Ilyet nem adtak nekik a németek.Én ugy emlekszem hogy lattam mar ilyen csodát kilove Artyemovszk mellett.
Ilyet nem adtak nekik a németek.Én ugy emlekszem hogy lattam mar ilyen csodát kilove Artyemovszk mellett.
6x6-os PASI finn járgányokat is kaptak az ukránok - lehet, hogy azt láttad, mivel elég hasonlóak.Én ugy emlekszem hogy lattam mar ilyen csodát kilove Artyemovszk mellett.
De. Gondolom azért van RM résztulajdon.ők is maguknak gyártják, nem de?
Szerintem gyakorlatilag csak a hegesztéseket, és az összeszerelést. Ha jól emlékszem a RM-nak, a vehicle részlegnek igen jelentős bevételi forrás, hogy minden hozzávalót kel szállítaniuk Algériába...ők is maguknak gyártják, nem de?
Ez az ukrán gyártás sem lesz másként.Szerintem gyakorlatilag csak a hegesztéseket, és az összeszerelést. Ha jól emlékszem a RM-nak, a vehicle részlegnek igen jelentős bevételi forrás, hogy minden hozzávalót kel szállítaniuk Algériába...
Algéria, UkrajnaNem tudom melyik topicba való a kérdés, ki tart renszerben N.o-n kívül még Fuchs-t?
Lehet hogy van más is, de fejből ezeket tudom..köszönöm!
Nem tudom melyik topicba való a kérdés, ki tart renszerben N.o-n kívül még Fuchs-t?
Kuvait,Anglia, emírsèg amit ír mèg a Wiki. Persze nem tudom pontos e.Lehet hogy van más is, de fejből ezeket tudom..
FUCS-szot még gyárthatanak: olcsó cucc, teljesen az RM-é a termék és másnak már úgy sem kell.Fuch gyártása még ebben za évben kezdodik Ukrajnán, Lynx gyártása pedig jovo évben:
Olcsó?FUCS-szot még gyárthatanak: olcsó cucc, teljesen az RM-é a termék és másnak már úgy sem kell.
De Lynxet? Alapból a SPIKE rakéta le van tiltva Ukrajnának, mert izraeli, szóval nem világos mi kerül a toronyba. Meg pénzük honnét lesz erre?
USA-bár lehet,hogy már kivonták.NBC felderitő változatokat vettek anno.Kuvait,Anglia, emírsèg amit ír mèg a Wiki. Persze nem tudom pontos e.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..