Ami most nagyon bejön, meglepő, de a Babylon Berlin. Elképesztően jó kis német sorozat, "krimi" a két világháború közötti történésekről. Tényleg jó színészek, szezonokon át összefüggő remek kis történet, faxa fordulatok. Még Bryan Ferry is énekel/fellép benne! Három széria van fent az HBO Maxon, de 4. is van. Úgy tudom októberben mutatják be. Most tartok a 3. évadnál, és az első kettő kb. mindenre (díszletek, ötletek, megvalósítás, stb.) 10ből kb. 9es. Igazi felüdülés a néger hobbitok és a töketlen sárkányok között.
Amikor nézem, mindig eszembe jut egy NDK sorozat (meg nem mondom mi volt a címe ...), még a Halál archívumos NDK színésszel, aki pont akkor öltözött be SAsnak, amikor a Hosszú kések éjszakája zajlott ...
Szóval, van egyfajta hangulata ennek is. Olyan cliffhangerek voltak eddig a két széria végén, hogy ihaj!
Szóval, tényleg ajánlom mindenkinek. Még egy. Az S01E01 után picit pihentettem pár hónapra, valahogy az első rész annyira nem fogott meg, teljesen másnak, egy sima berlini mulatós baromságnak nézett ki a dolog, mint ahová fajult a 2. rész után, de nemrég folytattam, és nem bántam meg.