár már valamelyik lengyelben is feltünt valami indokolatlan néger. Buzi meg akkor legyen valaki, ha annak a dráma szempontjából jelentősége van. Pl a kiváló román sorozatban, ahol az erdőben buzuló két srác meglát egy gyilkosságot. Vagy Almodóvar buzijai.
Rögtön az elején kínai rákhalászok, leszbikus néger festőnő... Minek kell ez az érzékenyítés mindenbe.És játszik benne a gyönyörű Jessica Bail?

Annyira durva az a regény, a prózája nagyon erős, hatásosabb, mint az 1984.A "Mi" című film előzetese( a film Jevgenyij Zamjatyin "Mi" című regénye alapján készült)
"Üdvözöljük Önöket, az Egységes Állam polgárait
Legyőztük a gyűlöletet, a szerelmet és a félelmet. Mi mind egymásra támaszkodunk, és minden amit teszünk, azt egyetlen cél érdekében tesszük. Az Integrál űrhajó megépítésért. Ami az utolsó reményünk"
Nem értem ezeket a vezetőket. Kizártnak érzem, hogy ezzel bármit is nyernek. Max. más fogja megcsinálni ugyanezt, oszt vehetik meg még egyszer.
Leggyengébb James Bond karakter volt, az utolsó előtti is utcahosszal előzi. Talán csak a következő lesz mégrosszabb, aki egy néger nő ahogy kinézett az utolsó film.Megkapta, amit Mr.Bond is
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..