Sikerült?Koszonom, szerdan utazom par orat, akkor szerintem megnezem.
Érdekel Te milyennek találtad.
Sikerült?Koszonom, szerdan utazom par orat, akkor szerintem megnezem.
AKA (Netflix)
Az utóbbi hónapok legjobb Netflixes akciófilmje, érdekes csavarokkal.
Bizony de jó is volt. Takanonami és Musashimaru ugrik még be nekem. Akkoriban volt talán a csúcson a K-1 is olyanokkal mint Ray Safo, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Aerts, Ignashov akik eszembe jutnak. Tényleg, mennyi jó dolog volt az Eurosporton anno, atya ég. Én becserélném az összes mostani sportcsatornát egy akkori Eurosportra (1990-2000 eleje)Egy jó kis japán dráma sorozat, az egyik főszerepben a szumó világával. Anno a Eurosport-on rendszeresen voltak közvetítések, akkor volt jokozuna Takanohana és Akebono. Szuper volt belenézni ebbe az egzotikus és ősi sportba.
Bizony-bizony.Bizony de jó is volt. Takanonami és Musashimaru ugrik még be nekem. Akkoriban volt talán a csúcson a K-1 is olyanokkal mint Ray Safo, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Aerts, Ignashov akik eszembe jutnak. Tényleg, mennyi jó dolog volt az Eurosporton anno, atya ég. Én becserélném az összes mostani sportcsatornát egy akkori Eurosportra (1990-2000 eleje)
beleillik az akkori Discovery is. Nagyon jó kis műsorok voltak, főleg a mai takonytengert tekintve.

![]()
Elkaszálták a Yellowstone-t Kevin Costner távozásával, de van jó hír is!
Costner nélkül mit érek én?hu.ign.com
Pedig ennyi kellene:
Josh Brolin
... és senki nem venné észre, hogy Costnert lecserélték.![]()

Kevin Costner![]()
Elkaszálták a Yellowstone-t Kevin Costner távozásával, de van jó hír is!
Costner nélkül mit érek én?hu.ign.com
Pedig ennyi kellene:
Josh Brolin
... és senki nem venné észre, hogy Costnert lecserélték.![]()
Bréking! Hoppá! Ultrahoppá!
Meg ne nézzétek az Anyát a Netflixen! Kritikán aluli szar, szutyok.
Az AKA kurva jó volt. Ez egy szutyok.Van aki még ezen meglepődik?
Most is megy a hiszti mert a fekete "kleopátrájuk" ellen fellázadt Egyiptom, mást se látok napok óta facebook hirdetésekben, mint a győzködést Egyiptom "eltitkolt fekete múltjáról".
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..