Filmek és sorozatok

Attól a résztől meg egyenesen falra másztam amikor az űrlény a tojásait próbálja eljuttatni a párjához és viccesnek kellett volna lennie, ahogy a miniyoda megeszi az utódait...
Attól a résztol én is, ráadásul végleg megutáltam a Razor Crestet és alig vártam, mikor semmisul meg úgy, hogy már nem fog lehetni oszeheszteni.
De amúgy nem rosz a sorozat - pláne hogy a SW legnagyobb erossége nem is a jedik, hanem a halomra loheto stormtrooperek. Elképesztoen mulatságos, hogyan vannak likvidálva:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem SW fanként de sci-fit fogyasztóként; már az Andor második részét is alig tudtam vegig nézni annyira érdektelen semmitmondó az egész. Aztán el is engedtem. Én azt gondolnám, hogy az SW pont a Jediktől meg az erőtől lenne érdekes, így, hogy még az sincs benne, csak egy középszerű sci-fi.
Persze aki rá van cuppanva az SW-re annak lehet tetszik.

Akkor peched van, mivel pont a harmadik részben, Luthen Rael megjenésével, kezdodik az egész felporogni. Szerintem fussál neki még egyszer, mert a leheto legroszabbkor hagtad abba. ;)
Nem csoda, hogy az elso három részt egyszerre adták ki, nyilván maguk is tisztában voltak azzal, hogy az elso ketto rész nem valami nagy dobás, ráadásul elég rovidek is ...

Szerintem az egész Star Wars báját az adta, hogy Lucas pocsék író és még pocsékabb rendező, de nagy álmodó.

A Disney érzekelhetöen egy könnyen fogyasztható kommersz szórakozássá butitotta a SW-t,
Régi mantrám, hogy Timothy Zahn - Birodalom örökösei könyvsorozattal kellett volna folytatni, nem ez az ébredőerősutolsójedis baromság. Az komplex, baljós. Nem hullanak benne a rohamosztagosok, mint valami balfaszok, nem teljhatalmú félistenek az erőhasználók. Szóval fasza. Szerintem.

Régi mantrám, hogy Timothy Zahn - Birodalom örökösei könyvsorozattal kellett volna folytatni, nem ez az ébredőerősutolsójedis baromság. Az komplex, baljós. Nem hullanak benne a rohamosztagosok, mint valami balfaszok, nem teljhatalmú félistenek az erőhasználók. Szóval fasza. Szerintem.
Hát,éppenséggel a végére Zahn annyira felépitette az Admirálist,hogy pont az utolsó jedi szupererejével kellett neki valahogy mégis vesztesnek kihoznia.
Zahn többi könyve is nagyon jó.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Hát,éppenséggel a végére Zahn annyira felépitette az Admirálist,hogy pont az utolsó jedi szupererejével kellett neki valahogy mégis vesztesnek kihoznia.
Zahn többi könyve is nagyon jó.
Én úgy emlékszem, hogy a végén hajógyári ütközetet éppen, hogy megnyerte a Köztársaság, az admirálist a testőre nyírta ki, a kettyós jedit meg 3-an sikerült legyőzni. Nyerhetett volna az admirális a kettyós nélkül is, csak hosszabb ideig tartott volna. Én így értelmeztem.

Én úgy emlékszem, hogy a végén hajógyári ütközetet éppen, hogy megnyerte a Köztársaság, az admirálist a testőre nyírta ki, a kettyós jedit meg 3-an sikerült legyőzni. Nyerhetett volna az admirális a kettyós nélkül is, csak hosszabb ideig tartott volna. Én így értelmeztem.
Én úgy emlékszem,hogy a végén Luke a mindenható erővel-de jó régen olvastam trilógiát,valamikor a 90es években.

Filmek, videojátékok híres űrhajóinak listája és méret szerinti összehasonlítása.

Jól nagyítható.

d6lfgdf-09dc7543-d164-4ded-85b8-55f261409db3.jpg

A filmesbe és a játékosba nem teszem be, mert úgyis ezt is nézitek.

Különben is lusta vagyok. :)

Filmek, videojátékok híres űrhajóinak listája és méret szerinti összehasonlítása.

Jól nagyítható.

d6lfgdf-09dc7543-d164-4ded-85b8-55f261409db3.jpg

A filmesbe és a játékosba nem teszem be, mert úgyis ezt is nézitek.

Különben is lusta vagyok. :)
Bár nem játék és (még) nem film, de a Rama a maga 50 kilométeres hosszával eléggé hiányzik róla.

Végre van van magy... nem... fil...
Szóval ilyen lipsi szarunk is.

Végre van van magy... nem... fil...
Szóval ilyen lipsi szarunk is.

Meg is nézted talán és azután mondtál róla ilyen mély tartalmú, sommás véleményt?