Filmek és sorozatok

A 4.-re azt írják, jobb az 1.-nél. :)
Na majd megnézem. Én a k-európai, török és spanyol sorozatokat kedvelem. Bár már valamelyik lengyelben is feltünt valami indokolatlan néger. Buzi meg akkor legyen valaki, ha annak a dráma szempontjából jelentősége van. Pl a kiváló román sorozatban, ahol az erdőben buzuló két srác meglát egy gyilkosságot. Vagy Almodóvar buzijai.

• Tetszik
Reactions: bat77
Na majd megnézem. Én a k-európai, török és spanyol sorozatokat kedvelem. Bár már valamelyik lengyelben is feltünt valami indokolatlan néger. Buzi meg akkor legyen valaki, ha annak a dráma szempontjából jelentősége van. Pl a kiváló román sorozatban, ahol az erdőben buzuló két srác meglát egy gyilkosságot. Vagy Almodóvar buzijai.
Az Old manben nekem folyamatosan az volt az érzésem, hogy Jeff Bridges Bill Pullmant utánozza a Sinnerből. Mizgás, mimika.

Elkezdtem a Sinner 4. évadot.
Az Is... basz... meg őket a valaguknál fogva! :D Rögtön az elején kínai rákhalászok, leszbikus néger festőnő... Minek kell ez az érzékenyítés mindenbe.

Jessica sajnos nincs benne. Remélem attól még jó lesz.

• Szomorú
Reactions: gacsat
2005 :)

311242876_525880759347747_7173806273246482633_n.jpg

A "Mi" című film előzetese( a film Jevgenyij Zamjatyin "Mi" című regénye alapján készült)
"Üdvözöljük Önöket, az Egységes Állam polgárait
Legyőztük a gyűlöletet, a szerelmet és a félelmet. Mi mind egymásra támaszkodunk, és minden amit teszünk, azt egyetlen cél érdekében tesszük. Az Integrál űrhajó megépítésért. Ami az utolsó reményünk"
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A "Mi" című film előzetese( a film Jevgenyij Zamjatyin "Mi" című regénye alapján készült)
"Üdvözöljük Önöket, az Egységes Állam polgárait
Legyőztük a gyűlöletet, a szerelmet és a félelmet. Mi mind egymásra támaszkodunk, és minden amit teszünk, azt egyetlen cél érdekében tesszük. Az Integrál űrhajó megépítésért. Ami az utolsó reményünk"
Annyira durva az a regény, a prózája nagyon erős, hatásosabb, mint az 1984.

Elhunyt a Hagridot alakító színész.
A sárkányokon túl más füstokádókat is szeretett:

• Szomorú
Reactions: Veér Ispán
Megkapta, amit Mr.Bond is :)

Leggyengébb James Bond karakter volt, az utolsó előtti is utcahosszal előzi. Talán csak a következő lesz mégrosszabb, aki egy néger nő ahogy kinézett az utolsó film.

Ez meg egy másik gyönyörű alkotás, Olaszországból:
Ha Isten is úgy akarja!