David Prowse, aki játszotta, már négy éve meghalt.
Nem erre gondoltam, hanem sokkal régebbről hittem azt hogy már meghalt maga Jones.
David Prowse, aki játszotta, már négy éve meghalt.

Jó konteós tartalom. Nyilván a filmesek is alkalmaznak itt-ott szimbolikákat, de ahogy ez itt elő van vezetve az a tipikus mindenbe mindent is belemagyarázás. Ennyi erővel állitom az indul a Bakterházban vagy más tök random filmben is találhatsz valami hasonló szimbolikát.Érdekes kritikai megközelítése a Neon Démon című filmnek:
Abszurdnak tűnik amíg meg nem hallgatod a Görög Zitás interiút az ő modell karrierjéről, és hogy mik történtek vele fiatalon.
Jó konteós tartalom. Nyilván a filmesek is alkalmaznak itt-ott szimbolikákat, de ahogy ez itt elő van vezetve az a tipikus mindenbe mindent is belemagyarázás. Ennyi erővel állitom az indul a Bakterházban vagy más tök random filmben is találhatsz valami hasonló szimbolikát.
Köszi az emlékeztetőt, már el is feledkeztem erről sorozatról.. nálam Jeff Bridges nagy kedvenc..A The Old Man anno a Disney-n ment. Az első évad most is ott van. Viszont már megy a második (3. résznél jár). Hol adják? Megint, mi ez a hülyeség? Egyik évad itt, a másik ott, a következő tök máshol?

A Netflixen minden esetre menő filmnek számít. Fog sincs miért ...
A Mottó tetszik: "Vannak a nagyon rossz fiúk és a kevésbé rossz fiúk...!Marvel Studios’ Thunderbolts* | Teaser Trailer | Only In Theaters May 2025
--, és majd --egyszer a távoli Jövőben...-- el is jutnak a Jó-ig! 
...vmiért! 
Hat, őszintén, nekem nem kifejezetten – sem HPt nem néztem soha (max ha gyerekek nézték), sem a banalis női komédiák nem a műfajom, a tobbire meg őszintén nem emlékszem, az egyetlen Best Exotic Marigold Hotel tevesorozatot kivéve, abban jó volt, meg az kellőképpen érdekesre sikerült. Apropó, érdekesség: ő van a Játszani kell című Makk Károly filmben (nyolcvanasikban készült).nehéz felfogni, mennyire fog hiányozni![]()
Én meg csak Downton Abbey sorozatból ismerem - abban ő volt az egyik legjobb szereplő...Hat, őszintén, nekem nem kifejezetten – sem HPt nem néztem soha (max ha gyerekek nézték), sem a banalis női komédiák nem a műfajom, a tobbire meg őszintén nem emlékszem, az egyetlen Best Exotic Marigold Hotel tevesorozatot kivéve, abban jó volt, meg az kellőképpen érdekesre sikerült. Apropó, érdekesség: ő van a Játszani kell című Makk Károly filmben (nyolcvanasikban készült).
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..