Sikerült?Koszonom, szerdan utazom par orat, akkor szerintem megnezem.
Érdekel Te milyennek találtad.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sikerült?Koszonom, szerdan utazom par orat, akkor szerintem megnezem.
AKA (Netflix)
Az utóbbi hónapok legjobb Netflixes akciófilmje, érdekes csavarokkal.
Bizony de jó is volt. Takanonami és Musashimaru ugrik még be nekem. Akkoriban volt talán a csúcson a K-1 is olyanokkal mint Ray Safo, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Aerts, Ignashov akik eszembe jutnak. Tényleg, mennyi jó dolog volt az Eurosporton anno, atya ég. Én becserélném az összes mostani sportcsatornát egy akkori Eurosportra (1990-2000 eleje)Egy jó kis japán dráma sorozat, az egyik főszerepben a szumó világával. Anno a Eurosport-on rendszeresen voltak közvetítések, akkor volt jokozuna Takanohana és Akebono. Szuper volt belenézni ebbe az egzotikus és ősi sportba.
Bizony-bizony.Bizony de jó is volt. Takanonami és Musashimaru ugrik még be nekem. Akkoriban volt talán a csúcson a K-1 is olyanokkal mint Ray Safo, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Aerts, Ignashov akik eszembe jutnak. Tényleg, mennyi jó dolog volt az Eurosporton anno, atya ég. Én becserélném az összes mostani sportcsatornát egy akkori Eurosportra (1990-2000 eleje)
Elkaszálták a Yellowstone-t Kevin Costner távozásával, de van jó hír is!
Costner nélkül mit érek én?hu.ign.com
Pedig ennyi kellene:
Josh Brolin
... és senki nem venné észre, hogy Costnert lecserélték.
Kevin CostnerElkaszálták a Yellowstone-t Kevin Costner távozásával, de van jó hír is!
Costner nélkül mit érek én?hu.ign.com
Pedig ennyi kellene:
Josh Brolin
... és senki nem venné észre, hogy Costnert lecserélték.
Bréking! Hoppá! Ultrahoppá!
Meg ne nézzétek az Anyát a Netflixen! Kritikán aluli szar, szutyok.
Az AKA kurva jó volt. Ez egy szutyok.Van aki még ezen meglepődik?
Most is megy a hiszti mert a fekete "kleopátrájuk" ellen fellázadt Egyiptom, mást se látok napok óta facebook hirdetésekben, mint a győzködést Egyiptom "eltitkolt fekete múltjáról".