Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy ez még akár érdekes is lehet.Gondolom, hogy már nagyon vártátok, hogy ez a filmelőzetes megérkezzen.
Aki nem nézi meg, annak bűntudata lesz és máskor is az eszébe fog jutni, hogy nem nézte meg!
Igen, sok "híresség" is szerepelni fog benne.Amúgy ez még akár érdekes is lehet.
Igen, sok "híresség" is szerepelni fog benne.
Megérkezett a teljes Barbie előzetes, amiben Margot Robbie és Ryan Gosling hülyét csinálnak magukból
Egyre közelebb kerülünk Margot Robbie és Ryan Gosling Barbie filmjének premierjéhez, amelyet még mindig elképesztő rejtély és kíváncsiság vesz körül.www.joy.hu
Valójában én is így vagyok ezzel, bennem ragadt a cikk szövege.Biztos én vagyok a tudatlan, mert Dua Lipa-n kívül nyomokban sem emlékszem egyik "nagy névre" sem...
.
Ez is rohad jó filmes csatorna!
Bár a francúzok a tudott "kis" történelmi előzmények miatt nem a kedvenceim, de erre a sokadszor újra-filmesített klasszikusukra kíváncsi vagyok:
...nincs könnyű dolguk a készítőknek, vannak igen jól sikerült előző megvalósítások, megérdemelten kiharcolt kult-státuszban immár sok éve.
.
Engem érdekel...Eva Green a Milady, ez a nő a legtöbbet vetkőző színésznő, vajon ebben a filmben is ledobja majd a ruháit?
Meg a 300 második része. De igen, az álmodozókban full totálAkkor ez a te filmed
Fent van a főszereplő pasi két másik filmje is a Netflixen:AKA (Netflix)
Az utóbbi hónapok legjobb Netflixes akciófilmje, érdekes csavarokkal.
Meh.. èn a Futurama-t jobban várom!Örülünk, Vincent?
Surprise BABYLON 5 animated movie announced
Warner Brothers have confirmed that they have produced a Babylon 5 animated film, written and produced by original creator J. Michael Stra...thewertzone.blogspot.com
A narratíva is tök jó, emelkedő energiaárak, de nem tudjuk miért:Na bazdmeg...
Hello guys,
We would like to inform you that we have decided to shut down our site.
The past 2 years have been very difficult for us - some of the people in our team died due to covid complications,
others still suffer the side effects of it - not being able to work at all.
Some are also fighting the war in Europe - ON BOTH SIDES.
Also, the power price increase in data centers in Europe hit us pretty hard.
Inflation makes our daily expenses impossible to bare.
Therefore we can no longer run this site without massive expenses that we can no longer cover out of pocket.
After an unanimous vote we've decided that we can no longer do it.
We are sorry
Bye
Iconic Torrent Site RARBG Shuts Down, All Content Releases Stop * TorrentFreak
RARBG, one of the world's largest torrent sites, has announced "farewell" to its millions of users, marking the and of an era.torrentfreak.com
Fenntarthatatlanná vált, lekapcsolták az egyik ismert torrentoldalt
A RARBG 15 év után fejezi be működését, üzemeltetői alaposan megindokolták, miért döntöttek így.www.gamestar.hu
Váratlanul lelőtték az egyik legismertebb torrentoldalt, a RARBG-t
Az üzemeltető csapatot a koronavírus, az orosz-ukrán háború, az elszálló energiaárak és az infláció is sújtotta, így nem maradt más lehetőségük.telex.hu
A legjobb torrentoldal volt ever...