Filmek és sorozatok

Nem tudtam hova rakjam.
Sok klasszikus egybefűzve.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Művelődjetek! :)

• Vicces
Reactions: Bubu bocs
Egy jó kis japán dráma sorozat, az egyik főszerepben a szumó világával. Anno a Eurosport-on rendszeresen voltak közvetítések, akkor volt jokozuna Takanohana és Akebono. Szuper volt belenézni ebbe az egzotikus és ősi sportba.
Bizony de jó is volt. Takanonami és Musashimaru ugrik még be nekem. Akkoriban volt talán a csúcson a K-1 is olyanokkal mint Ray Safo, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Aerts, Ignashov akik eszembe jutnak. Tényleg, mennyi jó dolog volt az Eurosporton anno, atya ég. Én becserélném az összes mostani sportcsatornát egy akkori Eurosportra (1990-2000 eleje)

Bizony de jó is volt. Takanonami és Musashimaru ugrik még be nekem. Akkoriban volt talán a csúcson a K-1 is olyanokkal mint Ray Safo, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Aerts, Ignashov akik eszembe jutnak. Tényleg, mennyi jó dolog volt az Eurosporton anno, atya ég. Én becserélném az összes mostani sportcsatornát egy akkori Eurosportra (1990-2000 eleje)
Bizony-bizony.
Musashimaru akkor még ózeki volt, de később ő is jokozuna lett, ahogy Takanohana bátyja, Wakanohana is.

És hát igen, pl. szuper volt a WRC is, egy rakás karizmatikus pilótával, Juha Kankkunen, Didier Auriol, Colin McRae, Tommi Makinen, Richard Burns, Carlos Sainz. Aztán jött Loeb és Korzikán vagy Szardínián (full aszfalt) megverte a WRC mezőnyt az akkor még csak elsőkerékhajtású Citroen Xsara-val!

A "régen minden jobb volt"-ba :D beleillik az akkori Discovery is. Nagyon jó kis műsorok voltak, főleg a mai takonytengert tekintve.
A fórum témájába is illik az egyik akkori kedvencem:
Bush Tucker Man
Les Hiddins az ausztrál hadsereg egykori őrnagya megcsinálta a tökéletes kikapcsolódást nyújtó túlélős műsort. A mindig mosolygó őrnagy történeteket mesélt Ausztrália felfedezésének hőskorából, és ezzel párhuzamosan Defender-ével bejárta a kontinens főképp északi vidékeit, bemutatva valódi túlélő praktikákat, élelemforrásokat és az őslakosok szokásait.
A kellemes főcímzenéje, a szimpatikus Les a vaskos ausszi akcentusával és a lenyűgöző vidékek látványa egyfajta old-school békés hangulatot keltenek. Sehol idióta reklám előtti cliffhanger-ök, hatásvadász üres pofázás, csak béke és nyugalom. A televíziózás hőskora!

És ha már a hőskorról van szó.
A TV egyik legnagyobb koponyája:

A nálunk is vetített sorozatai, a Kapcsolatok és A nap, amely megváltoztatta a világot - avagy James Burke rendhagyó gondolatai a változásról a televíziós tudományos ismeretterjesztés gyöngyszemei. Anno, ha ment a tévében, az ünnepnap volt. Sokáig vártam, hogy valamelyik nagyeszű csatornának eszébe jusson levetíteni újra a régi szinkronnal. Hiába :hadonaszos::(

Szerencsére később 4 könyve is megjelent magyarul. Ha valaki szeretne elképesztő ismeretanyagot szerezni a technika és a kultúra történelméről, akkor szerezze be a könyveket!
A mai fiatalabbak fel sem érik ésszel, mekkora munka volt ezt a rengeteg ismeretet összeszedni és rendszerezni az internet világa előtt. Ha valakit, hát James Burke-öt lovaggá kellett volna ütni!

Tragikus ami sok horrorral történik. Elkészül egy jó első rész, aztán elkezdik csinálni a folytatásokat és egyre gyengébb és gyengébb lesz, míg a végre egy nagyon gáz részig jutnak el. Így járt a Fűrész, az Aki bújt, aki nem (Jeepers Creepers) vagy a Halálos kitérő (Wrong Turn).

.

.

... made by AI!!!

.

.

.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Luthero and tarzaan

Pedig ennyi kellene:
Josh Brolin

... és senki nem venné észre, hogy Costnert lecserélték. :)
Kevin Costner
kevin-costner-in-Yellowstone-120522-1-12ea36b149de408db218079270740037.jpg

Josh Brolin
615klHlrMUL._RI_.jpg

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Nahát. Helen Mirren milyen jó formában volt :o

• Tetszik
Reactions: Árpicsek