ahjj pedig ez beugratós voltA hawaiiak is téged…

középsőA pizzát melegen, langyosan vagy hidegen?![]()
ahjj pedig ez beugratós voltA hawaiiak is téged…

középsőA pizzát melegen, langyosan vagy hidegen?![]()
Nincs is jobb másnaposan egy kétnapos fonnyadt pizzánál,A pizzát melegen, langyosan vagy hidegen?![]()
természetesen rázva, nem keverve, persze ezt csak mesélték nekem is...ahjj pedig ez beugratós volt
középső
Bmegközépső
Tudtam, de mégis szar ha szembejön velem az igazság 
Te kis hamis, teBmeg![]()
Tudtam, de mégis szar ha szembejön velem az igazság
![]()
Nem! Távozz tőlem sántánTe kis hamis, te
A szörnyek odakint járnak...mennyé cipőjé a Signore Lákátusz-hoz 
@SirHiggins tudod a felbújtók a képrablásban, az olaszok: Signore Lákátusz e Signore KolompárNem! Távozz tőlem sántánA szörnyek odakint járnak...mennyé cipőjé a Signore Lákátusz-hoz
![]()

nem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától@SirHiggins tudod a felbújtók a képrablásban, az olaszok: Signore Lákátusz e Signore Kolompár![]()
Langyos=b**zi=Lakatos. Örülök, hogy segíthettemnem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától

Má én se...sztem elkezdtem nézni Markos-Nádast...az...nem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától
Na de kérlek!...Langyos=b**zi=Lakatos. Örülök, hogy segíthettem![]()
Olasz? Csülkös pacalos pizza Őriszentpéterről az igen.Egy jó olasz pizzáért mondjuk ölni tudnék![]()
Neked meg az olasz konyhához. De semmi személyesOlasz? ...közük nincs a gasztronómiahoz.

Wow....Olasz? Csülkös pacalos pizza Őriszentpéterről az igen.
Az olasz konyha egy semmi, csupa paszta meg paradicsom, meg tengeri maszadek, közük nincs a gasztronómiahoz.

Mert a langyos a buzi szinonimája.
Through the gate.nem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától

a lakatost nem értem...Mert a langyos a buzi szinonimája.
a lakatost nem értem...
OK. Értem.Természetesen csak a recept miatt rakom ide:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..